Пошуковий запит: (<.>S=ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 142
Показані документи з 1 по 20 |
|
>1.
| Щодо негативних тенденцій дитячого харчування/В. Б. Педан [та ін.] // Современная педиатрия, 2009,N № 4.-С.15-18
|
>2.
| Що насправді робить нас товстими? // Фармацевтичний кур’єр, 2014,N № 7/8.-С.48-49
|
>3.
| Шесть продуктов для нормализации уровня сахара в крови // Міжнародний неврологічний журнал. -Донецк, 2016,N № 4.-С.147
|
>4.
| Фадєєнко Г. Д. Чинники ризику розвитку раку підшлункової залози/Г. Д. Фадєєнко, О. Г. Курінна // Сучасна гастроентерологія. -Київ, 2016,N № 2.-С.89-95
|
>5.
| Цитрати заліза, отримані за аквананотехнологією: хімічна та біологічна характеристики (оцінка хімічної чистоти та біодоступності)/М. П. Гуліч [та ін.] // Довкілля та здоров’я, 2011,N № 4.-С.11-14
|
>6.
| Цитрат цинку, отриманий за аквананотехнологією: хімічна та біологічна характеристика (оцінка хімічної чистоти та біологічної доступності)/М. П. Гуліч [та ін.] // Довкілля та здоров’я, 2011,N № 2.-С.44-49
|
>7.
| Горчаков В. Харчування, що гармонізує,-міф чи реальність?/В. Горчаков, Л. Горчакова // Науковий світ, 2008,N № 9.-С.12-13
|
>8.
| Харчова непереносимість у патогенезі функціональних захворювань шлунково-кишкового тракту в дітей раннього віку: підходи до діагностики та лікування/О. Г. Шадрін [та ін.] // Перинатологія та педіатрія, 2016,N № 1.-С.104-110
|
>9.
| Харчова неофобія як поширена поведінкова тенденція в сучасному суспільстві // Мистецтво лікування, 2013,N № 5.-С.39-41
|
>10.
| Корост Я. В. Харчова алергія: на що варто звернути увагу/Я. В. Корост, Б. І. Гундертайло, М. О. Одинець // Ліки України, 2014,N № 5/6.-С.21-26
|
>11.
| Шарафетдинов А. Функциональные продукты - это еда будущего/А. Шарафетдинов // Здоровье, 2012,N № 4.-С.54-56
|
>12.
| Формулы идеального завтрака // Здоровье, 2010,N № 6.-С.68-69
|
>13.
| Гринзовський А. М. Формування вітчизняного медико-правового поля у галузі гігієни харчування у період з XVI до початку XIX століття/А. М. Гринзовський // Довкілля та здоров’я, 2011,N № 4.-С.61-64
|
>14.
| Ахмедова З. Фенотипические особенности пациентов с сахарным диабетом типа 2 в зависимости от модели питания (на примере малых этнических групп)/З. Ахмедова, С. Исмаилова // Врач, 2015,N № 3.-С.78-82
|
>15.
| Ужинать или нет? // Здоровье, 2012,N № 1.-С.64-65
|
>16.
| Топ-3 самых странных методов лечения анемии // Приватний лікар, 2016,N № 1.-С.37
|
>17.
| Корзун В. Н. Теоретичні основи створення та вживання продуктів спеціального призначення/В. Н. Корзун // Довкілля та здоров’я, 2009,N № 1.-С.63-68
|
>18.
| Присяжнюк О. А. Сучасні проблеми та перспективи оптимізації функціонального харчування в Україні/О. А. Присяжнюк, А. І. Мирна // Фітотерапія. Часопис. -Київ, 2019,N N 2.-С.58-59
|
>19.
| Воробьева И. С. Стандартизация метода определения осмолярности специализированных пищевых продуктов/И. С. Воробьева, А. А. Кочеткова, В. М. Воробьева // Вопросы питания, 2015. т.Т. 84,N № 2.-С.68-75
|
>20.
| Рудавка С. І. Стан продовольчої безпеки України в ракурсі покращення здоров’я населення та збільшення тривалості його життя/С. І. Рудавка // Вісник Вінницького нац. мед. ун-ту, 2019. т.Т. 23,N № 3.-С.495-503
|
|
|