Пошуковий запит: (<.>S=ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 142
Показані документи з 1 по 20 |
|
>1.
| Farvid M. S. Джерела харчового протеїну та ризик смерті від усіх або окремих причин/M. S. Farvid, A. F. Malekshah, A. Pourshams // Артеріальна гіпертензія, 2017,N № 2.-С.94-95
|
>2.
| Hankey G. J. Питание и риск развития инсульта/G. J. Hankey // LANCET. Neurology, 2015,N № 1.-С.18-36
|
>3.
| Using photovoice to investigate nutritional factors amongst young women/J. B. Lowe [и др.] // Одеський медичний журнал. -Одеса, 2013,N № 5.-С.43-47
|
>4.
| Абатуров А. Е. Влияние продуктов питания на окислительно-восстановительное состояние при заболеваниях респираторного тракта/А. Е. Абатуров, А. П. Волосовец, Т. П. Борисова // Здоровье ребёнка, 2017,N N 8.-С.137-142
|
>5.
| Алюміній як контамінант харчових продуктів/Б. П. Кузьмінов [та ін.] // Проблеми харчування, 2013,N № 1.-С.65-68
|
>6.
| Ардатская М. Д. Метаболические эффекты пищевых волокон. Пути использования в клинической медицине/М. Д. Ардатская // Сучасна гастроентерологія, 2010,N № 3.-С.100-112
|
>7.
| Ахмедова З. Фенотипические особенности пациентов с сахарным диабетом типа 2 в зависимости от модели питания (на примере малых этнических групп)/З. Ахмедова, С. Исмаилова // Врач, 2015,N № 3.-С.78-82
|
>8.
| Білоокий В. В. Вплив "Берламін модуляру" та інфезолу 100 на гістологічний стан печінкової часточки та клітин Панета порожньої кишки за умов хірургічного лікування ІІІ Б ступеня тяжкості жовчного перитоніту/В. В. Білоокий, Ю. Є. Роговий // Шпитальна хірургія. -Т., 2008,N № 1.-С.32-36
|
>9.
| Багрянцева О. В. О регламентации применения вкусоароматических веществ и вкусоароматических препаратов при производстве ароматизаторов и пищевых продуктов/О. В. Багрянцева, Г. Н. Шатров // Вопросы питания, 2013. т.Т. 82,N № 1.-С.23-32
|
>10.
| Байгарин Е. К. Содержание пищевых волокон в пищевых продуктах растительного происхождения/Е. К. Байгарин // Вопросы питания, 2006. т.Т. 75,N № 3.-С.42-44
|
>11.
| Бархатный сезон // Здоровье, 2012,N № 8.-С.75-77
|
>12.
| Безверхняя Л. Питание в пожилом возрасте/Л. Безверхняя // Фармацевт практик, 2013,N № 9.-С.26-27
|
>13.
| Боднар І. В. Оцінка мутагенної активності новосинтезованих харчових ароматизаторів з використанням про- та евкаріотичних тест-систем/І. В. Боднар, Л. С. Боднар // Довкілля та здоров’я, 2012,N № 1.-С.70-74
|
>14.
| Будь стройной // Здоровье, 2012,N № 4.-С.82-83
|
>15.
| Вітаміни: ризики vs користь // Фармацевтичний кур’єр, 2013,N № 2.-С.40-44
|
>16.
| Валенкевич Л. Н. Современные взгляды на проблему гиполактазии/Л. Н. Валенкевич, О. И. Яхонтова, М. Э. Шубина // Российский журнал гастроэнтерологии, гепатологии, колопроктологии. -Москва, 2000. т.Т. 10,N № 4.-С.24-28
|
>17.
| Вдоволь солнца для любимых // Здоровье, 2011,N № 11.-С.42-43
|
>18.
| Вечный двигатель // Здоровье, 2012,N № 11.-С.119-120
|
>19.
| Взаємозв’язок раціону, багатого на овіочі та фрукти, із частотою розвитку хронічної хвороби нирок // Артериальная гипертензия. -Донецк, 2019,N N 5/6.-С.90
|
>20.
| Визначення вмісту йоду в питній воді та деяких традиційних продуктах харчування в Закарпатській області/Ю. Ю. Бобик [та ін.] // Здоровье женщины, 2009,N № 3.-С.18-20
|
|
|