Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Книги (61)Рідкісні видання (10)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 142
Показані документи з 1 по 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
1.

Цыганенко О. И. Нитраты в пищевых продуктах, профилактика нитратных отравлений/О. И. Цыганенко, Н. Л. Емченко, И. Т. Матасар // Медицинские вести. -К., 1998,N № 2.-С.12-13
2.

Циприян В. И. Научное обоснование допустимого содержания фтора в пищевом рационе/В. И. Циприян, Н. Т. Музычук // Довкілля та здоров’я. -Київ, 1998,N № 3.-С.46-47
3.

Лаврушенко Л. Ф. Свободно-радикальные процессы в организме и антиоксидантные свойства отдельных компонентов пищи/Л. Ф. Лаврушенко // Довкілля та здоров’я. -Київ, 1999,N № 1.-С.8-14
4.

Проблема туберкульозу та особливості антимікобактеріальної активності in vitro деяких рослин, які використовуються як харчовий продукт/В. П. Мельник [та ін.] // Ліки України. -Київ, 1999,N № 2.-С.50-52
5.

Гарцман С. Я. Определение мышьяка в воде и продуктах питания/С. Я. Гарцман, Б. Г. Карепов, Л. А. Козлова // Гигиена и санитария. -Москва, 1999,N № 6.-С.62-64
6.

К вопросу обоснования допустимых уровней содержания бенз(а)пирена в продуктах питания /Н. Я. Янышева, И. А. Черниченко, В. И. Циприян // Экспериментальная онкология. -К., 1999. т.Т. 21,N № 1.-С.9-12
7.

Валенкевич Л. Н. Современные взгляды на проблему гиполактазии/Л. Н. Валенкевич, О. И. Яхонтова, М. Э. Шубина // Российский журнал гастроэнтерологии, гепатологии, колопроктологии. -Москва, 2000. т.Т. 10,N № 4.-С.24-28
8.

Онкогигиенические аспекты регламентирования бенз(а)пирена в продуктах питания /Н. Я. Янышева, И. А. Черниченко, Н. В. Баленко // Гигиена и санитария. -Москва, 2001,N № 2.-С.67-70
9.

Савелов А. М. Продукт полезный и... опасный/А. М. Савелов, И. А. Маркова // Природа и человек (Свет). -Москва, 2001,N № 5.-С.36-39
10.

Козярін І. П. Канцерогенні фактори у продуктах харчування/І. П. Козярін // Довкілля та здоров’я, 2002,N № 4.-С.18-19
11.

Мнушко З. М. Пріоритети регулювання національного ринку біологічно активних добавок/З. М. Мнушко, Н. В. Сотнікова // Фармацевтичний журнал, 2005,N № 6.-С.21-25
12.

Байгарин Е. К. Содержание пищевых волокон в пищевых продуктах растительного происхождения/Е. К. Байгарин // Вопросы питания, 2006. т.Т. 75,N № 3.-С.42-44
13.

Коршунова Н. Завтрак для чемпионов/Н. Коршунова // Здоровье, 2006,N № 7.-С.42-43
14.

Нетребенко О. К. Каши в питании грудных детей/О. К. Нетребенко // Перинатологія та педіатрія. -Київ, 2006,N № 2.-С.55-58
15.

Шульгин Ю. П. Гигиеническая оценка потребления и качества рыбных продуктов/Ю. П. Шульгин, Л. Ю. Лаженцева, Л. В. Шульгина // Гигиена и санитария, 2007,N № 2.-С.39-42
16.

Хохлова Е. А. Основные источники поступления микронутриентов с суточным рационом взрослого сельского населения Чувашской Республики/Е. А. Хохлова // Гигиена и санитария, 2007,N № 2.-С.42-44
17.

Профессиональная гигиеническая подготовка работников предприятий пищевой отрасли/В. Г. Запорожченко, М. В. Потехина, М. Г. Немец // Вопросы питания, 2007. т.Т. 76,N № 2.-С.45-49
18.

Оценка биологической ценности и подлинности прополиса как сырья, используемого в пищевых продуктах и биологически активных добавках к пище/А. С. Кошечкина, А. М. Власов, К. И. Эллер // Вопросы питания, 2007. т.Т. 76,N № 2.-С.53-56
19.

Горчаков В. Харчування, що гармонізує,-міф чи реальність?/В. Горчаков, Л. Горчакова // Науковий світ, 2008,N № 9.-С.12-13
20.

Швець О. В. Проблеми гармонізації вітчизняних та міжнародних стандартів щодо продуктів для спеціального дієтичного харчування/О. В. Швець, Ю. В. Єрмолова // Therapia (Український медичний вісник). -К., 2008,N № 7/8.-С.73-75
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)