Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Книги (61)Рідкісні видання (10)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 142
Показані документи з 1 по 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
1.

Using photovoice to investigate nutritional factors amongst young women/J. B. Lowe [и др.] // Одеський медичний журнал. -Одеса, 2013,N № 5.-С.43-47
2.

Демецкая А. «Органик»: возвращение к истокам/А. Демецкая // Фармацевт практик, 2010,N № 12.-С.56-59
3.

Харченко Н. В. Європейська Україна неможлива без контролю за якістю продуктів/Н. В. Харченко // Сучасна гастроентерологія, 2014,N № 4.-С.136-137
4.

Редькін Р. Їсти подано: харчова алергія та харчові алергени/Р. Редькін, Н. Орловецька, О. Данькевич // Фармацевт практик, 2019,N № 5.-С.32-34
5.

Алюміній як контамінант харчових продуктів/Б. П. Кузьмінов [та ін.] // Проблеми харчування, 2013,N № 1.-С.65-68
6.

Бархатный сезон // Здоровье, 2012,N № 8.-С.75-77
7.

Чечилова С. Белая радость/С. Чечилова // Здоровье, 2008,N № 10.-С.96-97
8.

Мясищева Н. В. Биологически активные вещества ягод черной смородины новых сортов/Н. В. Мясищева, Е. Н. Артемова // Вопросы питания, 2013. т.Т. 82,N № 5.-С.68-71
9.

Будь стройной // Здоровье, 2012,N № 4.-С.82-83
10.

Вітаміни: ризики vs користь // Фармацевтичний кур’єр, 2013,N № 2.-С.40-44
11.

Вдоволь солнца для любимых // Здоровье, 2011,N № 11.-С.42-43
12.

Вечный двигатель // Здоровье, 2012,N № 11.-С.119-120
13.

Взаємозв’язок раціону, багатого на овіочі та фрукти, із частотою розвитку хронічної хвороби нирок // Артериальная гипертензия. -Донецк, 2019,N N 5/6.-С.90
14.

Визначення вмісту йоду в питній воді та деяких традиційних продуктах харчування в Закарпатській області/Ю. Ю. Бобик [та ін.] // Здоровье женщины, 2009,N № 3.-С.18-20
15.

Абатуров А. Е. Влияние продуктов питания на окислительно-восстановительное состояние при заболеваниях респираторного тракта/А. Е. Абатуров, А. П. Волосовец, Т. П. Борисова // Здоровье ребёнка, 2017,N N 8.-С.137-142
16.

Влияние специализированного белково-углеводного продукта, обогащенного витаминами и минеральными веществами, на состояние больных с желудочно-кишечной патологией и остеопенией/А. А. Светикова [и др.] // Вопросы питания, 2009. т.Т. 78,N № 4.-С.21-29
17.

Білоокий В. В. Вплив "Берламін модуляру" та інфезолу 100 на гістологічний стан печінкової часточки та клітин Панета порожньої кишки за умов хірургічного лікування ІІІ Б ступеня тяжкості жовчного перитоніту/В. В. Білоокий, Ю. Є. Роговий // Шпитальна хірургія. -Т., 2008,N № 1.-С.32-36
18.

Вплив генетично модифікованих продуктів на стан здоров’я людини/Л. А. Левченко [та ін.] // Здоровье ребенка, 2010,N № 2.-С.93-96
19.

Риков С. О. Вплив експресії L-FABP і жирнокислотного складу їжі на стан ліпідного метаболізму хворих із різним ступенем діабетичної ретинопатії та цукрового діабету 2-го типу/С. О. Риков, М. Ю. Биховець, Л. В. Натрус // Архів офтальмології України, 2019. т.Т. 7,N № 3.-С.38-47
20.

Выделение ДНК из различных пищевых продуктов с помощью модифицированного щелочного метода/Е. С. Булыгина [и др.] // Биотехнология, 2009,N № 2.-С.83-90
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)