Пошуковий запит: (<.>S=ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 142
Показані документи з 1 по 20 |
|
>1.
| Using photovoice to investigate nutritional factors amongst young women/J. B. Lowe [и др.] // Одеський медичний журнал. -Одеса, 2013,N № 5.-С.43-47
|
>2.
| Демецкая А. «Органик»: возвращение к истокам/А. Демецкая // Фармацевт практик, 2010,N № 12.-С.56-59
|
>3.
| Харченко Н. В. Європейська Україна неможлива без контролю за якістю продуктів/Н. В. Харченко // Сучасна гастроентерологія, 2014,N № 4.-С.136-137
|
>4.
| Редькін Р. Їсти подано: харчова алергія та харчові алергени/Р. Редькін, Н. Орловецька, О. Данькевич // Фармацевт практик, 2019,N № 5.-С.32-34
|
>5.
| Алюміній як контамінант харчових продуктів/Б. П. Кузьмінов [та ін.] // Проблеми харчування, 2013,N № 1.-С.65-68
|
>6.
| Бархатный сезон // Здоровье, 2012,N № 8.-С.75-77
|
>7.
| Чечилова С. Белая радость/С. Чечилова // Здоровье, 2008,N № 10.-С.96-97
|
>8.
| Мясищева Н. В. Биологически активные вещества ягод черной смородины новых сортов/Н. В. Мясищева, Е. Н. Артемова // Вопросы питания, 2013. т.Т. 82,N № 5.-С.68-71
|
>9.
| Будь стройной // Здоровье, 2012,N № 4.-С.82-83
|
>10.
| Вітаміни: ризики vs користь // Фармацевтичний кур’єр, 2013,N № 2.-С.40-44
|
>11.
| Вдоволь солнца для любимых // Здоровье, 2011,N № 11.-С.42-43
|
>12.
| Вечный двигатель // Здоровье, 2012,N № 11.-С.119-120
|
>13.
| Взаємозв’язок раціону, багатого на овіочі та фрукти, із частотою розвитку хронічної хвороби нирок // Артериальная гипертензия. -Донецк, 2019,N N 5/6.-С.90
|
>14.
| Визначення вмісту йоду в питній воді та деяких традиційних продуктах харчування в Закарпатській області/Ю. Ю. Бобик [та ін.] // Здоровье женщины, 2009,N № 3.-С.18-20
|
>15.
| Абатуров А. Е. Влияние продуктов питания на окислительно-восстановительное состояние при заболеваниях респираторного тракта/А. Е. Абатуров, А. П. Волосовец, Т. П. Борисова // Здоровье ребёнка, 2017,N N 8.-С.137-142
|
>16.
| Влияние специализированного белково-углеводного продукта, обогащенного витаминами и минеральными веществами, на состояние больных с желудочно-кишечной патологией и остеопенией/А. А. Светикова [и др.] // Вопросы питания, 2009. т.Т. 78,N № 4.-С.21-29
|
>17.
| Білоокий В. В. Вплив "Берламін модуляру" та інфезолу 100 на гістологічний стан печінкової часточки та клітин Панета порожньої кишки за умов хірургічного лікування ІІІ Б ступеня тяжкості жовчного перитоніту/В. В. Білоокий, Ю. Є. Роговий // Шпитальна хірургія. -Т., 2008,N № 1.-С.32-36
|
>18.
| Вплив генетично модифікованих продуктів на стан здоров’я людини/Л. А. Левченко [та ін.] // Здоровье ребенка, 2010,N № 2.-С.93-96
|
>19.
| Риков С. О. Вплив експресії L-FABP і жирнокислотного складу їжі на стан ліпідного метаболізму хворих із різним ступенем діабетичної ретинопатії та цукрового діабету 2-го типу/С. О. Риков, М. Ю. Биховець, Л. В. Натрус // Архів офтальмології України, 2019. т.Т. 7,N № 3.-С.38-47
|
>20.
| Выделение ДНК из различных пищевых продуктов с помощью модифицированного щелочного метода/Е. С. Булыгина [и др.] // Биотехнология, 2009,N № 2.-С.83-90
|
|
|