Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Книги (61)Рідкісні видання (10)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 142
Показані документи з 1 по 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
1.


   
    Щодо негативних тенденцій дитячого харчування [Текст] / В. Б. Педан [та ін.] // Современная педиатрия. - 2009. - № 4. - С. 15-18

Рубрики: Детей питание

   Школьники


   Пищевые продукты


Дод.точки доступу:
Педан, В. Б.
Шадрін, О. Г.
Марушко, Р. В.
Марушко, Т. Л.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

2.


   
    Що насправді робить нас товстими? [Текст] // Фармацевтичний кур’єр. - 2014. - № 7/8. - С. 48-49


MeSH-головна:
ВЕСА ТЕЛА УВЕЛИЧЕНИЕ -- WEIGHT GAIN (физиология)
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD (вредные воздействия, экономика)
СОЕДИНЕННЫЕ ШТАТЫ АМЕРИКИ -- UNITED STATES (эпидемиология)
Вільних прим. немає

Знайти схожі

3.


    Шумлянська, Н.
    Золотий стандарт здорового харчування [Текст] / Н. Шумлянська, С. Климишина // Фармацевт практик. - 2013. - № 4. - С. 58-59


MeSH-головна:
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD (использование)
ОВЕС ПОСЕВНОЙ -- AVENA SATIVA
Дод.точки доступу:
Климишина, С.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

4.


    Шульгин, Ю. П.
    Гигиеническая оценка потребления и качества рыбных продуктов [Текст] / Ю. П. Шульгин, Л. Ю. Лаженцева, Л. В. Шульгина // Гигиена и санитария. - 2007. - № 2. - С. 39-42

Рубрики: Пищевые продукты

   Рыбные продукты


Дод.точки доступу:
Лаженцева, Л. Ю.
Шульгина, Л. В.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

5.


   
    Шесть продуктов для нормализации уровня сахара в крови [Текст] // Міжнародний неврологічний журнал. - 2016. - № 4. - С. 147


MeSH-головна:
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
ГИПОГЛИКЕМИЧЕСКИЕ СРЕДСТВА -- HYPOGLYCEMIC AGENTS
Вільних прим. немає

Знайти схожі

6.


    Швець, О. В.
    Проблеми гармонізації вітчизняних та міжнародних стандартів щодо продуктів для спеціального дієтичного харчування [Текст] / О. В. Швець, Ю. В. Єрмолова // Therapia (Український медичний вісник). - 2008. - № 7/8. - С. 73-75

Рубрики: Диета

   Пищевые продукты


Дод.точки доступу:
Єрмолова, Ю. В.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

7.


    Шатров, Г. Н.
    О регламентации применения радиационной обработки пищевых продуктов в международном законодательстве [Текст] / Г. Н. Шатров, О. В. Багрянцева // Вопросы питания. - 2012. - Т. 81, № 1. - С. 49-56

Рубрики: Законодательство--стандарт

   Пищевые продукты


   Генетика радиационная


Дод.точки доступу:
Багрянцева, О. В.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

8.


    Шарафетдинов, А.
    Функциональные продукты - это еда будущего [Текст] / А. Шарафетдинов // Здоровье. - 2012. - № 4. - С. 54-56

Рубрики: Пищевые продукты

Вільних прим. немає

Знайти схожі

9.


    Чечилова, С.
    Белая радость [Текст] / С. Чечилова // Здоровье. - 2008. - № 10. - С. 96-97

Рубрики: Натрия хлорид--вред возд

   Пищевые продукты


Вільних прим. немає

Знайти схожі

10.


    Цыганенко, О. И.
    Нитраты в пищевых продуктах, профилактика нитратных отравлений [Текст] / О. И. Цыганенко, Н. Л. Емченко, И. Т. Матасар // Медицинские вести. - 1998. - № 2. - С. 12-13


MeSH-головна:
НИТРАТЫ -- NITRATES (вредные воздействия, токсичность)
ОТРАВЛЕНИЕ -- POISONING (профилактика и контроль)
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
Дод.точки доступу:
Емченко, Н. Л.
Матасар, И. Т.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

11.


   
    Цитрати заліза, отримані за аквананотехнологією: хімічна та біологічна характеристики (оцінка хімічної чистоти та біодоступності) [Текст] / М. П. Гуліч [та ін.] // Довкілля та здоров’я. - 2011. - № 4. - С. 11-14

Рубрики: Нанотехнологии

   Металлы


   Цитраты


   Железо


   Пищевые продукты


Дод.точки доступу:
Гуліч, М. П.
Ємченко, Н. Л.
Томашевська, Л. А.
Каплуненко, В. Г.
Єрмоленко, В. П.
Косінов, М. В.
Харченко, О. О.
Моісеєнко, І. Є.
Ященко, О. В.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

12.


   
    Цитрат цинку, отриманий за аквананотехнологією: хімічна та біологічна характеристика (оцінка хімічної чистоти та біологічної доступності) [Текст] / М. П. Гуліч [та ін.] // Довкілля та здоров’я. - 2011. - № 2. - С. 44-49

Рубрики: Нанотехнологии

   Цинк


   Цитраты


   Пищевые продукты


Дод.точки доступу:
Гуліч, М. П.
Ємченко, Н. Л.
Томашевська, Л. А.
Каплуненко, В. Г.
Єрмоленко, В. П.
Косінов, М. В.
Харченко, О. О.
Моісеєнко, І. Є.
Ященко, О. В.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

13.


    Циприян, В. И.
    Научное обоснование допустимого содержания фтора в пищевом рационе [Текст] / В. И. Циприян, Н. Т. Музычук // Довкілля та здоров’я. - 1998. - № 3. - С. 46-47


MeSH-головна:
ФТОР -- FLUORINE
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
Дод.точки доступу:
Музычук, Н. Т.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

14.


    Хохлова, Е. А.
    Основные источники поступления микронутриентов с суточным рационом взрослого сельского населения Чувашской Республики [Текст] / Е. А. Хохлова // Гигиена и санитария. - 2007. - № 2. - С. 42-44

Рубрики: Пищевые микроэлементы

   Витамины


   Питания контроль


   Пищевые продукты


   Чувашия


Вільних прим. немає

Знайти схожі

15.


    Хоменко, І. М.
    Оцінка впливу споживання продуктів харчування місцевого виробництва на формування дози внутрішнього опромінення у віддалений період після Чорнобильської катастрофи [Текст] / І. М. Хоменко, С. В. Поліщук // Довкілля та здоров’я. - 2014. - № 2. - С. 57-61


MeSH-головна:
ЧЕРНОБЫЛЬСКАЯ ЯДЕРНАЯ КАТАСТРОФА -- CHERNOBYL NUCLEAR ACCIDENT
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD (воздействие облучения, статистика)
Дод.точки доступу:
Поліщук, С. В.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

16.


   
    Харчова непереносимість у патогенезі функціональних захворювань шлунково-кишкового тракту в дітей раннього віку: підходи до діагностики та лікування [Текст] / О. Г. Шадрін [та ін.] // Перинатологія та педіатрія. - 2016. - № 1. - С. 104-110. - Библиогр.: с. 110-111

Рубрики: ЖЕЛУДОЧНО-КИШЕЧНЫЕ БОЛЕЗНИ

   ПИЩЕВАЯ ГИПЕРСЕНСИБИЛИЗАЦИЯ


   ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ


   МЛАДЕНЕЦ


Дод.точки доступу:
Шадрін, О. Г.
Марушко, Т. Л.
Радушинська, Т. Ю.
Марушко, Р. В.
Фисун, В. М.
Ковальчук, А. А.
Бондаренко, Н. Ю.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

17.


   
    Харчова неофобія як поширена поведінкова тенденція в сучасному суспільстві [Текст] // Мистецтво лікування. - 2013. - № 5. - С. 39-41


MeSH-головна:
ФОБИИ -- PHOBIC DISORDERS (диагноз, лекарственная терапия, профилактика и контроль, психология, этиология)
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD (вредные воздействия, стандарты)
Вільних прим. немає

Знайти схожі

18.


    Харченко, Н. В.
    Європейська Україна неможлива без контролю за якістю продуктів [Текст] / Н. В. Харченко // Сучасна гастроентерологія. - 2014. - № 4. - С. 136-137


MeSH-головна:
КАЧЕСТВА КОНТРОЛЬ -- QUALITY CONTROL
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD (использование, стандарты)
Вільних прим. немає

Знайти схожі

19.


   
    Формулы идеального завтрака [Текст] // Здоровье. - 2010. - № 6. - С. 68-69

Рубрики: Питание

   Пищевые продукты


Вільних прим. немає

Знайти схожі

20.


    Фадєєнко, Г. Д.
    Чинники ризику розвитку раку підшлункової залози [Текст] / Г. Д. Фадєєнко, О. Г. Курінна // Сучасна гастроентерологія. - 2016. - № 2. - С. 89-95


MeSH-головна:
ПОДЖЕЛУДОЧНОЙ ЖЕЛЕЗЫ НОВООБРАЗОВАНИЯ -- PANCREATIC NEOPLASMS (профилактика и контроль, этиология)
ФАКТОРЫ РИСКА -- RISK FACTORS
ПИЩЕВОЕ ПОВЕДЕНИЕ -- FEEDING BEHAVIOR
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
Дод.точки доступу:
Курінна, О. Г.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)