Пошуковий запит: (<.>S=ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 142
Показані документи з 1 по 20 |
|
>1. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
|
Щодо негативних тенденцій дитячого харчування [Текст] / В. Б. Педан [та ін.]> // Современная педиатрия. - 2009. - № 4. - С. 15-18
Рубрики: Детей питание
Школьники
Пищевые продукты
Дод.точки доступу: Педан, В. Б. Шадрін, О. Г. Марушко, Р. В. Марушко, Т. Л.
Вільних прим. немає Знайти схожі
|
>2. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
|
Що насправді робить нас товстими? [Текст]> // Фармацевтичний кур’єр. - 2014. - № 7/8. - С. 48-49
MeSH-головна: ВЕСА ТЕЛА УВЕЛИЧЕНИЕ -- WEIGHT GAIN (физиология) ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD (вредные воздействия, экономика) СОЕДИНЕННЫЕ ШТАТЫ АМЕРИКИ -- UNITED STATES (эпидемиология) Вільних прим. немає Знайти схожі
|
>3. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
|
Шумлянська, Н. Золотий стандарт здорового харчування [Текст] / Н. Шумлянська, С. Климишина> // Фармацевт практик. - 2013. - № 4. - С. 58-59
MeSH-головна: ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD (использование) ОВЕС ПОСЕВНОЙ -- AVENA SATIVA Дод.точки доступу: Климишина, С.
Вільних прим. немає Знайти схожі
|
>4. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
|
Шульгин, Ю. П. Гигиеническая оценка потребления и качества рыбных продуктов [Текст] / Ю. П. Шульгин, Л. Ю. Лаженцева, Л. В. Шульгина> // Гигиена и санитария. - 2007. - № 2. - С. 39-42
Рубрики: Пищевые продукты
Рыбные продукты
Дод.точки доступу: Лаженцева, Л. Ю. Шульгина, Л. В.
Вільних прим. немає Знайти схожі
|
>5. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
|
Шесть продуктов для нормализации уровня сахара в крови [Текст]> // Міжнародний неврологічний журнал. - 2016. - № 4. - С. 147
MeSH-головна: ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD ГИПОГЛИКЕМИЧЕСКИЕ СРЕДСТВА -- HYPOGLYCEMIC AGENTS Вільних прим. немає Знайти схожі
|
>6. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
|
Швець, О. В. Проблеми гармонізації вітчизняних та міжнародних стандартів щодо продуктів для спеціального дієтичного харчування [Текст] / О. В. Швець, Ю. В. Єрмолова> // Therapia (Український медичний вісник). - 2008. - № 7/8. - С. 73-75
Рубрики: Диета
Пищевые продукты
Дод.точки доступу: Єрмолова, Ю. В.
Вільних прим. немає Знайти схожі
|
>7. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
|
Шатров, Г. Н. О регламентации применения радиационной обработки пищевых продуктов в международном законодательстве [Текст] / Г. Н. Шатров, О. В. Багрянцева> // Вопросы питания. - 2012. - Т. 81, № 1. - С. 49-56
Рубрики: Законодательство--стандарт
Пищевые продукты
Генетика радиационная
Дод.точки доступу: Багрянцева, О. В.
Вільних прим. немає Знайти схожі
|
>8. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
|
Шарафетдинов, А. Функциональные продукты - это еда будущего [Текст] / А. Шарафетдинов> // Здоровье. - 2012. - № 4. - С. 54-56
Рубрики: Пищевые продукты
Вільних прим. немає Знайти схожі
|
>9. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
|
Чечилова, С. Белая радость [Текст] / С. Чечилова> // Здоровье. - 2008. - № 10. - С. 96-97
Рубрики: Натрия хлорид--вред возд
Пищевые продукты
Вільних прим. немає Знайти схожі
|
>10. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
|
Цыганенко, О. И. Нитраты в пищевых продуктах, профилактика нитратных отравлений [Текст] / О. И. Цыганенко, Н. Л. Емченко, И. Т. Матасар> // Медицинские вести. - 1998. - № 2. - С. 12-13
MeSH-головна: НИТРАТЫ -- NITRATES (вредные воздействия, токсичность) ОТРАВЛЕНИЕ -- POISONING (профилактика и контроль) ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD Дод.точки доступу: Емченко, Н. Л. Матасар, И. Т.
Вільних прим. немає Знайти схожі
|
>11. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
|
Цитрати заліза, отримані за аквананотехнологією: хімічна та біологічна характеристики (оцінка хімічної чистоти та біодоступності) [Текст] / М. П. Гуліч [та ін.]> // Довкілля та здоров’я. - 2011. - № 4. - С. 11-14
Рубрики: Нанотехнологии
Металлы
Цитраты
Железо
Пищевые продукты
Дод.точки доступу: Гуліч, М. П. Ємченко, Н. Л. Томашевська, Л. А. Каплуненко, В. Г. Єрмоленко, В. П. Косінов, М. В. Харченко, О. О. Моісеєнко, І. Є. Ященко, О. В.
Вільних прим. немає Знайти схожі
|
>12. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
|
Цитрат цинку, отриманий за аквананотехнологією: хімічна та біологічна характеристика (оцінка хімічної чистоти та біологічної доступності) [Текст] / М. П. Гуліч [та ін.]> // Довкілля та здоров’я. - 2011. - № 2. - С. 44-49
Рубрики: Нанотехнологии
Цинк
Цитраты
Пищевые продукты
Дод.точки доступу: Гуліч, М. П. Ємченко, Н. Л. Томашевська, Л. А. Каплуненко, В. Г. Єрмоленко, В. П. Косінов, М. В. Харченко, О. О. Моісеєнко, І. Є. Ященко, О. В.
Вільних прим. немає Знайти схожі
|
>13. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
|
Циприян, В. И. Научное обоснование допустимого содержания фтора в пищевом рационе [Текст] / В. И. Циприян, Н. Т. Музычук> // Довкілля та здоров’я. - 1998. - № 3. - С. 46-47
MeSH-головна: ФТОР -- FLUORINE ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD Дод.точки доступу: Музычук, Н. Т.
Вільних прим. немає Знайти схожі
|
>14. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
|
Хохлова, Е. А. Основные источники поступления микронутриентов с суточным рационом взрослого сельского населения Чувашской Республики [Текст] / Е. А. Хохлова> // Гигиена и санитария. - 2007. - № 2. - С. 42-44
Рубрики: Пищевые микроэлементы
Витамины
Питания контроль
Пищевые продукты
Чувашия
Вільних прим. немає Знайти схожі
|
>15. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
|
Хоменко, І. М. Оцінка впливу споживання продуктів харчування місцевого виробництва на формування дози внутрішнього опромінення у віддалений період після Чорнобильської катастрофи [Текст] / І. М. Хоменко, С. В. Поліщук> // Довкілля та здоров’я. - 2014. - № 2. - С. 57-61
MeSH-головна: ЧЕРНОБЫЛЬСКАЯ ЯДЕРНАЯ КАТАСТРОФА -- CHERNOBYL NUCLEAR ACCIDENT ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD (воздействие облучения, статистика) Дод.точки доступу: Поліщук, С. В.
Вільних прим. немає Знайти схожі
|
>16. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
|
Харчова непереносимість у патогенезі функціональних захворювань шлунково-кишкового тракту в дітей раннього віку: підходи до діагностики та лікування [Текст] / О. Г. Шадрін [та ін.]> // Перинатологія та педіатрія. - 2016. - № 1. - С. 104-110. - Библиогр.: с. 110-111
Рубрики: ЖЕЛУДОЧНО-КИШЕЧНЫЕ БОЛЕЗНИ
ПИЩЕВАЯ ГИПЕРСЕНСИБИЛИЗАЦИЯ
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ
МЛАДЕНЕЦ
Дод.точки доступу: Шадрін, О. Г. Марушко, Т. Л. Радушинська, Т. Ю. Марушко, Р. В. Фисун, В. М. Ковальчук, А. А. Бондаренко, Н. Ю.
Вільних прим. немає Знайти схожі
|
>17. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
|
Харчова неофобія як поширена поведінкова тенденція в сучасному суспільстві [Текст]> // Мистецтво лікування. - 2013. - № 5. - С. 39-41
MeSH-головна: ФОБИИ -- PHOBIC DISORDERS (диагноз, лекарственная терапия, профилактика и контроль, психология, этиология) ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD (вредные воздействия, стандарты) Вільних прим. немає Знайти схожі
|
>18. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
|
Харченко, Н. В. Європейська Україна неможлива без контролю за якістю продуктів [Текст] / Н. В. Харченко> // Сучасна гастроентерологія. - 2014. - № 4. - С. 136-137
MeSH-головна: КАЧЕСТВА КОНТРОЛЬ -- QUALITY CONTROL ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD (использование, стандарты) Вільних прим. немає Знайти схожі
|
>19. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
|
Формулы идеального завтрака [Текст]> // Здоровье. - 2010. - № 6. - С. 68-69
Рубрики: Питание
Пищевые продукты
Вільних прим. немає Знайти схожі
|
>20. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
|
Фадєєнко, Г. Д. Чинники ризику розвитку раку підшлункової залози [Текст] / Г. Д. Фадєєнко, О. Г. Курінна> // Сучасна гастроентерологія. - 2016. - № 2. - С. 89-95
MeSH-головна: ПОДЖЕЛУДОЧНОЙ ЖЕЛЕЗЫ НОВООБРАЗОВАНИЯ -- PANCREATIC NEOPLASMS (профилактика и контроль, этиология) ФАКТОРЫ РИСКА -- RISK FACTORS ПИЩЕВОЕ ПОВЕДЕНИЕ -- FEEDING BEHAVIOR ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD Дод.точки доступу: Курінна, О. Г.
Вільних прим. немає Знайти схожі
|
|
|