Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Книги (61)Рідкісні видання (10)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 142
Показані документи з 1 по 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Циприян В. И., Музычук Н. Т.
Назва : Научное обоснование допустимого содержания фтора в пищевом рационе
Місце публікування : Довкілля та здоров’я. - Київ, 1998. - № 3. - С. 46-47 (Шифр ДУ9/1998/3)
MeSH-головна: ФТОР -- FLUORINE
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Цыганенко О. И., Емченко Н. Л., Матасар И. Т.
Назва : Нитраты в пищевых продуктах, профилактика нитратных отравлений
Місце публікування : Медицинские вести. - К., 1998. - № 2. - С. 12-13 (Шифр 15148/1998/2)
MeSH-головна: НИТРАТЫ -- NITRATES
ОТРАВЛЕНИЕ -- POISONING
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Гарцман С. Я., Карепов Б. Г., Козлова Л. А.
Назва : Определение мышьяка в воде и продуктах питания
Місце публікування : Гигиена и санитария. - Москва, 1999. - № 6. - С. 62-64 (Шифр ГР6/1999/6)
MeSH-головна: МЫШЬЯК -- ARSENIC
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
ВОДА -- WATER
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Янышева Н. Я., Черниченко И. А., Циприян В. И.
Назва : К вопросу обоснования допустимых уровней содержания бенз(а)пирена в продуктах питания
Місце публікування : Экспериментальная онкология. - К., 1999. - Т. 21, № 1. - С. 9-12 (Шифр 71097/1999/21/1)
Предметні рубрики: Бензапирен
MeSH-головна: ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
Знайти схожі

5.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Валенкевич Л. Н., Яхонтова О. И., Шубина М. Э.
Назва : Современные взгляды на проблему гиполактазии
Місце публікування : Российский журнал гастроэнтерологии, гепатологии, колопроктологии. - Москва, 2000. - Т. 10, № 4. - С. 24-28 (Шифр РР7/2000/10/4)
MeSH-головна: ЛАКТОЗЫ НЕПЕРЕНОСИМОСТЬ -- LACTOSE INTOLERANCE
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
Знайти схожі

6.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Лаврушенко Л. Ф.
Назва : Свободно-радикальные процессы в организме и антиоксидантные свойства отдельных компонентов пищи
Місце публікування : Довкілля та здоров’я. - Київ, 1999. - № 1. - С. 8-14 (Шифр ДУ9/1999/1)
MeSH-головна: СВОБОДНЫЕ РАДИКАЛЫ -- FREE RADICALS
АНТИОКСИДАНТЫ -- ANTIOXIDANTS
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
Знайти схожі

7.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Мельник В. П., Панасюк О. В., Клименко М. Т., Солонинка Г. Я.
Назва : Проблема туберкульозу та особливості антимікобактеріальної активності in vitro деяких рослин, які використовуються як харчовий продукт
Місце публікування : Ліки України. - Київ, 1999. - № 2. - С. 50-52 (Шифр ЛУ4/1999/2)
MeSH-головна: ФИТОТЕРАПИЯ -- PHYTOTHERAPY
РАСТЕНИЯ ЛЕКАРСТВЕННЫЕ -- PLANTS, MEDICINAL
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
ТУБЕРКУЛЕЗ -- TUBERCULOSIS

Знайти схожі

8.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Савелов А. М., Маркова И. А.
Назва : Продукт полезный и... опасный
Місце публікування : Природа и человек (Свет). - Москва, 2001. - № 5. - С. 36-39 (Шифр 70703/2001/5)
MeSH-головна: ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
Знайти схожі

9.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Янышева Н. Я., Черниченко И. А., Баленко Н. В.
Назва : Онкогигиенические аспекты регламентирования бенз(а)пирена в продуктах питания
Місце публікування : Гигиена и санитария. - Москва, 2001. - № 2. - С. 67-70 (Шифр ГР6/2001/2)
MeSH-головна: БЕНЗПИРЕН -- BENZO(A)PYRENE
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
Знайти схожі

10.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Козярін І. П.
Назва : Канцерогенні фактори у продуктах харчування
Місце публікування : Довкілля та здоров’я. - 2002. - № 4. - С. 18-19 (Шифр ДУ9/2002/4)
MeSH-головна: КАНЦЕРОГЕНЫ -- CARCINOGENS
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
Знайти схожі

11.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Мнушко З. М., Сотнікова Н. В.
Назва : Пріоритети регулювання національного ринку біологічно активних добавок
Місце публікування : Фармацевтичний журнал. - 2005. - № 6. - С. 21-25 (Шифр ФУ3/2005/6)
Предметні рубрики: Пищевые добавки
Пищевые продукты
Знайти схожі

12.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Нетребенко О. К.
Назва : Каши в питании грудных детей
Місце публікування : Перинатологія та педіатрія. - Київ, 2006. - № 2. - С. 55-58 (Шифр ПУ3/2006/2)
Предметні рубрики: Младенец, питание
Пищевые продукты
Младенец, пища
Знайти схожі

13.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Коршунова Н.
Назва : Завтрак для чемпионов
Місце публікування : Здоровье. - 2006. - № 7. - С. 42-43 (Шифр 71653/2006/7)
Предметні рубрики: Пищевые продукты
Знайти схожі

14.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Байгарин Е. К.
Назва : Содержание пищевых волокон в пищевых продуктах растительного происхождения
Місце публікування : Вопросы питания. - 2006. - Т. 75, № 3. - С. 42-44 (Шифр ВР56/2006/75/3)
Предметні рубрики: Пищевые волокна-- анал
Пищевые продукты
Знайти схожі

15.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Запорожченко В. Г., Потехина М. В., Немец М. Г.
Назва : Профессиональная гигиеническая подготовка работников предприятий пищевой отрасли
Місце публікування : Вопросы питания. - 2007. - Т. 76, № 2. - С. 45-49 (Шифр ВР56/2007/76/2)
Предметні рубрики: Профессиональная гигиена
Пищевая промышленность-- кадры
Пищевые продукты
Знайти схожі

16.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Кошечкина А. С., Власов А. М., Эллер К. И.
Назва : Оценка биологической ценности и подлинности прополиса как сырья, используемого в пищевых продуктах и биологически активных добавках к пище
Місце публікування : Вопросы питания. - 2007. - Т. 76, № 2. - С. 53-56 (Шифр ВР56/2007/76/2)
Предметні рубрики: Пищевые добавки
Пищевые продукты
Прополис
Знайти схожі

17.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Шульгин Ю. П., Лаженцева Л. Ю., Шульгина Л. В.
Назва : Гигиеническая оценка потребления и качества рыбных продуктов
Місце публікування : Гигиена и санитария. - 2007. - № 2. - С. 39-42 (Шифр ГР6/2007/2)
Предметні рубрики: Пищевые продукты
Рыбные продукты
Знайти схожі

18.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Хохлова Е. А.
Назва : Основные источники поступления микронутриентов с суточным рационом взрослого сельского населения Чувашской Республики
Місце публікування : Гигиена и санитария. - 2007. - № 2. - С. 42-44 (Шифр ГР6/2007/2)
Предметні рубрики: Пищевые микроэлементы
Витамины
Питания контроль
Пищевые продукты
Чувашия
Знайти схожі

19.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Лившиц С.
Назва : Если полезное не вкусно
Місце публікування : Здоровье. - 2008. - № 3. - С. 86-87 (Шифр 71653/2008/3)
Предметні рубрики: Пищевые продукты
Знайти схожі

20.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Білоокий В. В., Роговий Ю. Є.
Назва : Вплив "Берламін модуляру" та інфезолу 100 на гістологічний стан печінкової часточки та клітин Панета порожньої кишки за умов хірургічного лікування ІІІ Б ступеня тяжкості жовчного перитоніту
Місце публікування : Шпитальна хірургія. - Т., 2008. - № 1. - С. 32-36 (Шифр ШУ1/2008/1)
Предметні рубрики: Холецистит-- диагн
Перитонит-- хир
Гистологические методы
Гистологические методы
Пищевые продукты
Знайти схожі

 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)