Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Книги (27)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Питания оценка<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 107
Показані документи з 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.

Kupkina A. Skin care interventions and early complementary food introduction for the prevention of atopic dermatitis in infants/A. Kupkina, O. Mozyrska // Український науково-медичний молодіжний журнал, 2023,N № 1.-С.104-110
2.

Tarana N. The risk of developing arterial hypertension and diabetes based on the nutritional status of refugees: a cross sectional study/N. Tarana, A. Khalil // Український науково-медичний молодіжний журнал, 2022,N № 3 спецвип..-С.76
3.

Інтерлейкін 10, індекс маси тіла та сироватковий альбумін у пацієнтів з хронічною хворобою нирок 5Д стадїї/І. О. Дудар [та ін.] // Український журнал нефрології та діалізу, 2013,N № 4.-С.30-33
4.

Павлов О. О. Актуальні питання розрахунку вихідного нутритивного статусу пацієнтів при розширених оперативних втручаннях в абдомінальній хірургії/О. О. Павлов, Н. В. Миронова // Медицина неотложных состояний. -Донецк, 2016,N № 7.-С.132-136
5.

Гуліч М. П. Актуальні проблеми гігієни харчування, які потребують вирішення в Україні/М. П. Гуліч // Довкілля та здоров’я. -Київ, 2001,N № 2.-С.52-54
6.

Тутельян В. А. Актуальные вопросы диагностики и коррекции нарушений пищевого статуса у больных с сердечно-сосудистой патологией/В. А. Тутельян, А. К. Батурин, А. В. Погожева // Consilium medicum, 2010. т.Т. 12,N № 10.-С.104-109
7.

Анализ нормативно-методической базы по организации лечебного питания в медицинских организациях российской федерации/В. А. Тутельян [и др.] // Вопросы питания, 2013. т.Т. 82,N № 3.-С.19-29
8.

Фус С. В. Анализ структуры питания человека как основа профилактики алиментарных заболеваний/С. В. Фус, С. А. Лесник, Е. К. Кириленко // Журнал практичного лікаря, 2006,N № 4.-С.16-20
9.

Левицкий Е. Л. Антиоксиданты и питание/Е. Л. Левицкий // Медицинские вести. -К., 1998,N № 2.-С.16-17
10.

Снігир Н. В. Безпека харчових продуктів - мікробіологічні ризики/Н. В. Снігир, С. О. Величко, В. О. Сірик // Ліки України, 2015,N № 3.-С.28-31
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)