Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Книги (3)Рідкісні видання (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Питания политика<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 18
Показані документи з 1 по 10
 1-10    11-18 
1.


    Андріюк, Л. В.
    Принципи харчування осіб похилого та старечого віку (Огляд літератури) / Л. В. Андріюк, В. М. Яцюк, С. І. Федяєва // Фітотерапія. Часопис. - 2017. - N 4. - С. 22-28


MeSH-головна:
ПИТАНИЯ ПОЛИТИКА -- NUTRITION POLICY (тенденции)
ПРЕСТАРЕЛЫЕ ОСЛАБЛЕННЫЕ -- FRAIL ELDERLY
Анотація: Ретельно підібраний раціон харчування людей похилого віку дозволяє попередити передчасне старіння і розвиток вікової патології. Роль знань про харчування людей похилого віку та поліпшення прогнозу у випадках захворювань дуже висока для забезпечення достатнього обсягу харчування для здорового старіння.
Тщательно подобранный рацион питания пожилых людей позволяет предупредить преждевременное старение и развитие возрастной патологии. Роль знаний о питании людей пожилого возраста и улучшения прогноза в случаях заболеваний очень высока для обеспечения достаточного объема питания для здорового старения.
Дод.точки доступу:
Яцюк, В. М.
Федяєва, С. І.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

2.


    Белоусова, Г. И.
    Гигиеническая оценка фактического питания и состояния здоровья работников торговли г.Артема [Текст] / Г. И. Белоусова, Т. В. Герасименко, Н. А. Волкова // Гигиена и санитария. - 2002. - № 1. - С. 36-38


MeSH-головна:
ЗДОРОВЬЯ СОСТОЯНИЕ -- HEALTH STATUS
ПИТАНИЯ ПОЛИТИКА -- NUTRITION POLICY (тенденции)
Дод.точки доступу:
Герасименко, Т. В.
Волкова, Н. А.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

3.


    Гузій, О.
    7 правил харчування: здорова тарілка для дорослих українців [Текст] / О. Гузій // Український медичний часопис. - 2017. - № 6. - С. 61-64


MeSH-головна:
ПИТАНИЯ ПОЛИТИКА -- NUTRITION POLICY (тенденции)
РЕКОМЕНДУЕМЫЕ ДИЕТИЧЕСКИЕ НОРМЫ -- RECOMMENDED DIETARY ALLOWANCES
Вільних прим. немає

Знайти схожі

4.


    Диль, Ф.
    Стандарты питания спортсменов в Германии [Текст] / Ф. Диль, Р. А. Ханферьян // Вопросы питания. - 2013. - Т. 82, № 6. - С. 14-18


MeSH-головна:
СПОРТСМЕНЫ -- ATHLETES
ПИТАНИЯ ПОЛИТИКА -- NUTRITION POLICY (тенденции)
ГЕРМАНИЯ -- GERMANY
Дод.точки доступу:
Ханферьян, Р. А.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

5.


   
    Изучение пищедобывательного поведения в модульном устройстве [Текст] / Т. А. Баталов [и др.] // Российский физиологический журнал им. И.М. Сеченова : Науч.-практ. журн. - 2009. - Т. 95, № 11. - С. 1242-1246. - Библиогр.: с.1246-1246

Рубрики: Пищеводное поведение--животное--действ преп

   Пирацетам--фарм


   Питания политика


Дод.точки доступу:
Баталов, Т. А.
Доровских, В. А.
Пластинин, М. Л.
Сергеевич, А. А.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

6.


    Ирецкий, А. Н.
    Кошерные жирафы [Текст] / А. Н. Ирецкий, О. М. Рукавцова // Химия и жизнь. - 1999. - № 11-12. - С. 55-57


MeSH-головна:
ПИТАНИЯ ПОЛИТИКА -- NUTRITION POLICY (тенденции)
Дод.точки доступу:
Рукавцова, О. М.


Знайти схожі

7.


   
    Карамель в пищевых продуктах: факты для потребителя, или как трудно жить в эпоху стремительного прогресса [Текст] // Мистецтво лікування. - 2013. - № 2/3. - С. 60-61


MeSH-головна:
ПИТАНИЯ ПОЛИТИКА -- NUTRITION POLICY
ПИЩЕВЫЕ КРАСИТЕЛИ -- FOOD COLORING AGENTS (фармакокинетика)
Вільних прим. немає

Знайти схожі

8.


    Конышев, И. С.
    Основы организации питания в русской армии по Воинскому уставу Петра Великого [Текст] / И. С. Конышев, А. М. Адаменко, В. П. Кошелев // Вопросы питания. - 2014. - Т. 83, № 5. - С. 95-98


MeSH-головна:
ПИТАНИЯ ПОЛИТИКА -- NUTRITION POLICY (тенденции)
ПИТАНИЯ КОНТРОЛЬ -- NUTRITION SURVEYS (история)
ПИТАНИЯ ОЦЕНКА -- NUTRITION ASSESSMENT
ВОЕННОСЛУЖАЩИЕ -- MILITARY PERSONNEL (история)
Дод.точки доступу:
Адаменко, А. М.
Кошелев, В. П.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

9.


    Корней, Н. Н.
    Методологические подходы к созданию продуктов здорового питания [Текст] / Н. Н. Корней, Е. П. Викторова, О. В. Евдокимова // Вопросы питания. - 2015. - Т. 84, № 1. - С. 95-99


MeSH-головна:
ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES (анализ)
ПИТАНИЯ ПОЛИТИКА -- NUTRITION POLICY (тенденции)
ПИТАНИЯ КОНТРОЛЬ -- NUTRITION SURVEYS (законодательство и юриспруденция, тенденции)
Дод.точки доступу:
Викторова, Е. П.
Евдокимова, О. В.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

10.


   
    Особливості харчової підтримки у хворих на гострий панкреатит (огляд літератури) / С. М. Чуклін [та ін.] // Шпит. хірургія. - 2018. - N 3. - С. 100-112


MeSH-головна:
ПАНКРЕАТИТ ОСТРЫЙ НЕКРОТИЗИРУЮЩИЙ -- PANCREATITIS, ACUTE NECROTIZING (терапия)
ПИТАНИЯ ПОЛИТИКА -- NUTRITION POLICY (тенденции)
Анотація: Харчування є істотною частиною у лікуванні хворих на гострий панкреатит. Очевидно, у легких та середньої тяжкості випадках нема необхідності застосовувати штучні методи харчування, навпаки, рекомендовано розпочати пероральне приймання їжі. Якщо ж стан пацієнта тяжкий, доцільно розпочати ентеральне харчування, яке зменшує ризик приєднання інфекції, тривалість перебування в стаціонарі, смертність. Парентеральне харчування призначають лише, якщо ентеральне не можливе. Однак залишаються дискусійними, який вид харчування застосовувати краще, ефективніший шлях, а також правильний алгоритм дій при цьому. Огляд літератури присвячений розгляду усіх цих питань.
Питание является существенной частью лечения больных острым панкреатитом. Очевидно, в легких и средней тяжести случаях отпадает необходимость применять искусственные методы питания, наоборот, рекомендуется начать пероральный прием пищи. Если же состояние пациента тяжелое, целесообразно начать энтеральное питание, которое уменьшает риск присоединения инфекции, продолжительность пребывания в стационаре, смертность. Парентеральное питание назначается, когда энтеральное невозможно. Однако остаются дискуссионными, какой вид питания применять лучше, более эффективный путь введения, а также правильный алгоритм действий при этом. Рассмотрению всех этих вопросов посвящен данный обзор литературы.
Дод.точки доступу:
Чуклін, С. М.
Чуклін, С. С.
Шершень, Г. В.
Попик, П. М.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

 1-10    11-18 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)