Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Книги (7)Рідкісні видання (3)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Питательная ценность<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 15
Показані документи з 1 по 15
1.

Хохлова Е. А. Основные источники поступления макронутриентов с суточным рационом взрослого сельского населения Чувашской Республики/Е. А. Хохлова // Гигиена и санитария, 2007,N № 1.-С.54-56
2.

Фактическое питание взрослого и детского населения Актюбинской области Республики Казахстан/С. К. Бермагамбетова [и др.] // Вопросы питания, 2013. т.Т. 82,N № 2.-С.58-61
3.

Файзуллина Р. А. Промышленные продукты прикорма в питании детей раннего возраста/Р. А. Файзуллина, Е. А. Самороднова // Российский вестник перинатологии и педиатрии. -М., 2011. т.Т 56,N № 2.-С.114-118
4.

Сравнительная оценка влияния гомогената и ферментолизата мяса мидий на рост крыс и усвояемость ими белка/Ю. С. Сидорова [и др.] // Вопросы питания, 2013. т.Т. 82,N № 2.-С.17-22
5.

Солоденко О. Біологічні властивості маточного молочка та їх застосування в клінічній практиці/О. Солоденко // Доктор Бджілка, 2016,N № 1.-С.8-9
6.

Полезные продукты при судорогах в ногах // Міжнародний неврологічний журнал, 2020. т.Т. 16,N № 3.-С.103
7.

Льовкіна О. Л. Сучасний погляд лікаря акушер-гінеколога на особливості раціону вагітних/О. Л. Льовкіна // Вісник Вінницького нац. мед. ун-ту, 2021. т.Т. 25,N № 1.-С.171-174
8.

Лузина Е. В. Пищевая ценность цикория/Е. В. Лузина // Вопросы питания, 2013. т.Т. 82,N № 2.-С.62-65
9.

Ладодо К. С. Распространенность дефицита минералов и витаминов у детей второго года жизни/К. С. Ладодо // Российский вестник перинатологии и педиатрии. -М., 2011. т.Т. 56,N № 5.-С.94-98
10.

Дубынин В. А. Молоко с точки зрения физиолога/В. А. Дубынин, А. А. Каменский // Химия и жизнь. -М., 1998,N № 6.-С.44-46
11.

Депутат Ю. М. Харчування військовослужбовців Збройних Сил України в зоні проведення операції об’єднаних сил: реалії та необхідність подальших змін/Ю. М. Депутат, М. П. Гуліч // Довкілля та здоров’я, 2019,N № 1.-С.23-28
12.

Демецкая А. Генетика питания/А. Демецкая // Фармацевт практик, 2011,N № 11.-С.62-63
13.

Влияние биологически активных соединений идол-3-карбинола и рутина на обеспеченность крыс витаминами А и Ε при различном содержании жира в рационе/Н. А. Бекетова [и др.] // Вопросы питания, 2013. т.Т. 82,N № 2.-С.23-30
14.

Вершубская Г. Г. Влияние доходов и питания населения на размеры тела новорожденных/Г. Г. Вершубская, А. И. Козлов, Я. А. Касаткина // Педиатрия, 2014. т.Т. 93,N № 1.-С.115-117
15.

Münstedt K. Бджолопродукти і їх потенційне використання в сучасній медицині/K. Münstedt, S. Bogdanov // Доктор Бджілка, 2016,N № 1.-С.13
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)