Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Книги (3)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Пища обогащенная<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 33
Показані документи з 1 по 20
 1-20    21-33 
1.

Депутат Ю. М. Дослідження добових енерговитрат військовослужбовців сил спеціальних операцій збройних сил України/Ю. М. Депутат, М. П. Гуліч // Довкілля та здоров’я. -Київ, 2020,N N 3.-С.32-39
2.

Івахно О. П. Проблеми використання харчових добавок у продуктах дитячого харчування/О. П. Івахно, І. П. Козярін // Довкілля та здоров’я, 2019,N № 1.-С.29-32
3.

Як харчуватися вагітним? // Фармацевт практик, 2017,N № 1.-С.48
4.

Хронические нарушения кислотно-щелочного состояния - нутритивная профилактика, диетическая коррекция и комплиментарные средства // Новая медицина тысячелетия, 2016,N № 1.-С.14-19
5.

Лаврова Т. Е. Возможности индукции оральной толерантности как ответ на эпидемию аллергии/Т. Е. Лаврова, С. Г. Макарова // Педиатрия, 2015. т.Т. 94,N № 4.-С.151-157
6.

Пилотное исследование использования продуктов класса ОРГАНИК в питании детей с атопическим дерматитом/К. С. Казначеев [и др.] // Российский вестник перинатологии и педиатрии. -М., 2015. т.Т. 60,N № 3.-С.98-103
7.

Использование соков прямого отжима в питании детей первого года жизни/И. Я. Конь [и др.] // Российский вестник перинатологии и педиатрии. -М., 2015. т.Т. 60,N № 4.-С.125-130
8.

Василюк О. М. Антагоністичні властивості штамів Lactobacillus plantarum, ізольованих із традиційних ферментованих продуктів України/О. М. Василюк, Н. К. Коваленко, І. Л. Гармашева // Мікробіологічний журнал. -Київ, 2014,N № 3.-С.24-30
9.

Виділення та ідентифікація бактерій роду Lactobacillus з ферментованих продуктів різних регіонів України/О. М. Василюк [та ін.] // Мікробіологічний журнал. -Київ, 2014,N № 2.-С. 3-9
10.

Биологически активные вещества плодов кизила (cornus mas l.)/И. Б. Перова [и др.] // Вопросы питания, 2014. т.Т. 83,N № 5.-С.86-94
11.

Лежнина М. Н. Динамика морфофизиологического состояния эндокринных желез у свиней в постнатальный период при назначении биогенных веществ/М. Н. Лежнина, А. О. Муллакаев, А. Д. Блинова // Бюллетень экспериментальной биологии и медицины, 2013. т.Т. 156,N № 7.-С.120-122
12.

Терапия ускоренного семяизвержения биологически активной добавки к пище НейроДоз: результаты мультицентрового клинического нерандомизированного исследования/А. А. Камалов [и др.] // Урология, 2013,N № 5.-С.37-42
13.

Современные представления о типах диетотерапии, оказывающих профилактическое влияние на развитие сердечно-сосудистых заболеваний: обзор литературы и мнение экспертов // Доказательная кардиология, 2011,N № 3.-С.30-44
14.

Плоскирева А. А. Пробиотики в питании: от рождения и старше/А. А. Плоскирева, А. В. Горелов // Лечащий Врач, 2011,N № 2.-С.36-38
15.

Плоскирева А. А. Роль обогащенных продуктов питания в формировании здоровья детей/А. А. Плоскирева, С. В. Николаева // Педиатрия. Журнал им. Г.Н.Сперанского, 2011. т.T. 90,N № 6.-С.59-63
16.

Никберг И. И. Функциональные продукты в структуре современного питания/И. И. Никберг // Міжнародний ендокринологічний журнал, 2011,N № 6.-С.64-69
17.

Проблемні питання профілактики йодного дефіциту/Г. О. Слабкий [та ін.] // Вісник соціальної гігієни та організації охорони здоров’я України, 2010,N № 2.-С.4-8
18.

Использование лечебного питания в комплексной терапии хронических воспалительных заболеваний кишечника у детей/О. А. Тутина [и др.] // Лечащий Врач, 2010,N № 1.-С.62-65
19.

Михайленко І. О. Обгрунтування вибору адаптогенів для профілактики захворювань пародонта у працівників аміачного виробництва/І. О. Михайленко // Вісник стоматології. -Одесса, 2010,N № 1.-С.18-24
20.

Подрушняк А. Є. З питань державної реєстрації спеціальних харчових продуктів/А. Є. Подрушняк, Н. О. Мельничук // Журнал практичного лікаря, 2009,N № 2/3.-С.8-10
 1-20    21-33 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)