Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Книги (28)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Пищевая промышленность<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 15
Показані документи з 1 по 15
1.

Состояние обучения по программе гигиенической подготовки на предприятиях молочной промышленности /М. И. Красильщиков, М. Г. Немец, Е. В Гавриленко // Гигиена и санитария. -М., 1999,N № 5.-С.33-36
2.

Истомин А. В. Гигиенические аспекты повышения качества и безопасности продукции предприятий пищевой промышленности малой мощности/А. В. Истомин, И. П. Егорова, С. А. Мусиенко // Гигиена и санитария. -Москва, 2000,N № 4.-С.19-22
3.

Куликова А. В. Состояние здоровья девушек, обучающих профессиям кондитера/А. В. Куликова // Гигиена и санитария. -Москва, 2000,N № 4.-С.42-45
4.

Истомин А. В. Условия и заболеваемость работающих в производстве растительного масла/А. В. Истомин, В. А. Захаров // Гигиена и санитария, 2002,N № 4.-С.31-34
5.

Истомин А. В. Условия труда и заболеваемость работающих в производстве растительного масла/А. В. Истомин, В. А. Захаров // Гигиена и санитария, 2002,N № 4.-С.31-35
6.

Полтавський олійноекстракційний завод: модернізація і безпека // СЕС. Профілактична медицина. -Київ, 2006,N № 3.-С.90-91.
7.

Бессонов В. В. Актуальные проблемы контроля за использованием красителей в производстве пищевой продукции в Российской Федерации/В. В. Бессонов // Вопросы питания, 2007. т.Т. 76,N № 3.-С.68-72
8.

Колесникова Н. Г. Влияние кулинарной обработки на активность ингибиторов протеолитических ферментов зерновой фасоли/Н. Г. Колесникова, Н. Т. Шамкова, Г. М. Зайко // Вопросы питания, 2007. т.Т. 76,N № 3.-С.73-77
9.

Влияние пищевых волокон на сохранность липидного компонента мучных кондитерских изделий/Л. Н. Сидорова [и др.] // Вопросы питания, 2007. т.Т. 76,N № 3.-С.78-81
10.

Новые подходы к организации питания детей от 1 года до 3 лет с использованием продуктов промышленного производства/И.Я. Конь, Т.В. Абрамова, Л.С. Коновалова и др // Лечащий врач. -М., 2008,N № 7.-С.28-32
11.

Кузнєцов Г. Нанотехнології в харчовій промисловості. Частина І: Що це і навіщо?/Г. Кузнєцов // Мистецтво лікування, 2013,N № 8.-С.48-50
12.

Кузнэцов Г. Нанотехнології в харчовій промисловості. Частина 2: Наскільки це безпечно і як держава повинна регулювати цю сферу?/Г. Кузнэцов // Мистецтво лікування, 2013,N № 9/10.-С.41-43
13.

Погребняк О. О. Методи обробки продуктів на сучасному харчовому виробництві/О. О. Погребняк // Ліки України, 2015,N № 4.-С.21-27
14.

Використання барвників у харчовій промисловості та дані про їх вплив на здоров’я людей // Мистецтво лікування, 2015,N № 1/2.-С.41-47
15.

Рудавка С. І. Шляхи забезпечення оптимальних обсягів виробництва продуктів харчування в Україні та їх економічної доступності населенню/С. І. Рудавка // Вісник Вінницького нац. мед. ун-ту, 2019. т.Т. 23,N № 4.-С.703-711
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)