Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Книги (28)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Пищевая промышленность<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 15
Показані документи з 1 по 15
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Красильщиков М. И., Немец М. Г., Гавриленко Е. В
Назва : Состояние обучения по программе гигиенической подготовки на предприятиях молочной промышленности
Місце публікування : Гигиена и санитария. - М., 1999. - № 5. - С. 33-36 (Шифр ГР6/1999/5)
MeSH-головна: ОБУЧЕНИЕ -- TEACHING
ПРОФЕССИОНАЛЬНАЯ ГИГИЕНА -- OCCUPATIONAL HEALTH
ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ -- FOOD INDUSTRY
МОЛОЧНЫЕ ПРОДУКТЫ -- DAIRY PRODUCTS
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Истомин А. В., Егорова И. П., Мусиенко С. А.
Назва : Гигиенические аспекты повышения качества и безопасности продукции предприятий пищевой промышленности малой мощности
Місце публікування : Гигиена и санитария. - Москва, 2000. - № 4. - С. 19-22 (Шифр ГР6/2000/4)
MeSH-головна: ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ -- FOOD INDUSTRY
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Куликова А. В.
Назва : Состояние здоровья девушек, обучающих профессиям кондитера
Місце публікування : Гигиена и санитария. - Москва, 2000. - № 4. - С. 42-45 (Шифр ГР6/2000/4)
MeSH-головна: ПРОФЕССИОНАЛЬНАЯ ГИГИЕНА -- OCCUPATIONAL HEALTH
ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ -- FOOD INDUSTRY
ЖЕНЩИН ЗДОРОВЬЕ -- WOMEN'S HEALTH
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Истомин А. В., Захаров В. А.
Назва : Условия и заболеваемость работающих в производстве растительного масла
Місце публікування : Гигиена и санитария. - 2002. - № 4. - С. 31-34 (Шифр ГР6/2002/4)
MeSH-головна: ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ -- FOOD INDUSTRY
Знайти схожі

5.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Истомин А. В., Захаров В. А.
Назва : Условия труда и заболеваемость работающих в производстве растительного масла
Місце публікування : Гигиена и санитария. - 2002. - № 4. - С. 31-35 (Шифр ГР6/2002/4)
MeSH-головна: ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ -- FOOD INDUSTRY
ПРОФЕССИОНАЛЬНЫХ ВРЕДНОСТЕЙ ВОЗДЕЙСТВИЕ -- OCCUPATIONAL EXPOSURE
Знайти схожі

6.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Полтавський олійноекстракційний завод: модернізація і безпека
Місце публікування : СЕС. Профілактична медицина. - Київ, 2006. - № 3. - С. 90-91. (Шифр СУ29/2006/3)
Предметні рубрики: Пищевая промышленность
Потребительских товаров безопасность
Знайти схожі

7.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Бессонов В. В.
Назва : Актуальные проблемы контроля за использованием красителей в производстве пищевой продукции в Российской Федерации
Місце публікування : Вопросы питания. - 2007. - Т. 76, № 3. - С. 68-72 (Шифр ВР56/2007/76/3)
Предметні рубрики: Пищевая промышленность
Пищевые красители
Российская Федерация
Знайти схожі

8.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Колесникова Н. Г., Шамкова Н. Т., Зайко Г. М.
Назва : Влияние кулинарной обработки на активность ингибиторов протеолитических ферментов зерновой фасоли
Місце публікування : Вопросы питания. - 2007. - Т. 76, № 3. - С. 73-77 (Шифр ВР56/2007/76/3)
Предметні рубрики: Бобовые
Ферменты
Пищевая промышленность
Знайти схожі

9.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Сидорова Л. Н., Байков В. Г., Бессонов В. В., Скобельская З. Г.
Назва : Влияние пищевых волокон на сохранность липидного компонента мучных кондитерских изделий
Місце публікування : Вопросы питания. - 2007. - Т. 76, № 3. - С. 78-81 (Шифр ВР56/2007/76/3)
Предметні рубрики: Пищевые волокна
Жиры пищевые
Пищевая промышленность
Знайти схожі

10.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Конь И. Я., Абрамова Т. В., Коновалова Л. С., Куркова В. И., Пустограев Н. Н., Сафронова А. И., Тоболева М. А.
Назва : Новые подходы к организации питания детей от 1 года до 3 лет с использованием продуктов промышленного производства
Місце публікування : Лечащий врач: журнал для практикующего врача/ ЗАО "Издательство "Открытые системы". - М., 2008. - № 7. - С. 28-32. - ISSN 1560-5175 (Шифр ЛР13/2008/7). - ISSN 1560-5175
Предметні рубрики: Детей питание
Пищевая промышленность
Знайти схожі

11.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Кузнєцов Г.
Назва : Нанотехнології в харчовій промисловості. Частина І: Що це і навіщо?
Місце публікування : Мистецтво лікування. - 2013. - № 8. - С. 48-50 (Шифр МУ55/2013/8)
MeSH-головна: ПИЩЕВАЯ ТЕХНОЛОГИЯ -- FOOD TECHNOLOGY
ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ -- FOOD INDUSTRY
НАНОТЕХНОЛОГИЯ -- NANOTECHNOLOGY
Знайти схожі

12.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Кузнэцов Г.
Назва : Нанотехнології в харчовій промисловості. Частина 2: Наскільки це безпечно і як держава повинна регулювати цю сферу?
Місце публікування : Мистецтво лікування. - 2013. - № 9/10. - С. 41-43 (Шифр МУ55/2013/9/10)
MeSH-головна: НАНОТЕХНОЛОГИЯ -- NANOTECHNOLOGY
ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ -- FOOD INDUSTRY
УКРАИНА -- UKRAINE
Знайти схожі

13.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Погребняк О. О.
Назва : Методи обробки продуктів на сучасному харчовому виробництві
Місце публікування : Ліки України. - 2015. - № 4. - С. 21-27 (Шифр ЛУ4/2015/4)
MeSH-головна: ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ОБРАБОТКА -- FOOD HANDLING

ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ -- FOOD INDUSTRY
Знайти схожі

14.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Використання барвників у харчовій промисловості та дані про їх вплив на здоров’я людей
Місце публікування : Мистецтво лікування. - 2015. - № 1/2. - С. 41-47 (Шифр МУ55/2015/1/2)
MeSH-головна: ПИЩЕВЫЕ КРАСИТЕЛИ -- FOOD COLORING AGENTS
КРАСЯЩИЕ РЕАГЕНТЫ -- COLORING AGENTS
ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ -- FOOD INDUSTRY
Знайти схожі

15.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Рудавка С. І.
Назва : Шляхи забезпечення оптимальних обсягів виробництва продуктів харчування в Україні та їх економічної доступності населенню
Паралельн. назви :Ways of ensuring optimum volumes of food production in Ukraine and their economic accessibility to the population
Місце публікування : Вісник Вінницького нац. мед. ун-ту. - 2019. - Т. 23, № 4. - С. 703-711 (Шифр ВУ80/2019/23/4)
Примітки : Бібліогр.: в кінці ст.
MeSH-головна: ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ -- FOOD INDUSTRY
ЧАСТНЫЙ СЕКТОР -- PRIVATE SECTOR
СЕЛЬСКОХОЗЯЙСТВЕННЫЕ КУЛЬТУРЫ -- CROPS, AGRICULTURAL
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): рынок--земли--реформирование
Анотація: Основою продовольчої безпеки країни та її регіонів є забезпечення оптимальних обсягів виробництва продуктів харчування та їх економічна доступність. Метою статті є визначення шляхів зростання обсягів виробництва високоякісних продуктів харчування та забезпечення економічної доступності населенню України у придбанні продуктів харчування. Оскільки обсяг виробництва найбільш важливих продуктів харчування в розрахунку на одну особу знаходиться на низькому рівні, нагальним є збільшення обсягів виробництва сільськогосподарської продукції та її переробки, забезпечення економічної доступності населенню у придбанні продуктів харчування, для чого необхідно розробити на тривалий період у країні цільову програму розвитку агропромислового комплексу, реформувати аграрний сектор економіки, створити земельну службу за контролем земельних ресурсів і розвивати його структуру: крупні сільськогосподарські підприємства, фермерські господарства, особисті селянські господарства та кооперативи, запустити прозорий ринок земель сільськогосподарського призначення, де господарями, власниками землі повинні бути громадяни України, надавати всебічну державну підтримку виробникам аграрного сектору, забезпечити умови економічної доступності населенню у придбанні продуктів харчуванняThe basis of food security for the country and its regions is to ensure optimal food production and economic affordability. The purpose of the article is to identify ways to increase the production of high quality food and to ensure economic accessibility to the population of Ukraine in the purchase of food. As the volume of production of the most important foodstuffs per person is low, it is essential to increase the volume of production of agricultural products and their processing, to ensure economic accessibility to the population in the purchase of foodstuffs, for which it is necessary to develop a long-term program of agro-industrial development in the country. complex, reform the agrarian sector of the economy, create a land service for the control of land resources and develop its structure: cr vine farms, farms, private farms and cooperatives, run a transparent market of agricultural land, where the owners, land owners must be citizens of Ukraine, to provide comprehensive state support to producers of the agricultural sector to ensure economic conditions of accessibility in public purchasing food
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)