Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Книги (5)Рідкісні видання (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Пищевая технология<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 15
Показані документи з 1 по 10
 1-10    11-15 
1.


    Демецкая, А.
    Экстремальная кухня [Текст] / А. Демецкая // Фармацевт практик. - 2008. - № 6. - С. 86-88

Рубрики: Пищевая технология

   Пищевые предпочтения


Вільних прим. немає

Знайти схожі

2.


    Krouse, L.
    П’ять найпоширеніших помилок у приготуванні їжі, які ускладнюють процес боротьби із зайвою вагою [Текст] / L. Krouse // Бібліотека сімейного лікаря та сімейної медсестри. - 2018. - № 5. - С. 63-65


MeSH-головна:
ПИЩЕВАЯ ТЕХНОЛОГИЯ -- FOOD TECHNOLOGY (методы, тенденции)
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS (методы)
ВЕСА СНИЖЕНИЯ ПРОГРАММЫ -- WEIGHT REDUCTION PROGRAMS (методы, тенденции)
Анотація: Lauren Krouse є незалежним письменником та дослідником у Північній Кароліні. Випускник MFA in Creative Nonfiction program at UNC-Wilmington. Любить писати про здоров’я, фітнес, політику та громадську діяльність
Вільних прим. немає

Знайти схожі

3.


   
    Про затвердження Вимог до тверджень про поживну цінність харчових продуктів та тверджень про користь для здоров’я харчових продуктів [Текст] : наказ Міністерства охорони здоров’я України № 1145 від 15.05.2020 р. // Збірник нормативно-директивних документів з охорони здоров’я. - 2020. - N 10. - С. 54-106


MeSH-головна:
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ И НАПИТКИ (ВНЕШ) -- FOOD AND BEVERAGES (NON MESH)
ПИЩЕВАЯ ТЕХНОЛОГИЯ -- FOOD TECHNOLOGY (законодательство и юриспруденция)
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ КАЧЕСТВО -- FOOD QUALITY
МЕДИЦИНСКОЕ ЗАКОНОДАТЕЛЬСТВО -- LEGISLATION, MEDICAL
УКРАИНА -- UKRAINE
Вільних прим. немає

Знайти схожі

4.


   
    О совершенствовании гигиенического обучения работников предприятий общественного питания и продовольственной торговли [Текст] / М. И. Красильщиков, М. В. Потехина, Е. В Гавриленко // Гигиена и санитария. - 1999. - № 1. - С. 25-28


MeSH-головна:
РЕСТОРАНЫ -- RESTAURANTS (стандарты)
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS (методы, стандарты)
ПИЩЕВАЯ ТЕХНОЛОГИЯ -- FOOD TECHNOLOGY (методы, организация и управление, стандарты)
Дод.точки доступу:
Красильщиков, М. И.
Потехина, М. В.
Гавриленко, Е. В

Вільних прим. немає

Знайти схожі

5.


    Даніна, Є.
    Ноу-хау київських теплофізиків [Текст] / Є. Даніна // Науковий світ. - 2006. - № 2. - С. 10-11

Рубрики: Пищевые добавки--исп

   Пищевая технология


Вільних прим. немає

Знайти схожі

6.


   
    Некоторые исторические аспекты гигиенической подготовки работников, связанных с производством, транспортировкой, хранением и реализацией продуктов питания [Текст] / В. А. Полесский [и др.] // Вопросы питания. - 2008. - Т. 77, № 6. - С. 32-35

Рубрики: Пищевая технология

   Пищевая санитария


Дод.точки доступу:
Полесский, В. А.
Красильщиков, М. И.
Осипова, Е. М.
Запорожченко, В. Г.
Немец, М. Г.
Баймурунова, Г. О.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

7.


   
    Нанотехнологии в пищевых производствах: перспективы и проблемы [Текст] / В. Μ. Верников [и др.] // Вопросы питания. - 2009. - Т. 78, № 2. - С. 4-17

Рубрики: Пищевая технология

   Пищевые продукты


Дод.точки доступу:
Верников, В. М.
Арианова, Е. А.
Гмошинский, И. В.
Хотимченко, С. А.
Тутельян, В. А.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

8.


    Кузнєцов, Г.
    Нанотехнології в харчовій промисловості. Частина І: Що це і навіщо? [Текст] / Г. Кузнєцов // Мистецтво лікування. - 2013. - № 8. - С. 48-50


MeSH-головна:
ПИЩЕВАЯ ТЕХНОЛОГИЯ -- FOOD TECHNOLOGY
ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ -- FOOD INDUSTRY (методы, стандарты)
НАНОТЕХНОЛОГИЯ -- NANOTECHNOLOGY (методы, стандарты, тенденции)
Вільних прим. немає

Знайти схожі

9.


   
    Моделювання рецептурних композицій для продуктів дитячого харчування лікувально-профілактичного призначення [Текст] / Л. Ю. Філіпова [та ін.] // Одеський медичний журнал. - 2018. - N 5. - С. 57-63. - Бібліогр.: с. 62-63


MeSH-головна:
ДЕТСКОГО ПИТАНИЯ ПРОДУКТЫ -- INFANT FOOD
ДИЕТОТЕРАПИЯ -- DIET THERAPY
ФУНКЦИОНАЛЬНЫЕ ПРОДУКТЫ -- FUNCTIONAL FOOD
ДИЕТА БЕЗГЛЮТЕНОВАЯ -- DIET, GLUTEN-FREE (использование)
ПИЩЕВАЯ ТЕХНОЛОГИЯ -- FOOD TECHNOLOGY
Анотація: Наведено результати вивчення сумісності функціонально-технологічних та фізико-хімічних характеристик складових розроблених рецептур продуктів лікувально-профілактичного призначення. Проаналізовано взаємозв'язок основних складових продуктів із заданими властивостями на етапі наукового моделювання відповідно до принципів харчової комбінаторики, технології виробництва та дієтотерапії. Виконані дослідження свідчать, що обґрунтування рецептур продуктів лікувально-профілактичного призначення базується на комплексі наукових даних про характер, глибину та структуру дефіциту мікро- та макронутрієнтів у дітей з відповідними порушеннями стану здоров'я, особливостей сировини та збагачувальних добавок, включаючи їх хімічний склад та функціонально-технологічно властивості, і навіть ступінь безпеки під впливом технологічних чинників
Дод.точки доступу:
Філіпова, Л. Ю.
Стоєва, Т. В.
Зубаренко, О. В.
Зубарева, Л. І.
Мацюк, Н. Б.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

10.


    Коноплева, Н.
    Кастрюли хорошие и разные [Текст] / Н. Коноплева // Наука и жизнь. - 2001. - № 9. - С. 112-115


MeSH-головна:
ПИЩЕВАЯ ТЕХНОЛОГИЯ -- FOOD TECHNOLOGY (тенденции)
ПОСУДА ДЛЯ ПРИГОТОВЛЕНИЯ И ПОДАЧИ ПИЩИ -- COOKING AND EATING UTENSILS (стандарты)
Вільних прим. немає

Знайти схожі

 1-10    11-15 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)