Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Книги (5)Рідкісні видання (1)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Пищевая технология<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 15
Показані документи з 1 по 10
 1-10    11-15 
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Красильщиков М. И., Потехина М. В., Гавриленко Е. В
Назва : О совершенствовании гигиенического обучения работников предприятий общественного питания и продовольственной торговли
Місце публікування : Гигиена и санитария. - М., 1999. - № 1. - С. 25-28 (Шифр ГР6/1999/1)
MeSH-головна: РЕСТОРАНЫ -- RESTAURANTS
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS
ПИЩЕВАЯ ТЕХНОЛОГИЯ -- FOOD TECHNOLOGY
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Гладышев В. П., Колесникова Е. В.
Назва : Гигиенические аспекты приготовления пищи
Місце публікування : Гигиена и санитария. - Москва, 2000. - № 4. - С. 22-25 (Шифр ГР6/2000/4)
MeSH-головна: ПИЩЕВАЯ ТЕХНОЛОГИЯ -- FOOD TECHNOLOGY
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ БЕЗОПАСНОСТЬ -- FOOD SAFETY
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Коноплева Н.
Назва : Кастрюли хорошие и разные
Місце публікування : Наука и жизнь. - Москва, 2001. - № 9. - С. 112-115 (Шифр 70601/2001/9)
MeSH-головна: ПИЩЕВАЯ ТЕХНОЛОГИЯ -- FOOD TECHNOLOGY
ПОСУДА ДЛЯ ПРИГОТОВЛЕНИЯ И ПОДАЧИ ПИЩИ -- COOKING AND EATING UTENSILS
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Даніна Є.
Назва : Ноу-хау київських теплофізиків
Місце публікування : Науковий світ. - 2006. - № 2. - С. 10-11 (Шифр 22857/2006/2)
Предметні рубрики: Пищевые добавки-- исп
Пищевая технология
Знайти схожі

5.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Полесский В. А., Красильщиков М. И., Осипова Е. М., Запорожченко В. Г., Немец М. Г., Баймурунова Г. О.
Назва : Некоторые исторические аспекты гигиенической подготовки работников, связанных с производством, транспортировкой, хранением и реализацией продуктов питания
Місце публікування : Вопросы питания. - 2008. - Т. 77, № 6. - С. 32-35 (Шифр ВР56/2008/77/6)
Предметні рубрики: Пищевая технология
Пищевая санитария
Знайти схожі

6.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Демецкая А.
Назва : Экстремальная кухня
Місце публікування : Фармацевт практик. - 2008. - № 6. - С. 86-88 (Шифр ФУ17/2008/6)
Предметні рубрики: Пищевая технология
Пищевые предпочтения
Знайти схожі

7.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Верников В. М., Арианова Е. А., Гмошинский И. В., Хотимченко С. А., Тутельян В. А.
Назва : Нанотехнологии в пищевых производствах: перспективы и проблемы
Місце публікування : Вопросы питания. - 2009. - Т. 78, № 2. - С. 4-17 (Шифр ВР56/2009/78/2)
Предметні рубрики: Пищевая технология
Пищевые продукты
Знайти схожі

8.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Пирог Т. П., Конон А. Д., Антонюк С. І.
Назва : Дія наночастинок металів не деякі мікроорганізми і мікрофлору непастеризованого пива
Місце публікування : Мікробіологічний журнал: Наук. журн./ НАН України, Ін-т мікробіології і вірусології ім. Д.К. Заболотного, Національний аграрний ун-т, Нац.аграр.ун-т . - Київ, 2011. - № 6. - С. 12-19 (Шифр МУ14/2011/6)
Примітки : Библиогр.: с. 19
Предметні рубрики: Пиво -- анал-- класс
Металлы-- антаг
Бактерии-- выдел-- действ преп-- патоген
Пищевая технология
Знайти схожі

9.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Кузнєцов Г.
Назва : Нанотехнології в харчовій промисловості. Частина І: Що це і навіщо?
Місце публікування : Мистецтво лікування. - 2013. - № 8. - С. 48-50 (Шифр МУ55/2013/8)
MeSH-головна: ПИЩЕВАЯ ТЕХНОЛОГИЯ -- FOOD TECHNOLOGY
ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ -- FOOD INDUSTRY
НАНОТЕХНОЛОГИЯ -- NANOTECHNOLOGY
Знайти схожі

10.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Влияние искусственных добавок (Е) в продуктах на течение соматической патологии. Многие добавки, как натуральные, так и искусственные, способны отягощать течение соматических заболеваний
Місце публікування : Medical Nature. - 2013. - № 1. - С. 64-69 (Шифр 49292/2013/1)
MeSH-головна: ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES

ПИЩЕВАЯ ТЕХНОЛОГИЯ -- FOOD TECHNOLOGY
Знайти схожі

 1-10    11-15 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)