Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Пищевые волокна -- анал<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи з 1 по 3
1.

Байгарин Е. К. Содержание пищевых волокон в пищевых продуктах растительного происхождения/Е. К. Байгарин // Вопросы питания, 2006. т.Т. 75,N № 3.-С.42-44
2.

Пищевая ценность и функциональные свойства семян льна/А. Н. Мартинчик [и др.] // Вопросы питания, 2012. т.Т. 81,N № 3.-С.4-10
3.

Взаимодействие пищевых волокон с различными функциональными ингредиентами пищи/В. В. Бессонов [и др.] // Вопросы питания, 2012. т.Т. 81,N № 3.-С.41-45
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)