Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Книги (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Пищевые консерванты<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи з 1 по 4
1.

Воробьев В. В. Влияние пищевых добавок на безопасность и качество морепродуктов/В. В. Воробьев // Гигиена и санитария, 2007,N № 1.-С.51-53
2.

Лазаренко А. Мороженое "без Е" - случайность или тенденция?/А. Лазаренко // Новая Медицина Тысячелетия, 2011,N № 4.-С.14-16
3.

Е-621. Наркотик, разрешенный государством // Участковый врач, 2015,N № 6.-С.52-54
4.

Ianieva O. D. Tolerance of yeastsis isolated from pickled cucumbers to stress factors/O. D. Ianieva // Мікробіологічний журнал. -К., 2017. т.Том 79,N N 5.-С.34-45
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)