Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Пищевые продукты, загрязнение -- анал<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи з 1 по 5
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Матвієнко Д. Г.
Назва : Застосування радіохімічного методу аналізу для визначення біоіндикаторів радіоактивного забруднення харчової продукції Черкаського регіону
Місце публікування : Український радіологічний журнал. - 2003. - № 1. - С. 40-43 (Шифр УУ17/2003/ХІ/1)
Предметні рубрики: Радиохимия-- диагн прим
Окружающей среды факторы воздействия-- вред возд
Пищевые продукты, загрязнение-- анал
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Дев’ятка Д. Г., Ковальчук Л. В., Сергета І. В., Вихристюк Г. І.
Назва : Вміст деяких важких металів у харчових продуктах Вінницької області
Місце публікування : Довкілля та здоров’я. - 2004. - № 3. - С. 38-41 (Шифр ДУ9/2004/3)
Предметні рубрики: Пищевые продукты, загрязнение-- анал
Металлы тяжелые-- анал
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Джатдоева А. А., Брагина И. В., Хотимченко С. А.
Назва : Оценка результатов межлабораторных сравнительных испытаний по определению содержания токсичных элементов в пищевых продуктах
Місце публікування : Гигиена и санитария. - 2006. - № 4. - С. 46-49 (Шифр ГР6/2006/4)
Предметні рубрики: Пищевых продуктов анализ
Пищевые продукты, загрязнение-- анал
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Аксенов И. В., Эллер К. И., Тутельян В. А.
Назва : Оптимизация аналитических методов количественного определения охратоксина А в пищевых продуктах
Місце публікування : Гигиена и санитария. - 2006. - № 4. - С. 50-53 (Шифр ГР6/2006/4)
Предметні рубрики: Пищевые продукты, загрязнение-- анал
Пищевых продуктов анализ
Охратоксины-- анал-- вред возд
Знайти схожі

5.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Литвинова О. С., Верещагин А. И., Михайлов И. А.
Назва : Разработка модели для оценки мониторинга за химическим загрязнением пищевых продуктов в режиме реального времени
Місце публікування : Вопросы питания. - 2009. - Т. 78, № 3. - С. 18-24 (Шифр ВР56/2009/78/3)
Предметні рубрики: Пищевые продукты, загрязнение-- анал
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)