Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Пищевые продукты, обработка<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи з 1 по 2
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Левицький А. П., Варава Г. М., Пашковська Л. А.
Назва : Фторування харчових продуктів як спосіб профілактики карієсу зубів
Місце публікування : Вісник стоматології. - 2005. - № 1. - С. 98-101 (Шифр ВУ15/2005/1)
Предметні рубрики: Кариес зубов-- проф
Фториды
Пищевые продукты, обработка
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Ментюков Г. А., Шихов С. С., Степаненко П. П.
Назва : Оценка санитарно-микробиологических показателей заготовляемого и бактофугированного молока
Місце публікування : Гигиена и санитария. - 2007. - № 6. - С. 62-64 (Шифр ГР6/2007/6)
Предметні рубрики: Молоко-- микроб
Пищевая микробиология
Пищевые продукты, обработка
Пищевые продукты, загрязнение
Пищевых продуктов консервирование
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)