Пошуковий запит: (<.>S=Пищевые продукты<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 142
Показані документи з 1 по 10 |
|
>1.
| Питание как важная составляющая лечения и реабилитации онкологических пациентов/Т. Ф. Татарчук [и др.] // Здоров’я жінки, 2020,N № 3.-С.15-22
|
>2.
| Присяжнюк О. А. Сучасні проблеми та перспективи оптимізації функціонального харчування в Україні/О. А. Присяжнюк, А. І. Мирна // Фітотерапія. Часопис. -Київ, 2019,N N 2.-С.58-59
|
>3.
| Редькін Р. Їсти подано: харчова алергія та харчові алергени/Р. Редькін, Н. Орловецька, О. Данькевич // Фармацевт практик, 2019,N № 5.-С.32-34
|
>4.
| Примак Р. Етапи науки дієтології/Р. Примак // Фармацевт практик, 2019,N № 4.-С.28-29
|
>5.
| Риков С. О. Вплив експресії L-FABP і жирнокислотного складу їжі на стан ліпідного метаболізму хворих із різним ступенем діабетичної ретинопатії та цукрового діабету 2-го типу/С. О. Риков, М. Ю. Биховець, Л. В. Натрус // Архів офтальмології України, 2019. т.Т. 7,N № 3.-С.38-47
|
>6.
| Взаємозв’язок раціону, багатого на овіочі та фрукти, із частотою розвитку хронічної хвороби нирок // Артериальная гипертензия. -Донецк, 2019,N N 5/6.-С.90
|
>7.
| Рудавка С. І. Стан продовольчої безпеки України в ракурсі покращення здоров’я населення та збільшення тривалості його життя/С. І. Рудавка // Вісник Вінницького нац. мед. ун-ту, 2019. т.Т. 23,N № 3.-С.495-503
|
>8.
| Демецкая А. Опасная еда: тяжелые металлы/А. Демецкая // Фармацевт практик, 2018,N № 11.-С.48
|
>9.
| Farvid M. S. Джерела харчового протеїну та ризик смерті від усіх або окремих причин/M. S. Farvid, A. F. Malekshah, A. Pourshams // Артеріальна гіпертензія, 2017,N № 2.-С.94-95
|
>10.
| Про затвердження тимчасової технологічної картки адміністративної послуги // Управління закладом охорони здоров’я. -К., 2017,N N 2.-С.93-95
|
|
|