Пошуковий запит: (<.>S=Пищевые продукты<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 142
Показані документи з 1 по 10 |
|
>1.
| Farvid M. S. Джерела харчового протеїну та ризик смерті від усіх або окремих причин/M. S. Farvid, A. F. Malekshah, A. Pourshams // Артеріальна гіпертензія, 2017,N № 2.-С.94-95
|
>2.
| Hankey G. J. Питание и риск развития инсульта/G. J. Hankey // LANCET. Neurology, 2015,N № 1.-С.18-36
|
>3.
| Using photovoice to investigate nutritional factors amongst young women/J. B. Lowe [и др.] // Одеський медичний журнал. -Одеса, 2013,N № 5.-С.43-47
|
>4.
| Абатуров А. Е. Влияние продуктов питания на окислительно-восстановительное состояние при заболеваниях респираторного тракта/А. Е. Абатуров, А. П. Волосовец, Т. П. Борисова // Здоровье ребёнка, 2017,N N 8.-С.137-142
|
>5.
| Алюміній як контамінант харчових продуктів/Б. П. Кузьмінов [та ін.] // Проблеми харчування, 2013,N № 1.-С.65-68
|
>6.
| Ардатская М. Д. Метаболические эффекты пищевых волокон. Пути использования в клинической медицине/М. Д. Ардатская // Сучасна гастроентерологія, 2010,N № 3.-С.100-112
|
>7.
| Ахмедова З. Фенотипические особенности пациентов с сахарным диабетом типа 2 в зависимости от модели питания (на примере малых этнических групп)/З. Ахмедова, С. Исмаилова // Врач, 2015,N № 3.-С.78-82
|
>8.
| Білоокий В. В. Вплив "Берламін модуляру" та інфезолу 100 на гістологічний стан печінкової часточки та клітин Панета порожньої кишки за умов хірургічного лікування ІІІ Б ступеня тяжкості жовчного перитоніту/В. В. Білоокий, Ю. Є. Роговий // Шпитальна хірургія. -Т., 2008,N № 1.-С.32-36
|
>9.
| Багрянцева О. В. О регламентации применения вкусоароматических веществ и вкусоароматических препаратов при производстве ароматизаторов и пищевых продуктов/О. В. Багрянцева, Г. Н. Шатров // Вопросы питания, 2013. т.Т. 82,N № 1.-С.23-32
|
>10.
| Байгарин Е. К. Содержание пищевых волокон в пищевых продуктах растительного происхождения/Е. К. Байгарин // Вопросы питания, 2006. т.Т. 75,N № 3.-С.42-44
|
|
|