Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Книги (61)Рідкісні видання (10)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Пищевые продукты<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 142
Показані документи з 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.

Алюміній як контамінант харчових продуктів/Б. П. Кузьмінов [та ін.] // Проблеми харчування, 2013,N № 1.-С.65-68
2.

Результаты исследования аллергенспецифических IgE антител с использованием тест-систем ООО "Укрмед-Дон"/Т. В. Бездетко [и др.] // Лабораторна діагностика, 2014,N № 1.-С.17-22
3.

Определение аллерген-специфического иммуноглобулина Е количественным методом, отечественными иммуноферментными тест-системами 4-го поколения, в дифференциальной диагностике истинной пищевой аллергии/А. В. Курята [и др.] // Лабораторна діагностика, 2014,N № 2.-С.14-20
4.

Концентрация дейтерия в пищевых продуктах и влияние воды с модифицированным изотопным составом на показатели свободнорадикального окисления и содержание тяжелых изотопов водорода у экспериментальных животных/А. А. Басов [и др.] // Вопросы питания, 2014. т.Т. 83,N № 5.-С.43-50
5.

Хоменко І. М. Оцінка впливу споживання продуктів харчування місцевого виробництва на формування дози внутрішнього опромінення у віддалений період після Чорнобильської катастрофи/І. М. Хоменко, С. В. Поліщук // Довкілля та здоров’я, 2014,N № 2.-С.57-61
6.

Корост Я. В. Харчова алергія: на що варто звернути увагу/Я. В. Корост, Б. І. Гундертайло, М. О. Одинець // Ліки України, 2014,N № 5/6.-С.21-26
7.

Роль фортифікованих продуктів у корекції вітамін-D-дефіцитних станів/В. В. Поворознюк [та ін.] // Боль. Суставы. Позвоночник, 2014,N № 3.-С.24-31
8.

Харченко Н. В. Європейська Україна неможлива без контролю за якістю продуктів/Н. В. Харченко // Сучасна гастроентерологія, 2014,N № 4.-С.136-137
9.

Що насправді робить нас товстими? // Фармацевтичний кур’єр, 2014,N № 7/8.-С.48-49
10.

Гуліч М. П. Забезпеченість дітей кальцієм: роль молочних продуктів, шляхи корекції/М. П. Гуліч, Т. В. Поліщук // Довкілля та здоров’я, 2012,N № 4.-С.61-65
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)