Пошуковий запит: (<.>S=Пищевые продукты<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 142
Показані документи з 1 по 10 |
|
>1.
| Using photovoice to investigate nutritional factors amongst young women/J. B. Lowe [и др.] // Одеський медичний журнал. -Одеса, 2013,N № 5.-С.43-47
|
>2.
| Демецкая А. «Органик»: возвращение к истокам/А. Демецкая // Фармацевт практик, 2010,N № 12.-С.56-59
|
>3.
| Харченко Н. В. Європейська Україна неможлива без контролю за якістю продуктів/Н. В. Харченко // Сучасна гастроентерологія, 2014,N № 4.-С.136-137
|
>4.
| Редькін Р. Їсти подано: харчова алергія та харчові алергени/Р. Редькін, Н. Орловецька, О. Данькевич // Фармацевт практик, 2019,N № 5.-С.32-34
|
>5.
| Алюміній як контамінант харчових продуктів/Б. П. Кузьмінов [та ін.] // Проблеми харчування, 2013,N № 1.-С.65-68
|
>6.
| Бархатный сезон // Здоровье, 2012,N № 8.-С.75-77
|
>7.
| Чечилова С. Белая радость/С. Чечилова // Здоровье, 2008,N № 10.-С.96-97
|
>8.
| Мясищева Н. В. Биологически активные вещества ягод черной смородины новых сортов/Н. В. Мясищева, Е. Н. Артемова // Вопросы питания, 2013. т.Т. 82,N № 5.-С.68-71
|
>9.
| Будь стройной // Здоровье, 2012,N № 4.-С.82-83
|
>10.
| Вітаміни: ризики vs користь // Фармацевтичний кур’єр, 2013,N № 2.-С.40-44
|
|
|