Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Книги (61)Рідкісні видання (10)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Пищевые продукты<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 142
Показані документи з 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.

Циприян В. И. Научное обоснование допустимого содержания фтора в пищевом рационе/В. И. Циприян, Н. Т. Музычук // Довкілля та здоров’я. -Київ, 1998,N № 3.-С.46-47
2.

Цыганенко О. И. Нитраты в пищевых продуктах, профилактика нитратных отравлений/О. И. Цыганенко, Н. Л. Емченко, И. Т. Матасар // Медицинские вести. -К., 1998,N № 2.-С.12-13
3.

Гарцман С. Я. Определение мышьяка в воде и продуктах питания/С. Я. Гарцман, Б. Г. Карепов, Л. А. Козлова // Гигиена и санитария. -Москва, 1999,N № 6.-С.62-64
4.

К вопросу обоснования допустимых уровней содержания бенз(а)пирена в продуктах питания /Н. Я. Янышева, И. А. Черниченко, В. И. Циприян // Экспериментальная онкология. -К., 1999. т.Т. 21,N № 1.-С.9-12
5.

Валенкевич Л. Н. Современные взгляды на проблему гиполактазии/Л. Н. Валенкевич, О. И. Яхонтова, М. Э. Шубина // Российский журнал гастроэнтерологии, гепатологии, колопроктологии. -Москва, 2000. т.Т. 10,N № 4.-С.24-28
6.

Лаврушенко Л. Ф. Свободно-радикальные процессы в организме и антиоксидантные свойства отдельных компонентов пищи/Л. Ф. Лаврушенко // Довкілля та здоров’я. -Київ, 1999,N № 1.-С.8-14
7.

Проблема туберкульозу та особливості антимікобактеріальної активності in vitro деяких рослин, які використовуються як харчовий продукт/В. П. Мельник [та ін.] // Ліки України. -Київ, 1999,N № 2.-С.50-52
8.

Савелов А. М. Продукт полезный и... опасный/А. М. Савелов, И. А. Маркова // Природа и человек (Свет). -Москва, 2001,N № 5.-С.36-39
9.

Онкогигиенические аспекты регламентирования бенз(а)пирена в продуктах питания /Н. Я. Янышева, И. А. Черниченко, Н. В. Баленко // Гигиена и санитария. -Москва, 2001,N № 2.-С.67-70
10.

Козярін І. П. Канцерогенні фактори у продуктах харчування/І. П. Козярін // Довкілля та здоров’я, 2002,N № 4.-С.18-19
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)