Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Книги (61)Рідкісні видання (10)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Пищевые продукты<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 142
Показані документи з 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.


   
    Концентрация дейтерия в пищевых продуктах и влияние воды с модифицированным изотопным составом на показатели свободнорадикального окисления и содержание тяжелых изотопов водорода у экспериментальных животных [Текст] / А. А. Басов [и др.] // Вопросы питания. - 2014. - Т. 83, № 5. - С. 43-50


MeSH-головна:
ДЕЙТЕРИЯ ОКСИД -- DEUTERIUM OXIDE (анализ, химия)
ВОДОРОД -- HYDROGEN (анализ)
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
Дод.точки доступу:
Басов, А. А.
Быков, И. М.
Барышев, М. Г.
Джимак, С. С.
Быков, М. И.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

2.


    Хоменко, І. М.
    Оцінка впливу споживання продуктів харчування місцевого виробництва на формування дози внутрішнього опромінення у віддалений період після Чорнобильської катастрофи [Текст] / І. М. Хоменко, С. В. Поліщук // Довкілля та здоров’я. - 2014. - № 2. - С. 57-61


MeSH-головна:
ЧЕРНОБЫЛЬСКАЯ ЯДЕРНАЯ КАТАСТРОФА -- CHERNOBYL NUCLEAR ACCIDENT
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD (воздействие облучения, статистика)
Дод.точки доступу:
Поліщук, С. В.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

3.


    Корост, Я. В.
    Харчова алергія: на що варто звернути увагу [Текст] / Я. В. Корост, Б. І. Гундертайло, М. О. Одинець // Ліки України. - 2014. - № 5/6. - С. 21-26


MeSH-головна:
ПИЩЕВАЯ ГИПЕРСЕНСИБИЛИЗАЦИЯ -- FOOD HYPERSENSITIVITY (диетотерапия)
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD (стандарты)
Кл.слова (ненормовані):
АЛЛЕРГОЛОГУСПИСОК
Дод.точки доступу:
Гундертайло, Б. І.
Одинець, М. О.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

4.


   
    Роль фортифікованих продуктів у корекції вітамін-D-дефіцитних станів [Текст] / В. В. Поворознюк [та ін.] // Боль. Суставы. Позвоночник. - 2014. - № 3. - С. 24-31


MeSH-головна:
ВИТАМИНА D НЕДОСТАТОЧНОСТЬ -- VITAMIN D DEFICIENCY
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
Дод.точки доступу:
Поворознюк, В. В.
Балацька, Н. І.
Доценко, В. Ф.
Синєок, Л. Л.
Гавриш, А. В.
Бортнічук, О. В.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

5.


   
    Що насправді робить нас товстими? [Текст] // Фармацевтичний кур’єр. - 2014. - № 7/8. - С. 48-49


MeSH-головна:
ВЕСА ТЕЛА УВЕЛИЧЕНИЕ -- WEIGHT GAIN (физиология)
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD (вредные воздействия, экономика)
СОЕДИНЕННЫЕ ШТАТЫ АМЕРИКИ -- UNITED STATES (эпидемиология)
Вільних прим. немає

Знайти схожі

6.


   
    Харчова неофобія як поширена поведінкова тенденція в сучасному суспільстві [Текст] // Мистецтво лікування. - 2013. - № 5. - С. 39-41


MeSH-головна:
ФОБИИ -- PHOBIC DISORDERS (диагноз, лекарственная терапия, профилактика и контроль, психология, этиология)
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD (вредные воздействия, стандарты)
Вільних прим. немає

Знайти схожі

7.


   
    Сравнительная оценка антиокислительной активности и содержания прооксидантных факторов у различных групп пищевых продуктов [Текст] / И. М. Быков [и др.] // Вопросы питания. - 2014. - Т. 83, № 4. - С. 75-81


MeSH-головна:
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
АНТИОКСИДАНТЫ -- ANTIOXIDANTS (анализ)
Дод.точки доступу:
Быков, И. М.
Басов, А. А.
Быков, М. И.
Ханферьян, Р. А.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

8.


    Харченко, Н. В.
    Європейська Україна неможлива без контролю за якістю продуктів [Текст] / Н. В. Харченко // Сучасна гастроентерологія. - 2014. - № 4. - С. 136-137


MeSH-головна:
КАЧЕСТВА КОНТРОЛЬ -- QUALITY CONTROL
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD (использование, стандарты)
Вільних прим. немає

Знайти схожі

9.


   
    Органолептический анализ. исследование влияния продолжительности обучения испытателей на эффективность их работы [Текст] / Е. А. Смирнова [и др.] // Вопросы питания. - 2014. - Т. 83, № 6. - С. 86-93


MeSH-головна:
СЕНСОРНОЙ ИНФОРМАЦИИ ФИЛЬТРАЦИЯ -- SENSORY GATING (физиология)
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
Дод.точки доступу:
Смирнова, Е. А.
Саркисян, В. А.
Глазкова, И. В.
Елизарова, Е. В.
Керимова, М. Г.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

10.


    Гаастян, А. Г.
    Изучение суточного пищевого рациона у студентов бакалавриата Арцахского государственного университета [Текст] / А. Г. Гаастян // Профилактическая медицина. - 2015. - Т. 18, № 1. - С. 32-35


MeSH-головна:
СТУДЕНТЫ -- STUDENTS (статистика)
ПИТАНИЕ, ПОТРЕБНОСТЬ В ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL REQUIREMENTS
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD (использование)
ПИЩЕВОГО РАЦИОНА РЕГИСТРАЦИЯ -- DIET RECORDS
Вільних прим. немає

Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)