Пошуковий запит: (<.>S=Пищевые продукты<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 142
Показані документи з 1 по 10 |
|
>1. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
|
Using photovoice to investigate nutritional factors amongst young women [Текст] / J. B. Lowe [и др.]> // Одеський медичний журнал : Наук.-практ.журн. - 2013. - № 5. - С. 43-47. - Библиогр.: с.46-47
MeSH-головна: ОЖИРЕНИЕ -- OBESITY (профилактика и контроль, терапия) ПИЩЕВОЕ ПОВЕДЕНИЕ -- FEEDING BEHAVIOR (психология) ОКРУЖАЮЩАЯ СРЕДА -- ENVIRONMENT ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD (использование) ФОТОГРАФИЧЕСКИЕ СНИМКИ -- PHOTOGRAPHS Дод.точки доступу: Lowe, J. B. Hughes, R. Maher, J. Teo, C.
Вільних прим. немає Знайти схожі
|
>2. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
|
Демецкая, А. «Органик»: возвращение к истокам [Текст] / А. Демецкая> // Фармацевт практик. - 2010. - № 12. - С. 56-59
Рубрики: Здоровая пища
Пищевые продукты
Органические вещества--прием
Вільних прим. немає Знайти схожі
|
>3. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
|
Харченко, Н. В. Європейська Україна неможлива без контролю за якістю продуктів [Текст] / Н. В. Харченко> // Сучасна гастроентерологія. - 2014. - № 4. - С. 136-137
MeSH-головна: КАЧЕСТВА КОНТРОЛЬ -- QUALITY CONTROL ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD (использование, стандарты) Вільних прим. немає Знайти схожі
|
>4. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
|
Редькін, Р. Їсти подано: харчова алергія та харчові алергени [Текст] / Р. Редькін, Н. Орловецька, О. Данькевич> // Фармацевт практик. - 2019. - № 5. - С. 32-34. - Бібліогр.: в кінці ст.
MeSH-головна: ПИЩЕВАЯ ГИПЕРСЕНСИБИЛИЗАЦИЯ -- FOOD HYPERSENSITIVITY (диагностика, диетотерапия, иммунология, метаболизм) ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD (вредные воздействия, статистика) ДЕТИ -- CHILD ДИЕТОЛОГИЯ -- DIETETICS (тенденции) ИММУННОЙ СИСТЕМЫ ПРОЦЕССЫ -- IMMUNE SYSTEM PROCESSES (действие лекарственных препаратов) Анотація: Коли мова заходить про харчову алергію, перше, що спадає на думку, — шоколад, полуниця, мандарини… Насправді, універсального «рейтингу популярності» алергенів не існує, і для різних людей і в різних куточках планети він виглядає по-своєму. Наприклад, шоколад практично ніколи не спричиняє алергії у аборигенів, що проживають на берегах річки Параїба-ду-Сул (Paraíba do Sul) — слабким відваром какао-бобів тут вже багато століть вигодовують немовлят, позбавлених материнського молока Дод.точки доступу: Орловецька, Н. Данькевич, О.
Вільних прим. немає Знайти схожі
|
>5. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
|
Алюміній як контамінант харчових продуктів [Текст] / Б. П. Кузьмінов [та ін.]> // Проблеми харчування. - 2013. - № 1. - С. 65-68
MeSH-головна: АЛЮМИНИЙ -- ALUMINUM (вредные воздействия, токсичность) ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD (токсичность) Дод.точки доступу: Кузьмінов, Б. П. Зазуляк, Т. С. Агіар, Даніель A. M. Харчук, Р. В.
Вільних прим. немає Знайти схожі
|
>6. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
|
Бархатный сезон [Текст]> // Здоровье. - 2012. - № 8. - С. 75-77
Рубрики: Пищевые продукты
Витамины
Вільних прим. немає Знайти схожі
|
>7. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
|
Чечилова, С. Белая радость [Текст] / С. Чечилова> // Здоровье. - 2008. - № 10. - С. 96-97
Рубрики: Натрия хлорид--вред возд
Пищевые продукты
Вільних прим. немає Знайти схожі
|
>8. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
|
Мясищева, Н. В. Биологически активные вещества ягод черной смородины новых сортов [Текст] / Н. В. Мясищева, Е. Н. Артемова> // Вопросы питания. - 2013. - Т. 82, № 5. - С. 68-71
MeSH-головна: СМОРОДИНА -- RIBES ПЕКТИНЫ -- PECTINS ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD Дод.точки доступу: Артемова, Е. Н.
Вільних прим. немає Знайти схожі
|
>9. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
|
Будь стройной [Текст]> // Здоровье. - 2012. - № 4. - С. 82-83
Рубрики: Пищевые продукты
Вільних прим. немає Знайти схожі
|
>10. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
|
Вітаміни: ризики vs користь [Текст]> // Фармацевтичний кур’єр. - 2013. - № 2. - С. 40-44
MeSH-головна: ВИТАМИНЫ -- VITAMINS (анализ) ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD (использование) Вільних прим. немає Знайти схожі
|
|
|