Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Книги (61)Рідкісні видання (10)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Пищевые продукты<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 142
Показані документи з 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.


   
    Using photovoice to investigate nutritional factors amongst young women [Текст] / J. B. Lowe [и др.] // Одеський медичний журнал : Наук.-практ.журн. - 2013. - № 5. - С. 43-47. - Библиогр.: с.46-47


MeSH-головна:
ОЖИРЕНИЕ -- OBESITY (профилактика и контроль, терапия)
ПИЩЕВОЕ ПОВЕДЕНИЕ -- FEEDING BEHAVIOR (психология)
ОКРУЖАЮЩАЯ СРЕДА -- ENVIRONMENT
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD (использование)
ФОТОГРАФИЧЕСКИЕ СНИМКИ -- PHOTOGRAPHS
Дод.точки доступу:
Lowe, J. B.
Hughes, R.
Maher, J.
Teo, C.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

2.


    Демецкая, А.
    «Органик»: возвращение к истокам [Текст] / А. Демецкая // Фармацевт практик. - 2010. - № 12. - С. 56-59

Рубрики: Здоровая пища

   Пищевые продукты


   Органические вещества--прием


Вільних прим. немає

Знайти схожі

3.


    Харченко, Н. В.
    Європейська Україна неможлива без контролю за якістю продуктів [Текст] / Н. В. Харченко // Сучасна гастроентерологія. - 2014. - № 4. - С. 136-137


MeSH-головна:
КАЧЕСТВА КОНТРОЛЬ -- QUALITY CONTROL
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD (использование, стандарты)
Вільних прим. немає

Знайти схожі

4.


    Редькін, Р.
    Їсти подано: харчова алергія та харчові алергени [Текст] / Р. Редькін, Н. Орловецька, О. Данькевич // Фармацевт практик. - 2019. - № 5. - С. 32-34. - Бібліогр.: в кінці ст.


MeSH-головна:
ПИЩЕВАЯ ГИПЕРСЕНСИБИЛИЗАЦИЯ -- FOOD HYPERSENSITIVITY (диагностика, диетотерапия, иммунология, метаболизм)
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD (вредные воздействия, статистика)
ДЕТИ -- CHILD
ДИЕТОЛОГИЯ -- DIETETICS (тенденции)
ИММУННОЙ СИСТЕМЫ ПРОЦЕССЫ -- IMMUNE SYSTEM PROCESSES (действие лекарственных препаратов)
Анотація: Коли мова заходить про харчову алергію, перше, що спадає на думку, — шоколад, полуниця, мандарини… Насправді, універсального «рейтингу популярності» алергенів не існує, і для різних людей і в різних куточках планети він виглядає по-своєму. Наприклад, шоколад практично ніколи не спричиняє алергії у аборигенів, що проживають на берегах річки Параїба-ду-Сул (Paraíba do Sul) — слабким відваром какао-бобів тут вже багато століть вигодовують немовлят, позбавлених материнського молока
Дод.точки доступу:
Орловецька, Н.
Данькевич, О.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

5.


   
    Алюміній як контамінант харчових продуктів [Текст] / Б. П. Кузьмінов [та ін.] // Проблеми харчування. - 2013. - № 1. - С. 65-68


MeSH-головна:
АЛЮМИНИЙ -- ALUMINUM (вредные воздействия, токсичность)
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD (токсичность)
Дод.точки доступу:
Кузьмінов, Б. П.
Зазуляк, Т. С.
Агіар, Даніель A. M.
Харчук, Р. В.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

6.


   
    Бархатный сезон [Текст] // Здоровье. - 2012. - № 8. - С. 75-77

Рубрики: Пищевые продукты

   Витамины


Вільних прим. немає

Знайти схожі

7.


    Чечилова, С.
    Белая радость [Текст] / С. Чечилова // Здоровье. - 2008. - № 10. - С. 96-97

Рубрики: Натрия хлорид--вред возд

   Пищевые продукты


Вільних прим. немає

Знайти схожі

8.


    Мясищева, Н. В.
    Биологически активные вещества ягод черной смородины новых сортов [Текст] / Н. В. Мясищева, Е. Н. Артемова // Вопросы питания. - 2013. - Т. 82, № 5. - С. 68-71


MeSH-головна:
СМОРОДИНА -- RIBES
ПЕКТИНЫ -- PECTINS
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
Дод.точки доступу:
Артемова, Е. Н.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

9.


   
    Будь стройной [Текст] // Здоровье. - 2012. - № 4. - С. 82-83

Рубрики: Пищевые продукты

Вільних прим. немає

Знайти схожі

10.


   
    Вітаміни: ризики vs користь [Текст] // Фармацевтичний кур’єр. - 2013. - № 2. - С. 40-44


MeSH-головна:
ВИТАМИНЫ -- VITAMINS (анализ)
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD (использование)
Вільних прим. немає

Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)