Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Книги (61)Рідкісні видання (10)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Пищевые продукты<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 142
Показані документи з 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Басов А. А., Быков И. М., Барышев М. Г., Джимак С. С., Быков М. И.
Назва : Концентрация дейтерия в пищевых продуктах и влияние воды с модифицированным изотопным составом на показатели свободнорадикального окисления и содержание тяжелых изотопов водорода у экспериментальных животных
Місце публікування : Вопросы питания. - 2014. - Т. 83, № 5. - С. 43-50 (Шифр ВР56/2014/83/5)
MeSH-головна: ДЕЙТЕРИЯ ОКСИД -- DEUTERIUM OXIDE
ВОДОРОД -- HYDROGEN
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Хоменко І. М., Поліщук С. В.
Назва : Оцінка впливу споживання продуктів харчування місцевого виробництва на формування дози внутрішнього опромінення у віддалений період після Чорнобильської катастрофи
Місце публікування : Довкілля та здоров’я. - 2014. - № 2. - С. 57-61 (Шифр ДУ9/2014/2)
MeSH-головна: ЧЕРНОБЫЛЬСКАЯ ЯДЕРНАЯ КАТАСТРОФА -- CHERNOBYL NUCLEAR ACCIDENT
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Корост Я. В., Гундертайло Б. І., Одинець М. О.
Назва : Харчова алергія: на що варто звернути увагу
Місце публікування : Ліки України. - 2014. - № 5/6. - С. 21-26 (Шифр ЛУ4/2014/5/6)
MeSH-головна: ПИЩЕВАЯ ГИПЕРСЕНСИБИЛИЗАЦИЯ -- FOOD HYPERSENSITIVITY
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): аллергологусписок
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Поворознюк В. В., Балацька Н. І., Доценко В. Ф., Синєок Л. Л., Гавриш А. В., Бортнічук О. В.
Назва : Роль фортифікованих продуктів у корекції вітамін-D-дефіцитних станів
Місце публікування : Боль. Суставы. Позвоночник. - 2014. - № 3. - С. 24-31 (Шифр БУ55/2014/3)
MeSH-головна: ВИТАМИНА D НЕДОСТАТОЧНОСТЬ -- VITAMIN D DEFICIENCY
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
Знайти схожі

5.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Що насправді робить нас товстими?
Місце публікування : Фармацевтичний кур’єр. - 2014. - № 7/8. - С. 48-49 (Шифр ФУ21/2014/7/8)
MeSH-головна: ВЕСА ТЕЛА УВЕЛИЧЕНИЕ -- WEIGHT GAIN
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
СОЕДИНЕННЫЕ ШТАТЫ АМЕРИКИ -- UNITED STATES
Знайти схожі

6.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Харчова неофобія як поширена поведінкова тенденція в сучасному суспільстві
Місце публікування : Мистецтво лікування. - 2013. - № 5. - С. 39-41 (Шифр МУ55/2013/5)
MeSH-головна: ФОБИИ -- PHOBIC DISORDERS
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
Знайти схожі

7.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Быков И. М., Басов А. А., Быков М. И., Ханферьян Р. А.
Назва : Сравнительная оценка антиокислительной активности и содержания прооксидантных факторов у различных групп пищевых продуктов
Місце публікування : Вопросы питания. - 2014. - Т. 83, № 4. - С. 75-81 (Шифр ВР56/2014/83/4)
MeSH-головна: ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
АНТИОКСИДАНТЫ -- ANTIOXIDANTS
Знайти схожі

8.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Харченко Н. В.
Назва : Європейська Україна неможлива без контролю за якістю продуктів
Місце публікування : Сучасна гастроентерологія. - 2014. - № 4. - С. 136-137 (Шифр СУ10/2014/4)
MeSH-головна: КАЧЕСТВА КОНТРОЛЬ -- QUALITY CONTROL
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
Знайти схожі

9.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Смирнова Е. А., Саркисян В. А., Глазкова И. В., Елизарова Е. В., Керимова М. Г.
Назва : Органолептический анализ. исследование влияния продолжительности обучения испытателей на эффективность их работы
Місце публікування : Вопросы питания. - 2014. - Т. 83, № 6. - С. 86-93 (Шифр ВР56/2014/83/6)
MeSH-головна: СЕНСОРНОЙ ИНФОРМАЦИИ ФИЛЬТРАЦИЯ -- SENSORY GATING
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
Знайти схожі

10.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Гаастян А. Г.
Назва : Изучение суточного пищевого рациона у студентов бакалавриата Арцахского государственного университета
Місце публікування : Профилактическая медицина. - 2015. - Т. 18, № 1. - С. 32-35 (Шифр ПР33м/2015/18/1)
MeSH-головна: СТУДЕНТЫ -- STUDENTS
ПИТАНИЕ, ПОТРЕБНОСТЬ В ПИТАНИИ -- NUTRITIONAL REQUIREMENTS
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
ПИЩЕВОГО РАЦИОНА РЕГИСТРАЦИЯ -- DIET RECORDS
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)