Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Книги (61)Рідкісні видання (10)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Пищевые продукты<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 142
Показані документи з 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Педан В. Б., Шадрін О. Г., Марушко Р. В., Марушко Т. Л.
Назва : Щодо негативних тенденцій дитячого харчування
Місце публікування : Современная педиатрия. - 2009. - № 4. - С. 15-18 (Шифр СУ26/2009/4)
Предметні рубрики: Детей питание
Школьники
Пищевые продукты
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Що насправді робить нас товстими?
Місце публікування : Фармацевтичний кур’єр. - 2014. - № 7/8. - С. 48-49 (Шифр ФУ21/2014/7/8)
MeSH-головна: ВЕСА ТЕЛА УВЕЛИЧЕНИЕ -- WEIGHT GAIN
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
СОЕДИНЕННЫЕ ШТАТЫ АМЕРИКИ -- UNITED STATES
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Шесть продуктов для нормализации уровня сахара в крови
Місце публікування : Міжнародний неврологічний журнал. - Донецк, 2016. - № 4. - С. 147 (Шифр МУ64/2016/4)
MeSH-головна: ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
ГИПОГЛИКЕМИЧЕСКИЕ СРЕДСТВА -- HYPOGLYCEMIC AGENTS
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Фадєєнко Г. Д., Курінна О. Г.
Назва : Чинники ризику розвитку раку підшлункової залози
Місце публікування : Сучасна гастроентерологія. - Київ, 2016. - № 2. - С. 89-95 (Шифр СУ10/2016/2)
MeSH-головна: ПОДЖЕЛУДОЧНОЙ ЖЕЛЕЗЫ НОВООБРАЗОВАНИЯ -- PANCREATIC NEOPLASMS
ФАКТОРЫ РИСКА -- RISK FACTORS
ПИЩЕВОЕ ПОВЕДЕНИЕ -- FEEDING BEHAVIOR
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
Знайти схожі

5.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Гуліч М. П., Ємченко Н. Л., Томашевська Л. А., Каплуненко В. Г., Єрмоленко В. П., Косінов М. В., Харченко О. О., Моісеєнко І. Є., Ященко О. В.
Назва : Цитрати заліза, отримані за аквананотехнологією: хімічна та біологічна характеристики (оцінка хімічної чистоти та біодоступності)
Місце публікування : Довкілля та здоров’я. - 2011. - № 4. - С. 11-14 (Шифр ДУ9/2011/4)
Предметні рубрики: Нанотехнологии
Металлы
Цитраты
Железо
Пищевые продукты
Знайти схожі

6.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Гуліч М. П., Ємченко Н. Л., Томашевська Л. А., Каплуненко В. Г., Єрмоленко В. П., Косінов М. В., Харченко О. О., Моісеєнко І. Є., Ященко О. В.
Назва : Цитрат цинку, отриманий за аквананотехнологією: хімічна та біологічна характеристика (оцінка хімічної чистоти та біологічної доступності)
Місце публікування : Довкілля та здоров’я. - 2011. - № 2. - С. 44-49 (Шифр ДУ9/2011/2)
Предметні рубрики: Нанотехнологии
Цинк
Цитраты
Пищевые продукты
Знайти схожі

7.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Горчаков В., Горчакова Л.
Назва : Харчування, що гармонізує,-міф чи реальність?
Місце публікування : Науковий світ. - 2008. - № 9. - С. 12-13 (Шифр 22857/2008/9)
Предметні рубрики: Питание
Пищевые продукты
Знайти схожі

8.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Шадрін О. Г., Марушко Т. Л., Радушинська Т. Ю., Марушко Р. В., Фисун В. М., Ковальчук А. А., Бондаренко Н. Ю.
Назва : Харчова непереносимість у патогенезі функціональних захворювань шлунково-кишкового тракту в дітей раннього віку: підходи до діагностики та лікування
Місце публікування : Перинатологія та педіатрія. - 2016. - № 1. - С. 104-110 (Шифр ПУ3/2016/1)
Примітки : Библиогр.: с. 110-111
Предметні рубрики: ЖЕЛУДОЧНО-КИШЕЧНЫЕ БОЛЕЗНИ
ПИЩЕВАЯ ГИПЕРСЕНСИБИЛИЗАЦИЯ
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ
МЛАДЕНЕЦ
Знайти схожі

9.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Харчова неофобія як поширена поведінкова тенденція в сучасному суспільстві
Місце публікування : Мистецтво лікування. - 2013. - № 5. - С. 39-41 (Шифр МУ55/2013/5)
MeSH-головна: ФОБИИ -- PHOBIC DISORDERS
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
Знайти схожі

10.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Корост Я. В., Гундертайло Б. І., Одинець М. О.
Назва : Харчова алергія: на що варто звернути увагу
Місце публікування : Ліки України. - 2014. - № 5/6. - С. 21-26 (Шифр ЛУ4/2014/5/6)
MeSH-головна: ПИЩЕВАЯ ГИПЕРСЕНСИБИЛИЗАЦИЯ -- FOOD HYPERSENSITIVITY
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): аллергологусписок
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)