Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Книги (61)Рідкісні видання (10)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Пищевые продукты<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 142
Показані документи з 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Farvid M. S., Malekshah A. F., Pourshams A.
Назва : Джерела харчового протеїну та ризик смерті від усіх або окремих причин
Місце публікування : Артеріальна гіпертензія. - 2017. - № 2. - С. 94-95 (Шифр АУ38/2017/2)
MeSH-головна: БЕЛКИ -- PROTEINS
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Hankey G. J.
Назва : Питание и риск развития инсульта
Місце публікування : LANCET. Neurology. - 2015. - № 1. - С. 18-36. - ISSN 1995-1566 (Шифр ЛУ23/2015/1). - ISSN 1995-1566
MeSH-головна: ИНСУЛЬТ -- STROKE
ПИТАНИЯ РАССТРОЙСТВА -- NUTRITION DISORDERS
ЖИРЫ ПИЩЕВЫЕ -- DIETARY FATS
ЖИРНЫЕ КИСЛОТЫ, ОМЕГА-3 -- FATTY ACIDS, OMEGA-3
БЕЛКИ ПИЩЕВЫЕ -- DIETARY PROTEINS
БЕЛКИ ПИЩЕВЫЕ -- DIETARY PROTEINS
УГЛЕВОДЫ ПИЩЕВЫЕ -- DIETARY CARBOHYDRATES
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Lowe J. B., Hughes R., Maher J., Teo C.
Назва : Using photovoice to investigate nutritional factors amongst young women
Місце публікування : Одеський медичний журнал: Наук.-практ.журн./ МОЗ України. Одес. держ. мед. ун-т. - Одеса, 2013. - № 5. - С. 43-47 (Шифр ОУ2/2013/5)
Примітки : Библиогр.: с.46-47
MeSH-головна: ОЖИРЕНИЕ -- OBESITY
ПИЩЕВОЕ ПОВЕДЕНИЕ -- FEEDING BEHAVIOR
ОКРУЖАЮЩАЯ СРЕДА -- ENVIRONMENT
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
ФОТОГРАФИЧЕСКИЕ СНИМКИ -- PHOTOGRAPHS
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Абатуров А. Е., Волосовец А. П., Борисова Т. П.
Назва : Влияние продуктов питания на окислительно-восстановительное состояние при заболеваниях респираторного тракта
Паралельн. назви :Influence of food products on oxidation-reduction state in diseases of the respiratory tract
Місце публікування : Здоровье ребёнка. - 2017. - N 8. - С. 137-142 (Шифр ЗУ27/2017/8)
Примітки : Бібліогр.: в кінці ст.
MeSH-головна: ВОЗРАСТНЫЕ ГРУППЫ -- AGE GROUPS
ОБЗОР -- REVIEW
РЕСПИРАТОРНЫЕ ИНФЕКЦИИ -- RESPIRATORY TRACT INFECTIONS
ОКИСЛИТЕЛЬНО-ВОССТАНОВИТЕЛЬНЫЕ РЕАКЦИИ -- OXIDATION-REDUCTION
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
ТАБЛИЦЫ -- TABLES
Анотація: В обзоре литературы изложены современные данные о содержании антиоксидантов в продуктах питания. Представлены диетические факторы, регулирующие продукцию монооксида азота. Показано влияние антиоксидантной диеты на вероятность развития и течение хронических заболеваний органов дыханияThe review of the literature presents current data on the content of antioxidants in food products. Dietary factors regulating the production of nitrogen monoxide are presented. The influence of the antioxidant diet on the probability of development and course of chronic respiratory diseases is shown
Знайти схожі

5.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Кузьмінов Б. П., Зазуляк Т. С., Агіар Даніель A. M., Харчук Р. В.
Назва : Алюміній як контамінант харчових продуктів
Місце публікування : Проблеми харчування. - 2013. - № 1. - С. 65-68 (Шифр П602527/2013/1)
MeSH-головна: АЛЮМИНИЙ -- ALUMINUM
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
Знайти схожі

6.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Ардатская М. Д.
Назва : Метаболические эффекты пищевых волокон. Пути использования в клинической медицине
Місце публікування : Сучасна гастроентерологія. - 2010. - № 3. - С. 100-112 (Шифр СУ10/2010/3)
Предметні рубрики: Пищевые волокна-- исп-- класс
Пищевые продукты
Знайти схожі

7.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Ахмедова З., Исмаилова С.
Назва : Фенотипические особенности пациентов с сахарным диабетом типа 2 в зависимости от модели питания (на примере малых этнических групп)
Місце публікування : Врач. - 2015. - № 3. - С. 78-82 (Шифр ВР59/2015/3)
MeSH-головна: ДИАБЕТ САХАРНЫЙ, ТИП 2 -- DIABETES MELLITUS, TYPE 2
ПИЩЕВОЙ СТАТУС -- NUTRITIONAL STATUS
ОЖИРЕНИЕ -- OBESITY
ПИТАНИЯ ФИЗИОЛОГИЯ -- NUTRITIONAL PHYSIOLOGICAL PHENOMENA
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
АЗЕРБАЙДЖАН -- AZERBAIJAN
Знайти схожі

8.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Білоокий В. В., Роговий Ю. Є.
Назва : Вплив "Берламін модуляру" та інфезолу 100 на гістологічний стан печінкової часточки та клітин Панета порожньої кишки за умов хірургічного лікування ІІІ Б ступеня тяжкості жовчного перитоніту
Місце публікування : Шпитальна хірургія. - Т., 2008. - № 1. - С. 32-36 (Шифр ШУ1/2008/1)
Предметні рубрики: Холецистит-- диагн
Перитонит-- хир
Гистологические методы
Гистологические методы
Пищевые продукты
Знайти схожі

9.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Багрянцева О. В., Шатров Г. Н.
Назва : О регламентации применения вкусоароматических веществ и вкусоароматических препаратов при производстве ароматизаторов и пищевых продуктов
Місце публікування : Вопросы питания. - 2013. - Т. 82, № 1. - С. 23-32 (Шифр ВР56/2013/82/1)
MeSH-головна: ВКУСОВЫЕ ВЕЩЕСТВА -- FLAVORING AGENTS
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
Знайти схожі

10.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Байгарин Е. К.
Назва : Содержание пищевых волокон в пищевых продуктах растительного происхождения
Місце публікування : Вопросы питания. - 2006. - Т. 75, № 3. - С. 42-44 (Шифр ВР56/2006/75/3)
Предметні рубрики: Пищевые волокна-- анал
Пищевые продукты
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)