Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Книги (61)Рідкісні видання (10)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Пищевые продукты<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 142
Показані документи з 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Lowe J. B., Hughes R., Maher J., Teo C.
Назва : Using photovoice to investigate nutritional factors amongst young women
Місце публікування : Одеський медичний журнал: Наук.-практ.журн./ МОЗ України. Одес. держ. мед. ун-т. - Одеса, 2013. - № 5. - С. 43-47 (Шифр ОУ2/2013/5)
Примітки : Библиогр.: с.46-47
MeSH-головна: ОЖИРЕНИЕ -- OBESITY
ПИЩЕВОЕ ПОВЕДЕНИЕ -- FEEDING BEHAVIOR
ОКРУЖАЮЩАЯ СРЕДА -- ENVIRONMENT
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
ФОТОГРАФИЧЕСКИЕ СНИМКИ -- PHOTOGRAPHS
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Демецкая А.
Назва : «Органик»: возвращение к истокам
Місце публікування : Фармацевт практик. - 2010. - № 12. - С. 56-59 (Шифр ФУ17/2010/12)
Предметні рубрики: Здоровая пища
Пищевые продукты
Органические вещества-- прием
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Харченко Н. В.
Назва : Європейська Україна неможлива без контролю за якістю продуктів
Місце публікування : Сучасна гастроентерологія. - 2014. - № 4. - С. 136-137 (Шифр СУ10/2014/4)
MeSH-головна: КАЧЕСТВА КОНТРОЛЬ -- QUALITY CONTROL
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Редькін Р., Орловецька Н., Данькевич О.
Назва : Їсти подано: харчова алергія та харчові алергени
Місце публікування : Фармацевт практик. - 2019. - № 5. - С. 32-34 (Шифр ФУ17/2019/5)
Примітки : Бібліогр.: в кінці ст.
MeSH-головна: ПИЩЕВАЯ ГИПЕРСЕНСИБИЛИЗАЦИЯ -- FOOD HYPERSENSITIVITY
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
ДЕТИ -- CHILD
ДИЕТОЛОГИЯ -- DIETETICS
ИММУННОЙ СИСТЕМЫ ПРОЦЕССЫ -- IMMUNE SYSTEM PROCESSES
Анотація: Коли мова заходить про харчову алергію, перше, що спадає на думку, — шоколад, полуниця, мандарини… Насправді, універсального «рейтингу популярності» алергенів не існує, і для різних людей і в різних куточках планети він виглядає по-своєму. Наприклад, шоколад практично ніколи не спричиняє алергії у аборигенів, що проживають на берегах річки Параїба-ду-Сул (Paraíba do Sul) — слабким відваром какао-бобів тут вже багато століть вигодовують немовлят, позбавлених материнського молока
Знайти схожі

5.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Кузьмінов Б. П., Зазуляк Т. С., Агіар Даніель A. M., Харчук Р. В.
Назва : Алюміній як контамінант харчових продуктів
Місце публікування : Проблеми харчування. - 2013. - № 1. - С. 65-68 (Шифр П602527/2013/1)
MeSH-головна: АЛЮМИНИЙ -- ALUMINUM
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
Знайти схожі

6.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Бархатный сезон
Місце публікування : Здоровье. - 2012. - № 8. - С. 75-77 (Шифр 71653/2012/8)
Предметні рубрики: Пищевые продукты
Витамины
Знайти схожі

7.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Чечилова С.
Назва : Белая радость
Місце публікування : Здоровье. - 2008. - № 10. - С. 96-97 (Шифр 71653/2008/10)
Предметні рубрики: Натрия хлорид-- вред возд
Пищевые продукты
Знайти схожі

8.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Мясищева Н. В., Артемова Е. Н.
Назва : Биологически активные вещества ягод черной смородины новых сортов
Місце публікування : Вопросы питания. - 2013. - Т. 82, № 5. - С. 68-71 (Шифр ВР56/2013/82/5)
MeSH-головна: СМОРОДИНА -- RIBES
ПЕКТИНЫ -- PECTINS
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
Знайти схожі

9.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Будь стройной
Місце публікування : Здоровье. - 2012. - № 4. - С. 82-83 (Шифр 71653/2012/4)
Предметні рубрики: Пищевые продукты
Знайти схожі

10.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Вітаміни: ризики vs користь
Місце публікування : Фармацевтичний кур’єр. - 2013. - № 2. - С. 40-44 (Шифр ФУ21/2013/2)
MeSH-головна: ВИТАМИНЫ -- VITAMINS
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ -- FOOD
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)