Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Пищевые продукты -- стандарт<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи з 1 по 2
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Распопов Р. В., Гмошинский И. В., Попов К. И., Красноярова О. В. , Хотимченко С. А.
Назва : Методы контроля наночастиц в пищевых продуктах и биологических объектах Сообщение 1. Применение микроскопических и хроматографических методов исследования
Місце публікування : Вопросы питания. - 2012. - Т. 81, № 2. - С. 5-11 (Шифр ВР56/2012/81/2)
Предметні рубрики: Биомедицинская технология-- исп
Нанотехнологии-- стандарт
Пищевые продукты-- стандарт
Качества контроль-- стандарт
Хроматография
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Байгарин Е. К., Бессонов В. В.
Назва : Содержание пищевых волокон в различных пищевых продуктах растительного происхождения
Місце публікування : Вопросы питания. - 2012. - Т. 81, № 2. - С. 40-45 (Шифр ВР56/2012/81/2)
Предметні рубрики: Пищевые волокна-- стандарт
Пищевые продукты-- стандарт
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)