Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Книги (16)Рідкісні видання (5)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Пищевых продуктов анализ<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 46
Показані документи з 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-46 
1.

Vavrinevych O. P. Hygienic assessment of fungycidesm on human health influence risk after consumption of agricultural products growed in their application/O. P. Vavrinevych, A. M. Antonenko, S. T. Omelchuk // Довкілля та здоров’я, 2018,N № 1.-С.58-63
2.

Корильчук Н. І. Вибіркова дисципліна як запорука підвищення професійного рівня/Н. І. Корильчук // Медична освіта. -Тернопіль, 2021,N N 4.-С.32-36
3.

Вершубская Г. Г. Влияние доходов и питания населения на размеры тела новорожденных/Г. Г. Вершубская, А. И. Козлов, Я. А. Касаткина // Педиатрия, 2014. т.Т. 93,N № 1.-С.115-117
4.

Влияние ротавирусной контаминации молочных продуктов на заболеваемость населения/В. И. Сергевнин [и др.] // Гигиена и санитария, 2007,N № 1.-С.56-58
5.

Шевелева С. А. Гармонизация требований к микробиологической безопасности пищевых продуктов: постановка вопроса и современные проблемы/С. А. Шевелева, И. Б. Куваева // Вопросы питания, 2006. т.Т. 75,N № 4.-С.35-45
6.

Степкин Ю. И. Гигиеническая сертификация импортной продукции/Ю. И. Степкин, Е. В. Грушнина // Здравоохранение Рос.Федерации. -М., 1998,N № 2.-С.52-53
7.

Беляев Е. Н. Гигиеническая характеристика продуктов питания, содержащих генетически модифицированные компоненты/Е. Н. Беляев, А. А. Иванов, М. В. Фокин // Гигиена и санитария, 2006,N № 4.-С.7-11
8.

Янишева Н. Я. До питання нормування у продуктах харчування хімічних канцерогенів, що циркулюють у навколишньому середовищі/Н. Я. Янишева, І. О. Черниченко, В. Ф. Бабій // Довкілля та здоров’я, 2002,N № 4.-С.13-17
9.

До питання створення таблиць хімічного складу молока і молочних продуктів вітчизняного виробництва/М. П. Гуліч [та ін.] // Довкілля та здоров’я, 2012,N № 1.-С.65-69
10.

Сорокина Е. Ю. Идентификация рекомбинантной ДНК в пищевых продуктах, произведенных из гибридных генно-инженерно-модифицированных растений/Е. Ю. Сорокина, О. Н. Чернышева // Вопросы питания, 2012. т.Т. 81,N № 1.-С.44-48
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-46 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)