Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Книги (16)Рідкісні видання (5)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Пищевых продуктов анализ<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 46
Показані документи з 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-46 
1.


    Янишева, Н. Я.
    До питання нормування у продуктах харчування хімічних канцерогенів, що циркулюють у навколишньому середовищі [Текст] / Н. Я. Янишева, І. О. Черниченко, В. Ф. Бабій // Довкілля та здоров’я. - 2002. - № 4. - С. 13-17


MeSH-головна:
ОКРУЖАЮЩЕЙ СРЕДЫ МОНИТОРИНГ -- ENVIRONMENTAL MONITORING (стандарты, статистика)
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS (методы, стандарты)
КАНЦЕРОГЕННОСТИ ТЕСТЫ -- CARCINOGENICITY TESTS (использование, тенденции)
Дод.точки доступу:
Черниченко, І. О.
Бабій, В. Ф.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

2.


   
    Экопродукты: что это такое и где их взять? [Текст] // Здоровье. - 2012. - № 1. - С. 43-48

Рубрики: Пищевых продуктов анализ

Вільних прим. немає

Знайти схожі

3.


    Шульгин, Ю. П.
    Ускоренная биологическая оценка сырья из гидробионтов [Текст] / Ю. П. Шульгин // Гигиена и санитария. - 2005. - № 4. - С. 34-38

Рубрики: Пищевых продуктов анализ

   Морские пищевые продукты


Вільних прим. немає

Знайти схожі

4.


    Шевелева, С. А.
    Гармонизация требований к микробиологической безопасности пищевых продуктов: постановка вопроса и современные проблемы [Текст] / С. А. Шевелева, И. Б. Куваева // Вопросы питания. - 2006. - Т. 75, № 4. - С. 35-45

Рубрики: Пищевая микробиология

   Пищевых продуктов анализ


   Питания контроль


Дод.точки доступу:
Куваева, И. Б.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

5.


   
    Харчування солдатів у бойових умовах: еволюція від Запорізької Січі до сьогодення [Текст] / М. П. Гуліч [та ін.] // Медичні перспективи. - 2020. - Т. 25, № 1. - С. 221-229. - Бібліогр.: с. 228-229


MeSH-головна:
ВОЕННОСЛУЖАЩИЕ -- MILITARY PERSONNEL (законодательство и юриспруденция, классификация, психология, статистика)
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS (классификация, методы, стандарты, статистика, экономика, этика)
Анотація: Харчування військовослужбовців у польових умовах або під час виконання спеціальних завдань з відривом від баз постачання має велике значення для підтримки боєздатності військ. Незамінним елементом у забезпеченні особового складу харчуванням є індивідуальні «сухі пайки», які найчастіше формуються з розрахунку на харчування одного військовослужбовця на одну-три доби. Комплектування армійських пайків у більшості країн здійснюється за національними нормами фізіологічної потреби з обов’язковим урахуванням рівня фізичного навантаження, статі та віку військовослужбовців. За останні роки процес удосконалення харчування військовослужбовців привертає увагу не тільки фахівців, але й громадськості. Інтерес представляє питання, як змінювалося харчування особового складу військ у бойових умовах за минулі часи. Мета роботи - вивчити в історичному аспекті особливості харчування військових в умовах бойових дій за період від Запорізької Січі до цього часу
Дод.точки доступу:
Гуліч, М. П.
Петренко, О. Д.
Любарська, Л. С.
Депутат, Ю. М.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

6.


   
    Твердо стоим [Текст] // Здоровье. - 2012. - № 8. - С. 70

Рубрики: Пищевых продуктов анализ

Вільних прим. немає

Знайти схожі

7.


    Степкин, Ю. И.
    Гигиеническая сертификация импортной продукции [Текст] / Ю. И. Степкин, Е. В. Грушнина // Здравоохранение Рос.Федерации. - 1998. - № 2. - С. 52-53


MeSH-головна:
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS (методы, стандарты)
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ОБРАБОТКА -- FOOD HANDLING (методы, стандарты)
Дод.точки доступу:
Грушнина, Е. В.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

8.


   
    Сравнительная характеристика методов определения в пищевых продуктах компонентов из генноинженерно-модифицированных организмов растительного происхождения [Текст] / О. В. Анисимова [и др.] // Вопросы питания. - 2006. - Т. 75, № 6. - С. 55-60

Рубрики: Пищевых продуктов анализ

Дод.точки доступу:
Анисимова, О. В.
Кашина, Н. А.
Чернышева, О. Н.
Тутельян, В. А.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

9.


    Сорокина, Е. Ю.
    Идентификация рекомбинантной ДНК в пищевых продуктах, произведенных из гибридных генно-инженерно-модифицированных растений [Текст] / Е. Ю. Сорокина, О. Н. Чернышева // Вопросы питания. - 2012. - Т. 81, № 1. - С. 44-48

Рубрики: ДНК рекомбинантная

   Пищевых продуктов анализ


   Генная инженерия


Дод.точки доступу:
Чернышева, О. Н.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

10.


    Смоляр, В. І.
    Формула раціонального харчування [Текст] / В. І. Смоляр // Проблеми харчування. - 2013. - № 1. - С. 5-9


MeSH-головна:
ПИТАНИЯ ОЦЕНКА -- NUTRITION ASSESSMENT
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS (методы)
Вільних прим. немає

Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-46 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)