Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Книги (16)Рідкісні видання (5)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Пищевых продуктов анализ<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 45
Показані документи з 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-45 
1.


   
    Изучение аллергенов из овощей, фруктов и ягод. [Текст] / В. М. Бержец [и др.] // Журнал микробиологии, эпидемиологии и иммунобиологии. - 2004. - № 2. - С. 56-60

Рубрики: Аллергены

   Пищевых продуктов анализ


Дод.точки доступу:
Бержец, В. М.
Петрова, Н. С.
Хлгатян, С. В.
пищулина, Л. А.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

2.


    Смоляр, В. І.
    Формула раціонального харчування [Текст] / В. І. Смоляр // Проблеми харчування. - 2013. - № 1. - С. 5-9


MeSH-головна:
ПИТАНИЯ ОЦЕНКА -- NUTRITION ASSESSMENT
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS (методы)
Вільних прим. немає

Знайти схожі

3.


    Басов, А. А.
    Сравнительная характеристика антиоксидантного потенциала и энергетической ценности некоторых пищевых продуктов [Текст] / А. А. Басов, И. М. Быков // Вопросы питания. - 2013. - Т. 82, № 3. - С. 77-78


MeSH-головна:
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS (методы)
АНТИОКСИДАНТЫ -- ANTIOXIDANTS (анализ, метаболизм)
ЭНЕРГЕТИЧЕСКИЙ ОБМЕН -- ENERGY METABOLISM
СРАВНИТЕЛЬНЫЕ ИССЛЕДОВАНИЯ -- COMPARATIVE STUDY
Дод.точки доступу:
Быков, И. М.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

4.


    Мартынчук, А. А.
    Современные перспективы диагностики и лечения пищевой непереносимости [Текст] / А. А. Мартынчук, Е. Ю. Губская // Лікарська справа = Врачебное дело. - 2014. - № 11. - С. 64-68 . - ISSN 0049-6804


MeSH-головна:
ПИЩЕВАЯ ГИПЕРСЕНСИБИЛИЗАЦИЯ -- FOOD HYPERSENSITIVITY
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS

Кл.слова (ненормовані):
тест-FED
Дод.точки доступу:
Губская, Е. Ю.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

5.


    Вялов, С.
    Осторожно, обычная еда! [Текст] / С. Вялов // Здоровье. - 2014. - № 11. - С. 92


MeSH-головна:
ПЕЧЕНЬ -- LIVER (повреждения)
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS (статистика)
Вільних прим. немає

Знайти схожі

6.


    Вершубская, Г. Г.
    Влияние доходов и питания населения на размеры тела новорожденных [Текст] / Г. Г. Вершубская, А. И. Козлов, Я. А. Касаткина // Педиатрия : журнал им. Г.Н. Сперанского. - 2014. - Т. 93, № 1. - С. 115-117


MeSH-головна:
МЛАДЕНЕЦ С НИЗКИМ ВЕСОМ ПРИ РОЖДЕНИИ -- INFANT, LOW BIRTH WEIGHT (рост и развитие, физиология)
НОВОРОЖДЕННОГО МАССА ТЕЛА -- BIRTH WEIGHT (физиология)
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS
ПИТАТЕЛЬНАЯ ЦЕННОСТЬ -- NUTRITIVE VALUE
Дод.точки доступу:
Козлов, А. И.
Касаткина, Я. А.


Знайти схожі

7.


   
    До питання створення таблиць хімічного складу молока і молочних продуктів вітчизняного виробництва [Текст] / М. П. Гуліч [та ін.] // Довкілля та здоров’я. - 2012. - № 1. - С. 65-69

Рубрики: Молоко

   Пищевых продуктов анализ


Дод.точки доступу:
Гуліч, М. П.
Ємченко, Н. Л.
Верченко, Т. В.
Ятченко, О. О.
Ольшевська, О. Д.
Єрмоленко, В. П.
Моісеєнко, І. Є.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

8.


   
    Экопродукты: что это такое и где их взять? [Текст] // Здоровье. - 2012. - № 1. - С. 43-48

Рубрики: Пищевых продуктов анализ

Вільних прим. немає

Знайти схожі

9.


   
    Омега-3 жирные кислоты и их польза для сердечно-сосудистой системы [Текст] // Провизор. - 2010. - № 18. - С. 32-35

Рубрики: Сердечно-сосудистая система--действ преп--физиол

   Жирные кислоты, омега-3--анал--фарм


   Пищевых продуктов анализ


Вільних прим. немає

Знайти схожі

10.


    Иванова, И. К.
    Определение аутентичности и термической преобразованности продуктов пчеловодства методом ямр-спектроскопии [Текст] / И. К. Иванова, Е. Ю. Шиц, В. В. Корякина // Вопросы питания. - 2013. - Т. 82, № 3. - С. 72-76


MeSH-головна:
МЕД -- HONEY (анализ)
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS (методы)
МАГНИТНО-РЕЗОНАНСНАЯ СПЕКТРОСКОПИЯ -- MAGNETIC RESONANCE SPECTROSCOPY (методы)
ТЕПЛО -- HOT TEMPERATURE (вредные воздействия)
Дод.точки доступу:
Шиц, Е. Ю.
Корякина, В. В.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-45 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)