Пошуковий запит: (<.>S=Пищевых продуктов анализ<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 46
Показані документи з 1 по 10 |
|
>1. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Янишева Н. Я., Черниченко І. О., Бабій В. Ф.
Назва : До питання нормування у продуктах харчування хімічних канцерогенів, що циркулюють у навколишньому середовищі
Місце публікування : Довкілля та здоров’я. - 2002. - № 4. - С. 13-17 (Шифр ДУ9/2002/4)
MeSH-головна: ОКРУЖАЮЩЕЙ СРЕДЫ МОНИТОРИНГ -- ENVIRONMENTAL MONITORING ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS КАНЦЕРОГЕННОСТИ ТЕСТЫ -- CARCINOGENICITY TESTS
Знайти схожі
|
>2. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Назва : Экопродукты: что это такое и где их взять?
Місце публікування : Здоровье. - 2012. - № 1. - С. 43-48 (Шифр 71653/2012/1)
Предметні рубрики: Пищевых продуктов анализ
Знайти схожі
|
>3. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Шульгин Ю. П.
Назва : Ускоренная биологическая оценка сырья из гидробионтов
Місце публікування : Гигиена и санитария. - 2005. - № 4. - С. 34-38 (Шифр ГР6/2005/4)
Предметні рубрики: Пищевых продуктов анализ Морские пищевые продукты
Знайти схожі
|
>4. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Шевелева С. А., Куваева И. Б.
Назва : Гармонизация требований к микробиологической безопасности пищевых продуктов: постановка вопроса и современные проблемы
Місце публікування : Вопросы питания. - 2006. - Т. 75, № 4. - С. 35-45 (Шифр ВР56/2006/75/4)
Предметні рубрики: Пищевая микробиология Пищевых продуктов анализ Питания контроль
Знайти схожі
|
>5. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Гуліч М. П., Петренко О. Д., Любарська Л. С. , Депутат Ю. М.
Назва : Харчування солдатів у бойових умовах: еволюція від Запорізької Січі до сьогодення
Місце публікування : Медичні перспективи. - Д., 2020. - Т. 25, № 1. - С. 221-229 (Шифр МУ10/2020/25/1) Примітки : Бібліогр.: с. 228-229
MeSH-головна: ВОЕННОСЛУЖАЩИЕ -- MILITARY PERSONNEL ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS Анотація: Харчування військовослужбовців у польових умовах або під час виконання спеціальних завдань з відривом від баз постачання має велике значення для підтримки боєздатності військ. Незамінним елементом у забезпеченні особового складу харчуванням є індивідуальні «сухі пайки», які найчастіше формуються з розрахунку на харчування одного військовослужбовця на одну-три доби. Комплектування армійських пайків у більшості країн здійснюється за національними нормами фізіологічної потреби з обов’язковим урахуванням рівня фізичного навантаження, статі та віку військовослужбовців. За останні роки процес удосконалення харчування військовослужбовців привертає увагу не тільки фахівців, але й громадськості. Інтерес представляє питання, як змінювалося харчування особового складу військ у бойових умовах за минулі часи. Мета роботи - вивчити в історичному аспекті особливості харчування військових в умовах бойових дій за період від Запорізької Січі до цього часу
Знайти схожі
|
>6. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Назва : Твердо стоим
Місце публікування : Здоровье. - 2012. - № 8. - С. 70 (Шифр 71653/2012/8)
Предметні рубрики: Пищевых продуктов анализ
Знайти схожі
|
>7. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Степкин Ю. И., Грушнина Е. В.
Назва : Гигиеническая сертификация импортной продукции
Місце публікування : Здравоохранение Рос.Федерации. - М., 1998. - № 2. - С. 52-53 (Шифр 73163/1998/2)
MeSH-головна: ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ОБРАБОТКА -- FOOD HANDLING
Знайти схожі
|
>8. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Анисимова О. В., Кашина Н. А., Чернышева О. Н., Тутельян В. А.
Назва : Сравнительная характеристика методов определения в пищевых продуктах компонентов из генноинженерно-модифицированных организмов растительного происхождения
Місце публікування : Вопросы питания. - 2006. - Т. 75, № 6. - С. 55-60 (Шифр ВР56/2006/75/6)
Предметні рубрики: Пищевых продуктов анализ
Знайти схожі
|
>9. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Сорокина Е. Ю., Чернышева О. Н.
Назва : Идентификация рекомбинантной ДНК в пищевых продуктах, произведенных из гибридных генно-инженерно-модифицированных растений
Місце публікування : Вопросы питания. - 2012. - Т. 81, № 1. - С. 44-48 (Шифр ВР56/2012/81/1)
Предметні рубрики: ДНК рекомбинантная Пищевых продуктов анализ Генная инженерия
Знайти схожі
|
>10. ![](http://irbis.vnmu.edu.ua/irbis64r_15/images/printer.jpg)
|
Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання :
Автор(и) : Смоляр В. І.
Назва : Формула раціонального харчування
Місце публікування : Проблеми харчування. - 2013. - № 1. - С. 5-9 (Шифр П602527/2013/1)
MeSH-головна: ПИТАНИЯ ОЦЕНКА -- NUTRITION ASSESSMENT ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS
Знайти схожі
|
|
|