Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Книги (16)Рідкісні видання (5)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Пищевых продуктов анализ<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 46
Показані документи з 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-46 
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Экопродукты: что это такое и где их взять?
Місце публікування : Здоровье. - 2012. - № 1. - С. 43-48 (Шифр 71653/2012/1)
Предметні рубрики: Пищевых продуктов анализ
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Левицкий А. П., Макаренко О. А.
Назва : Химический состав пасты черники, включая полифенольные вещества [Електронний ресурс]
Місце публікування : Новая медицина тысячелетия. - 2016. - № 2. - С. 12-14 (Шифр НУ46/2016/2)
Форма і об'єм ресурсу: Электрон. журн.
MeSH-головна: ЧЕРНИКА -- HUCKLEBERRY PLANT
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ КАЧЕСТВО -- FOOD QUALITY
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Гуліч М. П., Петренко О. Д., Любарська Л. С. , Депутат Ю. М.
Назва : Харчування солдатів у бойових умовах: еволюція від Запорізької Січі до сьогодення
Місце публікування : Медичні перспективи. - Д., 2020. - Т. 25, № 1. - С. 221-229 (Шифр МУ10/2020/25/1)
Примітки : Бібліогр.: с. 228-229
MeSH-головна: ВОЕННОСЛУЖАЩИЕ -- MILITARY PERSONNEL
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS
Анотація: Харчування військовослужбовців у польових умовах або під час виконання спеціальних завдань з відривом від баз постачання має велике значення для підтримки боєздатності військ. Незамінним елементом у забезпеченні особового складу харчуванням є індивідуальні «сухі пайки», які найчастіше формуються з розрахунку на харчування одного військовослужбовця на одну-три доби. Комплектування армійських пайків у більшості країн здійснюється за національними нормами фізіологічної потреби з обов’язковим урахуванням рівня фізичного навантаження, статі та віку військовослужбовців. За останні роки процес удосконалення харчування військовослужбовців привертає увагу не тільки фахівців, але й громадськості. Інтерес представляє питання, як змінювалося харчування особового складу військ у бойових умовах за минулі часи. Мета роботи - вивчити в історичному аспекті особливості харчування військових в умовах бойових дій за період від Запорізької Січі до цього часу
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Смоляр В. І.
Назва : Формула раціонального харчування
Місце публікування : Проблеми харчування. - 2013. - № 1. - С. 5-9 (Шифр П602527/2013/1)
MeSH-головна: ПИТАНИЯ ОЦЕНКА -- NUTRITION ASSESSMENT
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS
Знайти схожі

5.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Любарська Л. С., Ємченко Н. Л., Гуліч М. П.
Назва : Фактичний вміст мікроелементів цинку і міді у харчових раціонах дітей дошкільних навчальних закладів м. Києва
Паралельн. назви :The actual content of zinc and copper trace elements in the food intake of the children at pre-school educational institutions in Kyiv
Місце публікування : Довкілля та здоров’я. - 2015. - № 4. - С. 47-50 (Шифр ДУ9/2015/4)
Примітки : Бібліогр.: в кінці ст.
MeSH-головна: ПИТАНИЯ ОЦЕНКА -- NUTRITION ASSESSMENT
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS
МИКРОЭЛЕМЕНТЫ -- TRACE ELEMENTS
ЦИНК -- ZINC
МЕДЬ -- COPPER
ДОШКОЛЬНИКИ
Знайти схожі

6.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Шульгин Ю. П.
Назва : Ускоренная биологическая оценка сырья из гидробионтов
Місце публікування : Гигиена и санитария. - 2005. - № 4. - С. 34-38 (Шифр ГР6/2005/4)
Предметні рубрики: Пищевых продуктов анализ
Морские пищевые продукты
Знайти схожі

7.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Проданчук М. Г.
Назва : Токсиколого-гігієнічні основи безпечності харчових продуктів
Місце публікування : Журнал Академії медичних наук України. - 2002. - Т. 8, № 4. - С. 693-702 (Шифр ЖУ3н/2002/8/4)
MeSH-головна: ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ БЕЗОПАСНОСТЬ -- FOOD SAFETY
Знайти схожі

8.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Твердо стоим
Місце публікування : Здоровье. - 2012. - № 8. - С. 70 (Шифр 71653/2012/8)
Предметні рубрики: Пищевых продуктов анализ
Знайти схожі

9.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Анисимова О. В., Кашина Н. А., Чернышева О. Н., Тутельян В. А.
Назва : Сравнительная характеристика методов определения в пищевых продуктах компонентов из генноинженерно-модифицированных организмов растительного происхождения
Місце публікування : Вопросы питания. - 2006. - Т. 75, № 6. - С. 55-60 (Шифр ВР56/2006/75/6)
Предметні рубрики: Пищевых продуктов анализ
Знайти схожі

10.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Басов А. А., Быков И. М.
Назва : Сравнительная характеристика антиоксидантного потенциала и энергетической ценности некоторых пищевых продуктов
Місце публікування : Вопросы питания. - 2013. - Т. 82, № 3. - С. 77-78 (Шифр ВР56/2013/82/3)
MeSH-головна: ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS
АНТИОКСИДАНТЫ -- ANTIOXIDANTS
ЭНЕРГЕТИЧЕСКИЙ ОБМЕН -- ENERGY METABOLISM
СРАВНИТЕЛЬНЫЕ ИССЛЕДОВАНИЯ -- COMPARATIVE STUDY
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-46 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)