Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Книги (16)Рідкісні видання (5)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Пищевых продуктов анализ<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 46
Показані документи з 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-46 
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Бержец В. М., Петрова Н. С., Хлгатян С. В., пищулина Л. А.
Назва : Изучение аллергенов из овощей, фруктов и ягод.
Місце публікування : Журнал микробиологии, эпидемиологии и иммунобиологии. - 2004. - № 2. - С. 56-60 (Шифр ЖР14/2004/2)
Предметні рубрики: Аллергены
Пищевых продуктов анализ
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Смоляр В. І.
Назва : Формула раціонального харчування
Місце публікування : Проблеми харчування. - 2013. - № 1. - С. 5-9 (Шифр П602527/2013/1)
MeSH-головна: ПИТАНИЯ ОЦЕНКА -- NUTRITION ASSESSMENT
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Вершубская Г. Г., Козлов А. И., Касаткина Я. А.
Назва : Влияние доходов и питания населения на размеры тела новорожденных
Місце публікування : Педиатрия: журнал им. Г.Н. Сперанского. - 2014. - Т. 93, № 1. - С. 115-117 (Шифр 71458/2014/93/1)
MeSH-головна: МЛАДЕНЕЦ С НИЗКИМ ВЕСОМ ПРИ РОЖДЕНИИ -- INFANT, LOW BIRTH WEIGHT
НОВОРОЖДЕННОГО МАССА ТЕЛА -- BIRTH WEIGHT
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS
ПИТАТЕЛЬНАЯ ЦЕННОСТЬ -- NUTRITIVE VALUE
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Любарська Л. С., Ємченко Н. Л., Гуліч М. П.
Назва : Фактичний вміст мікроелементів цинку і міді у харчових раціонах дітей дошкільних навчальних закладів м. Києва
Паралельн. назви :The actual content of zinc and copper trace elements in the food intake of the children at pre-school educational institutions in Kyiv
Місце публікування : Довкілля та здоров’я. - 2015. - № 4. - С. 47-50 (Шифр ДУ9/2015/4)
Примітки : Бібліогр.: в кінці ст.
MeSH-головна: ПИТАНИЯ ОЦЕНКА -- NUTRITION ASSESSMENT
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS
МИКРОЭЛЕМЕНТЫ -- TRACE ELEMENTS
ЦИНК -- ZINC
МЕДЬ -- COPPER
ДОШКОЛЬНИКИ
Знайти схожі

5.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Мартынчук А. А., Губская Е. Ю.
Назва : Современные перспективы диагностики и лечения пищевой непереносимости
Місце публікування : Лікарська справа. - 2014. - № 11. - С. 64-68. - ISSN 0049-6804 (Шифр ЛУ2/2014/11). - ISSN 0049-6804
MeSH-головна: ПИЩЕВАЯ ГИПЕРСЕНСИБИЛИЗАЦИЯ -- FOOD HYPERSENSITIVITY
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS

Ключові слова (''Вільн.індекс.''): тест-fed
Знайти схожі

6.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Вялов С.
Назва : Осторожно, обычная еда!
Місце публікування : Здоровье. - 2014. - № 11. - С. 92 (Шифр 71653/2014/11)
MeSH-головна: ПЕЧЕНЬ -- LIVER
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS
Знайти схожі

7.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Сорокина Е. Ю., Чернышева О. Н.
Назва : Идентификация рекомбинантной ДНК в пищевых продуктах, произведенных из гибридных генно-инженерно-модифицированных растений
Місце публікування : Вопросы питания. - 2012. - Т. 81, № 1. - С. 44-48 (Шифр ВР56/2012/81/1)
Предметні рубрики: ДНК рекомбинантная
Пищевых продуктов анализ
Генная инженерия
Знайти схожі

8.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Гуліч М. П., Ємченко Н. Л., Верченко Т. В., Ятченко О. О., Ольшевська О. Д., Єрмоленко В. П., Моісеєнко І. Є.
Назва : До питання створення таблиць хімічного складу молока і молочних продуктів вітчизняного виробництва
Місце публікування : Довкілля та здоров’я. - 2012. - № 1. - С. 65-69 (Шифр ДУ9/2012/1)
Предметні рубрики: Молоко
Пищевых продуктов анализ
Знайти схожі

9.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Экопродукты: что это такое и где их взять?
Місце публікування : Здоровье. - 2012. - № 1. - С. 43-48 (Шифр 71653/2012/1)
Предметні рубрики: Пищевых продуктов анализ
Знайти схожі

10.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Басов А. А., Быков И. М.
Назва : Сравнительная характеристика антиоксидантного потенциала и энергетической ценности некоторых пищевых продуктов
Місце публікування : Вопросы питания. - 2013. - Т. 82, № 3. - С. 77-78 (Шифр ВР56/2013/82/3)
MeSH-головна: ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS
АНТИОКСИДАНТЫ -- ANTIOXIDANTS
ЭНЕРГЕТИЧЕСКИЙ ОБМЕН -- ENERGY METABOLISM
СРАВНИТЕЛЬНЫЕ ИССЛЕДОВАНИЯ -- COMPARATIVE STUDY
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-46 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)