Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Книги (16)Рідкісні видання (5)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Пищевых продуктов анализ<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 46
Показані документи з 1 по 20
 1-20    21-40   41-46 
1.

Экопродукты: что это такое и где их взять? // Здоровье, 2012,N № 1.-С.43-48
2.

Левицкий А. П. Химический состав пасты черники, включая полифенольные вещества/А. П. Левицкий, О. А. Макаренко // Новая медицина тысячелетия, 2016,N № 2.-С.12-14
3.

Харчування солдатів у бойових умовах: еволюція від Запорізької Січі до сьогодення/М. П. Гуліч [та ін.] // Медичні перспективи. -Д., 2020. т.Т. 25,N № 1.-С.221-229
4.

Смоляр В. І. Формула раціонального харчування/В. І. Смоляр // Проблеми харчування, 2013,N № 1.-С.5-9
5.

Любарська Л. С. Фактичний вміст мікроелементів цинку і міді у харчових раціонах дітей дошкільних навчальних закладів м. Києва/Л. С. Любарська, Н. Л. Ємченко, М. П. Гуліч // Довкілля та здоров’я, 2015,N № 4.-С.47-50
6.

Шульгин Ю. П. Ускоренная биологическая оценка сырья из гидробионтов/Ю. П. Шульгин // Гигиена и санитария, 2005,N № 4.-С.34-38
7.

Проданчук М. Г. Токсиколого-гігієнічні основи безпечності харчових продуктів/М. Г. Проданчук // Журнал Академії медичних наук України, 2002. т.Т. 8,N № 4.-С.693-702
8.

Твердо стоим // Здоровье, 2012,N № 8.-С.70
9.

Сравнительная характеристика методов определения в пищевых продуктах компонентов из генноинженерно-модифицированных организмов растительного происхождения/О. В. Анисимова [и др.] // Вопросы питания, 2006. т.Т. 75,N № 6.-С.55-60
10.

Басов А. А. Сравнительная характеристика антиоксидантного потенциала и энергетической ценности некоторых пищевых продуктов/А. А. Басов, И. М. Быков // Вопросы питания, 2013. т.Т. 82,N № 3.-С.77-78
11.

Мелихова Е. В. Способ определения остаточных количеств сульфаметоксазола в пищевых продуктах/Е. В. Мелихова, С. А. Еремин, Т. Н. Ермолаева // Гигиена и санитария, 2006,N № 4.-С.85-87
12.

Мартынчук А. А. Современные перспективы диагностики и лечения пищевой непереносимости/А. А. Мартынчук, Е. Ю. Губская // Лікарська справа, 2014,N № 11.-С.64-68
13.

Беляев Е. Н. Совершенствование нормативного поля в области обеспечения качества и безопасности пищевых продуктов/Е. Н. Беляев, А. А. Иванов // Вестник Санкт-Петербургской медицинской академии им. И. И. Мечникова, 2002,N № 3.-С.13-17
14.

Анисимова Н. В. Санитарно-эпидемиологический контроль качества молочных продуктов питания/Н. В. Анисимова, О. В. Карпова // Гигиена и санитария, 2007,N № 1.-С.48-50
15.

Ларцева Л. В. Санитарно-микробиологическая оценка промысловых рыб Волго-Каспийского региона/Л. В. Ларцева // Гигиена и санитария. -М., 1998,N № 5.-С.25-30
16.

Довгалев А. С. Российские и зарубежные законодательно-нормативные основы обеспечения паразитарной безопасности продовольственного сырья и пищевых продуктов/А. С. Довгалев // Медицинская паразитология и паразитарные болезни. -М., 1998,N № 2.-С.20-23
17.

Рекомендації хворим на артеріальну гіпертензію щодо способу життя та харчування // Фармацевт практик, 2017,N № 12.-С.42-43
18.

Krouse L. П’ять найпоширеніших помилок у приготуванні їжі, які ускладнюють процес боротьби із зайвою вагою/L. Krouse // Бібліотека сімейного лікаря та сімейної медсестри, 2018,N № 5.-С.63-65
19.

Редькин Р. Пять серьезных взаимодействий пищи и лекарств/Р. Редькин, Н. Орловецкая, О. Данькевич // Фармацевт практик, 2017,N № 12.-С.40-41
20.

Жигалина С. Продукты "ЛАЙЕ": ставка на ZERO/С. Жигалина // Здоровье, 2007,N № 10.-С.64-68
 1-20    21-40   41-46 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)