Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Книги (16)Рідкісні видання (5)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Пищевых продуктов анализ<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 46
Показані документи з 1 по 20
 1-20    21-40   41-46 
1.

Изучение аллергенов из овощей, фруктов и ягод./В. М. Бержец [и др.] // Журнал микробиологии, эпидемиологии и иммунобиологии, 2004,N № 2.-С.56-60
2.

Смоляр В. І. Формула раціонального харчування/В. І. Смоляр // Проблеми харчування, 2013,N № 1.-С.5-9
3.

Вершубская Г. Г. Влияние доходов и питания населения на размеры тела новорожденных/Г. Г. Вершубская, А. И. Козлов, Я. А. Касаткина // Педиатрия, 2014. т.Т. 93,N № 1.-С.115-117
4.

Любарська Л. С. Фактичний вміст мікроелементів цинку і міді у харчових раціонах дітей дошкільних навчальних закладів м. Києва/Л. С. Любарська, Н. Л. Ємченко, М. П. Гуліч // Довкілля та здоров’я, 2015,N № 4.-С.47-50
5.

Мартынчук А. А. Современные перспективы диагностики и лечения пищевой непереносимости/А. А. Мартынчук, Е. Ю. Губская // Лікарська справа, 2014,N № 11.-С.64-68
6.

Вялов С. Осторожно, обычная еда!/С. Вялов // Здоровье, 2014,N № 11.-С.92
7.

Сорокина Е. Ю. Идентификация рекомбинантной ДНК в пищевых продуктах, произведенных из гибридных генно-инженерно-модифицированных растений/Е. Ю. Сорокина, О. Н. Чернышева // Вопросы питания, 2012. т.Т. 81,N № 1.-С.44-48
8.

До питання створення таблиць хімічного складу молока і молочних продуктів вітчизняного виробництва/М. П. Гуліч [та ін.] // Довкілля та здоров’я, 2012,N № 1.-С.65-69
9.

Экопродукты: что это такое и где их взять? // Здоровье, 2012,N № 1.-С.43-48
10.

Басов А. А. Сравнительная характеристика антиоксидантного потенциала и энергетической ценности некоторых пищевых продуктов/А. А. Басов, И. М. Быков // Вопросы питания, 2013. т.Т. 82,N № 3.-С.77-78
11.

Иванова И. К. Определение аутентичности и термической преобразованности продуктов пчеловодства методом ямр-спектроскопии/И. К. Иванова, Е. Ю. Шиц, В. В. Корякина // Вопросы питания, 2013. т.Т. 82,N № 3.-С.72-76
12.

Твердо стоим // Здоровье, 2012,N № 8.-С.70
13.

Кирик Д. Л. Молекулярно-генетичний контроль контамінації продуктів птахівництва бактеріями роду Campylobacter/Д. Л. Кирик // Лікарська справа. -київ, 2017,N N 3/4.-С.131-134
14.

Krouse L. П’ять найпоширеніших помилок у приготуванні їжі, які ускладнюють процес боротьби із зайвою вагою/L. Krouse // Бібліотека сімейного лікаря та сімейної медсестри, 2018,N № 5.-С.63-65
15.

Харчування солдатів у бойових умовах: еволюція від Запорізької Січі до сьогодення/М. П. Гуліч [та ін.] // Медичні перспективи. -Д., 2020. т.Т. 25,N № 1.-С.221-229
16.

Vavrinevych O. P. Hygienic assessment of fungycidesm on human health influence risk after consumption of agricultural products growed in their application/O. P. Vavrinevych, A. M. Antonenko, S. T. Omelchuk // Довкілля та здоров’я, 2018,N № 1.-С.58-63
17.

Корильчук Н. І. Вибіркова дисципліна як запорука підвищення професійного рівня/Н. І. Корильчук // Медична освіта. -Тернопіль, 2021,N N 4.-С.32-36
18.

Лопатинська О. Оцінка користі та безпеки застосування кави та кофеїновмісних напоїв/О. Лопатинська // Фармацевт практик, 2019,N № 4.-С.20-21
19.

Левицкий А. П. Химический состав пасты черники, включая полифенольные вещества/А. П. Левицкий, О. А. Макаренко // Новая медицина тысячелетия, 2016,N № 2.-С.12-14
20.

Демецкая А. Многоликий витамин: и В3, и ниацин/А. Демецкая // Фармацевт практик, 2016,N № 3.-С.34
 1-20    21-40   41-46 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)