Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Книги (16)Рідкісні видання (5)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Пищевых продуктов анализ<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 46
Показані документи з 1 по 20
 1-20    21-40   41-46 
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Экопродукты: что это такое и где их взять?
Місце публікування : Здоровье. - 2012. - № 1. - С. 43-48 (Шифр 71653/2012/1)
Предметні рубрики: Пищевых продуктов анализ
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Левицкий А. П., Макаренко О. А.
Назва : Химический состав пасты черники, включая полифенольные вещества [Електронний ресурс]
Місце публікування : Новая медицина тысячелетия. - 2016. - № 2. - С. 12-14 (Шифр НУ46/2016/2)
Форма і об'єм ресурсу: Электрон. журн.
MeSH-головна: ЧЕРНИКА -- HUCKLEBERRY PLANT
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ КАЧЕСТВО -- FOOD QUALITY
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Гуліч М. П., Петренко О. Д., Любарська Л. С. , Депутат Ю. М.
Назва : Харчування солдатів у бойових умовах: еволюція від Запорізької Січі до сьогодення
Місце публікування : Медичні перспективи. - Д., 2020. - Т. 25, № 1. - С. 221-229 (Шифр МУ10/2020/25/1)
Примітки : Бібліогр.: с. 228-229
MeSH-головна: ВОЕННОСЛУЖАЩИЕ -- MILITARY PERSONNEL
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS
Анотація: Харчування військовослужбовців у польових умовах або під час виконання спеціальних завдань з відривом від баз постачання має велике значення для підтримки боєздатності військ. Незамінним елементом у забезпеченні особового складу харчуванням є індивідуальні «сухі пайки», які найчастіше формуються з розрахунку на харчування одного військовослужбовця на одну-три доби. Комплектування армійських пайків у більшості країн здійснюється за національними нормами фізіологічної потреби з обов’язковим урахуванням рівня фізичного навантаження, статі та віку військовослужбовців. За останні роки процес удосконалення харчування військовослужбовців привертає увагу не тільки фахівців, але й громадськості. Інтерес представляє питання, як змінювалося харчування особового складу військ у бойових умовах за минулі часи. Мета роботи - вивчити в історичному аспекті особливості харчування військових в умовах бойових дій за період від Запорізької Січі до цього часу
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Смоляр В. І.
Назва : Формула раціонального харчування
Місце публікування : Проблеми харчування. - 2013. - № 1. - С. 5-9 (Шифр П602527/2013/1)
MeSH-головна: ПИТАНИЯ ОЦЕНКА -- NUTRITION ASSESSMENT
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS
Знайти схожі

5.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Любарська Л. С., Ємченко Н. Л., Гуліч М. П.
Назва : Фактичний вміст мікроелементів цинку і міді у харчових раціонах дітей дошкільних навчальних закладів м. Києва
Паралельн. назви :The actual content of zinc and copper trace elements in the food intake of the children at pre-school educational institutions in Kyiv
Місце публікування : Довкілля та здоров’я. - 2015. - № 4. - С. 47-50 (Шифр ДУ9/2015/4)
Примітки : Бібліогр.: в кінці ст.
MeSH-головна: ПИТАНИЯ ОЦЕНКА -- NUTRITION ASSESSMENT
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS
МИКРОЭЛЕМЕНТЫ -- TRACE ELEMENTS
ЦИНК -- ZINC
МЕДЬ -- COPPER
ДОШКОЛЬНИКИ
Знайти схожі

6.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Шульгин Ю. П.
Назва : Ускоренная биологическая оценка сырья из гидробионтов
Місце публікування : Гигиена и санитария. - 2005. - № 4. - С. 34-38 (Шифр ГР6/2005/4)
Предметні рубрики: Пищевых продуктов анализ
Морские пищевые продукты
Знайти схожі

7.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Проданчук М. Г.
Назва : Токсиколого-гігієнічні основи безпечності харчових продуктів
Місце публікування : Журнал Академії медичних наук України. - 2002. - Т. 8, № 4. - С. 693-702 (Шифр ЖУ3н/2002/8/4)
MeSH-головна: ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ БЕЗОПАСНОСТЬ -- FOOD SAFETY
Знайти схожі

8.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Твердо стоим
Місце публікування : Здоровье. - 2012. - № 8. - С. 70 (Шифр 71653/2012/8)
Предметні рубрики: Пищевых продуктов анализ
Знайти схожі

9.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Анисимова О. В., Кашина Н. А., Чернышева О. Н., Тутельян В. А.
Назва : Сравнительная характеристика методов определения в пищевых продуктах компонентов из генноинженерно-модифицированных организмов растительного происхождения
Місце публікування : Вопросы питания. - 2006. - Т. 75, № 6. - С. 55-60 (Шифр ВР56/2006/75/6)
Предметні рубрики: Пищевых продуктов анализ
Знайти схожі

10.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Басов А. А., Быков И. М.
Назва : Сравнительная характеристика антиоксидантного потенциала и энергетической ценности некоторых пищевых продуктов
Місце публікування : Вопросы питания. - 2013. - Т. 82, № 3. - С. 77-78 (Шифр ВР56/2013/82/3)
MeSH-головна: ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS
АНТИОКСИДАНТЫ -- ANTIOXIDANTS
ЭНЕРГЕТИЧЕСКИЙ ОБМЕН -- ENERGY METABOLISM
СРАВНИТЕЛЬНЫЕ ИССЛЕДОВАНИЯ -- COMPARATIVE STUDY
Знайти схожі

11.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Мелихова Е. В., Еремин С. А., Ермолаева Т. Н.
Назва : Способ определения остаточных количеств сульфаметоксазола в пищевых продуктах
Місце публікування : Гигиена и санитария. - 2006. - № 4. - С. 85-87 (Шифр ГР6/2006/4)
Предметні рубрики: Сульфаметоксазол-- анал-- вред возд
Пищевые продукты, загрязнение
Пищевых продуктов анализ
Знайти схожі

12.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Мартынчук А. А., Губская Е. Ю.
Назва : Современные перспективы диагностики и лечения пищевой непереносимости
Місце публікування : Лікарська справа. - 2014. - № 11. - С. 64-68. - ISSN 0049-6804 (Шифр ЛУ2/2014/11). - ISSN 0049-6804
MeSH-головна: ПИЩЕВАЯ ГИПЕРСЕНСИБИЛИЗАЦИЯ -- FOOD HYPERSENSITIVITY
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS

Ключові слова (''Вільн.індекс.''): тест-fed
Знайти схожі

13.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Беляев Е. Н., Иванов А. А.
Назва : Совершенствование нормативного поля в области обеспечения качества и безопасности пищевых продуктов
Місце публікування : Вестник Санкт-Петербургской медицинской академии им. И. И. Мечникова. - 2002. - № 3. - С. 13-17 (Шифр 15413/2002/3)
MeSH-головна: ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ БЕЗОПАСНОСТЬ -- FOOD SAFETY
Знайти схожі

14.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Анисимова Н. В., Карпова О. В.
Назва : Санитарно-эпидемиологический контроль качества молочных продуктов питания
Місце публікування : Гигиена и санитария. - 2007. - № 1. - С. 48-50 (Шифр ГР6/2007/1)
Предметні рубрики: Молоко
Пищевых продуктов анализ
Пищевых продуктов обработка
Пищевых продуктов упаковка
Знайти схожі

15.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Ларцева Л. В.
Назва : Санитарно-микробиологическая оценка промысловых рыб Волго-Каспийского региона
Місце публікування : Гигиена и санитария. - М., 1998. - № 5. - С. 25-30 (Шифр ГР6/1998/5)
MeSH-головна: ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS
РЫБНЫЕ ПРОДУКТЫ -- FISH PRODUCTS
Знайти схожі

16.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Довгалев А. С.
Назва : Российские и зарубежные законодательно-нормативные основы обеспечения паразитарной безопасности продовольственного сырья и пищевых продуктов
Місце публікування : Медицинская паразитология и паразитарные болезни. - М., 1998. - № 2. - С. 20-23 (Шифр МР23/1998/2)
MeSH-головна: ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ПАРАЗИТОЛОГИЯ -- FOOD PARASITOLOGY
Знайти схожі

17.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Рекомендації хворим на артеріальну гіпертензію щодо способу життя та харчування
Місце публікування : Фармацевт практик. - 2017. - № 12. - С. 42-43 (Шифр ФУ17/2017/12)
MeSH-головна: ГИПЕРТЕНЗИЯ -- HYPERTENSION
АНТИГИПЕРТЕНЗИВНЫЕ СРЕДСТВА -- ANTIHYPERTENSIVE AGENTS
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS
ДИЕТОТЕРАПИЯ -- DIET THERAPY
ЖИЗНИ СТИЛЬ -- LIFE STYLE
Анотація: На артеріальну гіпертензію (АГ) страждає кожен третій дорослий житель України. Підвищений рівень артеріального тиску (АТ) спричиняє патологічні зміни в серці, судинах, нирках, сітківці, головному мозку, які призводять до погіршення зору, пам’яті, cну, зниження розумової діяльності, розвитку інфаркту міокарда та інсульту. Доведено, що ці патологічні зміни можна попередити, якщо контролювати рівень АТ. Самолікування АГ неприпустиме. Тільки лікар може призначати гіпотензивні ЛЗ, а провізори та фармацевти мають бути готові надати пацієнтам консультацію не тільки про особливості застосування гіпотензивних препаратів, а й про спосіб життя та харчування при АГ*
Знайти схожі

18.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Krouse L.
Назва : П’ять найпоширеніших помилок у приготуванні їжі, які ускладнюють процес боротьби із зайвою вагою
Місце публікування : Бібліотека сімейного лікаря та сімейної медсестри. - 2018. - № 5. - С. 63-65 (Шифр БУ48/2018/5)
MeSH-головна: ПИЩЕВАЯ ТЕХНОЛОГИЯ -- FOOD TECHNOLOGY
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS
ВЕСА СНИЖЕНИЯ ПРОГРАММЫ -- WEIGHT REDUCTION PROGRAMS
Анотація: Lauren Krouse є незалежним письменником та дослідником у Північній Кароліні. Випускник MFA in Creative Nonfiction program at UNC-Wilmington. Любить писати про здоров’я, фітнес, політику та громадську діяльність
Знайти схожі

19.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Редькин Р., Орловецкая Н., Данькевич О.
Назва : Пять серьезных взаимодействий пищи и лекарств
Місце публікування : Фармацевт практик. - 2017. - № 12. - С. 40-41 (Шифр ФУ17/2017/12)
MeSH-головна: ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS
ПИЩЕВОЙ ПРОДУКТ-ЛЕКАРСТВО, ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ -- FOOD-DRUG INTERACTIONS
ФАРМАКОЛОГИЧЕСКИЕ ПРОЦЕССЫ -- PHARMACOLOGICAL PROCESSES
Анотація: В некотором смысле можно сказать, что мы — это то, что мы едим. Пища, которую мы употребляем, может снижать эффективность лекарств. Иногда пациенты даже не подозревают, что в определенных случаях «здоровая пища» может иметь серьезные последствия при смешивании с некоторыми лекарственными средствами
Знайти схожі

20.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Жигалина С.
Назва : Продукты "ЛАЙЕ": ставка на ZERO
Місце публікування : Здоровье. - 2007. - № 10. - С. 64-68 (Шифр 71653/2007/10)
Предметні рубрики: Пищевых продуктов анализ
Калорий потребление
Знайти схожі

 1-20    21-40   41-46 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)