Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Книги (1)Рідкісні видання (2)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Пищевых продуктов консервирование<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи з 1 по 5
1.

Бакайтис В. И. Влияние условий хранения грибных консервов на их качество и безопасность/В. И. Бакайтис // Вопросы питания, 2006. т.Т. 75,N № 2.-С.33-36
2.

Воробьев В. В. Влияние пищевых добавок на безопасность и качество морепродуктов/В. В. Воробьев // Гигиена и санитария, 2007,N № 1.-С.51-53
3.

Ментюков Г. А. Оценка санитарно-микробиологических показателей заготовляемого и бактофугированного молока/Г. А. Ментюков, С. С. Шихов, П. П. Степаненко // Гигиена и санитария, 2007,N № 6.-С.62-64
4.

Шандала М. Г. Дезинфектологические проблемы в гигиене питания/М. Г. Шандала // Вопросы питания, 2013. т.Т. 82,N № 2.-С.42-47
5.

Сергунова Е. В. Способ консервации и содержание биологически активных веществ в плодах и отварах черники/Е. В. Сергунова // Фармация. -М.:Изд. дом "Русский врач", 2013,N № 6.-С.21-24
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)