Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Книги (1)Рідкісні видання (2)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Пищевых продуктов консервирование<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи з 1 по 5
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Бакайтис В. И.
Назва : Влияние условий хранения грибных консервов на их качество и безопасность
Місце публікування : Вопросы питания. - 2006. - Т. 75, № 2. - С. 33-36 (Шифр ВР56/2006/75/2)
Предметні рубрики: Пищевых продуктов консервирование
Базидиомицеты
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Воробьев В. В.
Назва : Влияние пищевых добавок на безопасность и качество морепродуктов
Місце публікування : Гигиена и санитария. - 2007. - № 1. - С. 51-53 (Шифр ГР6/2007/1)
Предметні рубрики: Пищевые добавки
Морские пищевые продукты
Пищевых продуктов консервирование
Пищевые консерванты
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Ментюков Г. А., Шихов С. С., Степаненко П. П.
Назва : Оценка санитарно-микробиологических показателей заготовляемого и бактофугированного молока
Місце публікування : Гигиена и санитария. - 2007. - № 6. - С. 62-64 (Шифр ГР6/2007/6)
Предметні рубрики: Молоко-- микроб
Пищевая микробиология
Пищевые продукты, обработка
Пищевые продукты, загрязнение
Пищевых продуктов консервирование
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Шандала М. Г.
Назва : Дезинфектологические проблемы в гигиене питания
Місце публікування : Вопросы питания. - 2013. - Т. 82, № 2. - С. 42-47 (Шифр ВР56/2013/82/2)
MeSH-головна: ПИЩЕВОЙ СТАТУС -- NUTRITIONAL STATUS
ПИТАНИЯ КОНТРОЛЬ -- NUTRITION SURVEYS
ДЕЗИНФИЦИРУЮЩИЕ СРЕДСТВА -- DISINFECTANTS
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ КОНСЕРВИРОВАНИЕ -- FOOD PRESERVATION

ИНФЕКЦИОННЫЕ БОЛЕЗНИ, БОРЬБА С РАСПРОСТРАНЕНИЕМ -- COMMUNICABLE DISEASE CONTROL
Знайти схожі

5.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Сергунова Е. В.
Назва : Способ консервации и содержание биологически активных веществ в плодах и отварах черники
Місце публікування : Фармация: Науч.-практ.журн./ Моск. мед. акад. им. И.М.Сеченова, Рос. центр фармацевт. и мед.-техн. информации . - М.: Изд. дом "Русский врач", 2013. - № 6. - С. 21-24 (Шифр ФР15/2013/6)
Примітки : Библиогр. в конце ст.
MeSH-головна: ЧЕРНИКА -- HUCKLEBERRY PLANT
ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ -- FOOD ADDITIVES
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ КОНСЕРВИРОВАНИЕ -- FOOD PRESERVATION
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)