Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Книги (11)Рідкісні видання (3)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Пищевых продуктов обработка<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Показані документи з 1 по 8
1.

Космическая кухня // Фармацевт практик, 2010,N № 4.-С.58-60
2.

Гремячих В. А. Влияние кулинарной обработки на содержание ртути в рыбе/В. А. Гремячих, И. И. Томилина, В. Т. Комов // Гигиена и санитария, 2007,N № 6.-С.64-67
3.

Погребняк О. О. Методи обробки продуктів на сучасному харчовому виробництві/О. О. Погребняк // Ліки України, 2015,N № 4.-С.21-27
4.

Примак Р. Секрети золотистої скоринки/Р. Примак // Фармацевт практик, 2014,N № 2.-С.30-31
5.

Степкин Ю. И. Гигиеническая сертификация импортной продукции/Ю. И. Степкин, Е. В. Грушнина // Здравоохранение Рос.Федерации. -М., 1998,N № 2.-С.52-53
6.

Бандура Н. А. Применение волокнистых материалов для выработки колбасных и мясных изделий/Н. А. Бандура, Т. П. Иванова, Б. А. Егоров // Здоровье и питание. -К., 1998,N № 5.-С.18-19
7.

Кузнецова Е. А. Накопление тяжелых металлов в зерновых культурах и пути снижения их содержания/Е. А. Кузнецова // Гигиена и санитария, 2007,N № 4.-С.50-53
8.

Анисимова Н. В. Санитарно-эпидемиологический контроль качества молочных продуктов питания/Н. В. Анисимова, О. В. Карпова // Гигиена и санитария, 2007,N № 1.-С.48-50
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)