Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Книги (11)Рідкісні видання (3)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Пищевых продуктов обработка<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Показані документи з 1 по 8
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Бандура Н. А., Иванова Т. П., Егоров Б. А.
Назва : Применение волокнистых материалов для выработки колбасных и мясных изделий
Місце публікування : Здоровье и питание. - К., 1998. - № 5. - С. 18-19 (Шифр 71444/1998/76/11)
MeSH-головна: МЯСНЫЕ ПРОДУКТЫ -- MEAT PRODUCTS
ГИГИЕНА -- HYGIENE
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ОБРАБОТКА -- FOOD HANDLING
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Степкин Ю. И., Грушнина Е. В.
Назва : Гигиеническая сертификация импортной продукции
Місце публікування : Здравоохранение Рос.Федерации. - М., 1998. - № 2. - С. 52-53 (Шифр 73163/1998/2)
MeSH-головна: ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ АНАЛИЗ -- FOOD ANALYSIS
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ОБРАБОТКА -- FOOD HANDLING
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Анисимова Н. В., Карпова О. В.
Назва : Санитарно-эпидемиологический контроль качества молочных продуктов питания
Місце публікування : Гигиена и санитария. - 2007. - № 1. - С. 48-50 (Шифр ГР6/2007/1)
Предметні рубрики: Молоко
Пищевых продуктов анализ
Пищевых продуктов обработка
Пищевых продуктов упаковка
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Кузнецова Е. А.
Назва : Накопление тяжелых металлов в зерновых культурах и пути снижения их содержания
Місце публікування : Гигиена и санитария. - 2007. - № 4. - С. 50-53 (Шифр ГР6/2007/4)
Предметні рубрики: Хлебные злаки-- хим
Металлы тяжелые
Пищевых продуктов обработка
6-Фитаза
Почвы загрязнители
Знайти схожі

5.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Гремячих В. А., Томилина И. И., Комов В. Т.
Назва : Влияние кулинарной обработки на содержание ртути в рыбе
Місце публікування : Гигиена и санитария. - 2007. - № 6. - С. 64-67 (Шифр ГР6/2007/6)
Предметні рубрики: Ртуть-- токсич
Рыбы
Рыбные продукты
Пищевые продукты, загрязнение
Пищевых продуктов обработка
Знайти схожі

6.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Космическая кухня
Місце публікування : Фармацевт практик. - 2010. - № 4. - С. 58-60 (Шифр ФУ17/2010/4)
Предметні рубрики: Космический полет
Питания службы
Пищевых продуктов обработка
Пищевых продуктов упаковка
Знайти схожі

7.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Примак Р.
Назва : Секрети золотистої скоринки
Місце публікування : Фармацевт практик. - 2014. - № 2. - С. 30-31 (Шифр ФУ17/2014/2)
MeSH-головна: МЕЙЛЛАРДА РЕАКЦИЯ -- MAILLARD REACTION
ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ОБРАБОТКА -- FOOD HANDLING
ХИМИИ ОРГАНИЧЕСКОЙ ПРОЦЕССЫ -- ORGANIC CHEMISTRY PROCESSES
Знайти схожі

8.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Погребняк О. О.
Назва : Методи обробки продуктів на сучасному харчовому виробництві
Місце публікування : Ліки України. - 2015. - № 4. - С. 21-27 (Шифр ЛУ4/2015/4)
MeSH-головна: ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ОБРАБОТКА -- FOOD HANDLING

ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ -- FOOD INDUSTRY
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)