Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Пошуковий запит: (<.>S=Пищевых продуктов обработка -- методы<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Исследование содержания канцерогенных соединений в копченой рыбе промышленной выработке/И. Н. Ким, Г. Н. Ким, Л. В. Кривошеева // Гигиена и санитария. -М.:Медицина, 2012,N № 2.-С.41-47
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)