Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: (<.>S=Пищевых продуктов обработка -- методы<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Ким И. Н., Ким Г. Н., Кривошеева Л. В.
Назва : Исследование содержания канцерогенных соединений в копченой рыбе промышленной выработке
Місце публікування : Гигиена и санитария: Двухмес. науч.-практ. журн./ М-во здравоохр. Рос. Федерации. - М.: Медицина, 2012. - № 2. - С. 41-47. - ISSN 0016-9900 (Шифр ГР6/2012/2). - ISSN 0016-9900
Примітки : Библиогр.: с.47
Предметні рубрики: Рыбы-- вред возд
Пищевых продуктов обработка-- методы
Пищеобрабатывающая промышленность-- вред возд
Канцерогены-- вред возд
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)