Пошуковий запит: (<.>S=Сенная палочка<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 28
Показані документи з 1 по 20 |
|
>1.
| Adaptive reactions of winter wheat (Triticum aestivum L.) affected by eyespot causal agent under the action of Bacillus subtilis bacterial isolates/L. M. Batsmanova [et al.] // Мікробіологічний журнал. -К., 2019. т.Том 81,N N 1.-С.49-60
|
>2.
| Epiphytic Bacteria Bacillus subtilis UzNU-18 from Jerusalem Artichoke (Helianthus tuberosus L.) – the Active Biocontrol Agent of Phytopathogenic Microorganisms/К. Davranov [et al.] // Мікробіологічний журнал. -К., 2019. т.Том 81,N N 3.-С.27-37
|
>3.
| Курдиш І. К. Життєздатність Azotobacter vinelandii ІМВ В-7076 і Baccillus subtilis IMB B-7023 в нанокомпозиті бентоніту/І. К. Курдиш, А. О. Рой, С. І. Войчук // Мікробіологічний журнал. -К., 2019. т.Том 81,N N 5.-С.16-26
|
>4.
| Fatty acids composition of Bacillus subtilis ONU551 lipids/T. V. Gudzenko [та ін.] // The Ukrainian Biochemical Journal, 2019. т.Т. 91,N № 6.-С.96-102
|
>5.
| Влияние условий культивирования Bacillus subtilis ИМВ В-7023 и его стрептомицинустойчивого мутанта на свойства поверхности этих бактерий/А. А. Рой [и др.] // Мікробіологічний журнал. -К., 2017. т.Том 79,N N 4.-С.12-20
|
>6.
| Bacilli lectins and their targets/V. S. Pidgorskyi [et al.] // Мікробіологічний журнал. -К., 2017. т.Том 79,N N 1.-С.9-21
|
>7.
| Курдиш І. К. Взаємодія бактерій з твердими матеріалами та наноматеріалами як основа нових біотехнологій/І. К. Курдиш // Мікробіологічний журнал. -К., 2018. т.Том 80,N N 3.-С.15-28
|
>8.
| Chumak A. Changes in the mice macrophages polarization by the influence of BACILLUS SUBTILIS IMV B-7724 lectin/A. Chumak, V. Shcherbina, N. Fedosova // Онкологія. -Київ, 2021. т.Т. 23,N № 4.-С.23-232
|
>9.
| Леженко Г. О. Терапевтичні можливості корекції функціональних порушень травлення в дітей раннього віку/Г. О. Леженко, О. Є. Пашкова // Здоровье ребёнка, 2018,N N 5.-С.57-60
|
>10.
| Николаенко В. Иммуномодулирующие свойства пробиотиков на основе Bacillus subtilis: перспективы клинического применения/В. Николаенко // Здоровье ребёнка, 2017,N N 2.-С.83-88
|
>11.
| Physico-chemical and cytotoxic properties of Bacillus subtilis IMV B-7724 extracellular lectin/N. I. Fedosova [et al.] // Мікробіологічний журнал. -К., 2021. т.Том 83,N N 1.-С.39-48
|
>12.
| Extracellular lectin produced by Bacillus subtilis strain IMV B-7014 depending on the culture conditions/O. G. Kisten [et al.] // Мікробіологічний журнал. -К., 2019. т.Том 81,N N 4.-С.3-14
|
>13.
| Біологічна активність позаклітинного лектину Bacillus subtilis ІМВ В-7724/Н. І. Федосова [та ін.] // Мікробіологічний журнал. -К., 2019. т.Том 81,N N 4.-С.107-117
|
>14.
| Курдиш І. К. Ростова та супероксиддисмутазна активність Azotobacter vinelandii ІМВ В-7076 за впливу наночасток природних мінералів та деяких катіонів/І. К. Курдиш, А. Ю. Чоботарьов // Мікробіологічний журнал. -К., 2020. т.Том 82,N N 2.-С.22-29
|
>15.
| Імуномодулювальні властивості синбіотичних композицій пробіотичних штамів Bacillus subtilis, лактиту або лактулози/Л. В. Авдєєва [та ін.] // Мікробіологічний журнал. -Київ, 2015. т.Т. 77,N № 1.-С.20-25
|
>16.
| Вплив синтетичних похідних порфіринів і флуорену та поверхнево-активних речовин на активність і біосинтез α-амілази Bacillus subtilis 147/К. В. Авдіюк [та ін.] // Мікробіологічний журнал. -Київ, 2015. т.Т. 77,N № 1.-С.26-32
|
>17.
| Авдєєва Л. В. Пробіотичні властивості каротинсинтезуючих штамів Bacillus sp. 1. 1 та B. amyloliquefaciens УКМ В-5113/Л. В. Авдєєва, О. О. Нечипуренко, М. А. Хархота // Мікробіологічний журнал. -Київ, 2015. т.Т. 77,N № 2.-С.22–27
|
>18.
| Герасименко І. О. Вплив вермикуліту та діоксиду кремнію на дегідрогеназну активність Bacillus subtilis ІМВ В-7023 і Azotobacter vinelandii ІМВ В-7076/І. О. Герасименко, І. К. Курдиш // Мікробіологічний журнал. -Київ, 2015. т.Т. 77,N № 1.-С.9-13
|
>19.
| Осадчая А. И. Влияние микроэлементов на накопление биомассы и эксополисахаридов штаммами Bacillus subtilis/А. И. Осадчая, В. А. Кудрявцев, Л. А. Сафронова // Мікробіологічний журнал. -Київ, 2000. т.Т. 62,N № 1.-С.20-29
|
>20.
| Хархота М. А. Пребиотические свойства лактита и лактулозы при создании синбиотиков на основе бактерий рода Bacillus /М. А. Хархота, А. И. Осадчая, Л. В. Авдеева // Мікробіологічний журнал. -Київ, 2012,N № 1.-С.52-58
|
|
|