Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Сенная палочка<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 28
Показані документи з 1 по 20
 1-20    21-28 
1.

Осадчая А. И. Влияние микроэлементов на накопление биомассы и эксополисахаридов штаммами Bacillus subtilis/А. И. Осадчая, В. А. Кудрявцев, Л. А. Сафронова // Мікробіологічний журнал. -Київ, 2000. т.Т. 62,N № 1.-С.20-29
2.

Хархота М. А. Пребиотические свойства лактита и лактулозы при создании синбиотиков на основе бактерий рода Bacillus /М. А. Хархота, А. И. Осадчая, Л. В. Авдеева // Мікробіологічний журнал. -Київ, 2012,N № 1.-С.52-58
3.

Чеботаревв А. Ю. Особенности роста Bacillus Subtilis и стрептомицинустойчивого мутанта в среде с сапонитом/А. Ю. Чеботаревв, А. С. Гордиенко, И. К. Курдиш // Мікробіологічний журнал. -Київ, 2013,N № 5.-С.62-67
4.

Герасименко І. О. Вплив вермикуліту та діоксиду кремнію на дегідрогеназну активність Bacillus subtilis ІМВ В-7023 і Azotobacter vinelandii ІМВ В-7076/І. О. Герасименко, І. К. Курдиш // Мікробіологічний журнал. -Київ, 2015. т.Т. 77,N № 1.-С.9-13
5.

Імуномодулювальні властивості синбіотичних композицій пробіотичних штамів Bacillus subtilis, лактиту або лактулози/Л. В. Авдєєва [та ін.] // Мікробіологічний журнал. -Київ, 2015. т.Т. 77,N № 1.-С.20-25
6.

Вплив синтетичних похідних порфіринів і флуорену та поверхнево-активних речовин на активність і біосинтез α-амілази Bacillus subtilis 147/К. В. Авдіюк [та ін.] // Мікробіологічний журнал. -Київ, 2015. т.Т. 77,N № 1.-С.26-32
7.

Авдєєва Л. В. Пробіотичні властивості каротинсинтезуючих штамів Bacillus sp. 1. 1 та B. amyloliquefaciens УКМ В-5113/Л. В. Авдєєва, О. О. Нечипуренко, М. А. Хархота // Мікробіологічний журнал. -Київ, 2015. т.Т. 77,N № 2.-С.22–27
8.

Нечипуренко О. О. Ефективність введення в раціон курчат каротинсинтезувальних штамів Bacillus sp . 1.1 та B. amyloliquefaciens УКМ B-5113/О. О. Нечипуренко, М. А. Хархота, Л. В. Авдєєва // Мікробіологічний журнал. -Київ, 2015. т.Т. 77,N № 3.-С.2-8
9.

Antimicrobial activity of extracts from ecuadorian lichens/N. A. Matvieieva [и др.] // Мікробіологічний журнал. -Київ, 2015. т.Т. 77,N № 3.-С.23-27
10.

Авдіюк К. В. Вплив іонів металів та специфічних хімічних реагентів на активність α-амілаз Aspergillus flavus var. Oryzae і Bacillus subtilis/К. В. Авдіюк, Л. Д. Варбанець // Мікробіологічний журнал. -Київ, 2015. т.Т. 77,N № 4.-С.15-24
11.

Скринінг продуцентів ?-L-рамнозидаз і пептидаз серед представників актинобактерій та бацил/Л. Д. Варбанець [та ін.] // Мікробіологічний журнал. -К., 2016. т.Т. 78,N № 3.-С.26-35
12.

Поліфазний таксономічний аналіз каротинсинтезувального штаму Bacillus Sp. 1.1, перспективного для створення пробіотика/О. О. Нечипуренко [та ін.] // Мікробіологічний журнал. -К., 2016. т.Т. 78,N № 3.-С.36-44
13.

Особливості росту бактерій Azotobacter vinelandii ІМВ В-7076 і Bacillus subtilis ІМВ В-7023 в чистих та змішаній культурах за умов їх глибинного культивування/А. О. Рой [та ін.] // Мікробіологічний журнал. -К., 2016. т.Т. 78,N № 3.-С.78-87
14.

Kurdish I. K. Impact of a Number of Factors on Physiological and Biochemical Activity of Strains - Components of Azogran. a Complex Bacterial Preparation/I. K. Kurdish // Мікробіологічний журнал. -К., 2016. т.Том 78,N N 6.-С.29-36
15.

Влияние условий культивирования Bacillus subtilis ИМВ В-7023 и его стрептомицинустойчивого мутанта на свойства поверхности этих бактерий/А. А. Рой [и др.] // Мікробіологічний журнал. -К., 2017. т.Том 79,N N 4.-С.12-20
16.

Bacilli lectins and their targets/V. S. Pidgorskyi [et al.] // Мікробіологічний журнал. -К., 2017. т.Том 79,N N 1.-С.9-21
17.

Курдиш І. К. Взаємодія бактерій з твердими матеріалами та наноматеріалами як основа нових біотехнологій/І. К. Курдиш // Мікробіологічний журнал. -К., 2018. т.Том 80,N N 3.-С.15-28
18.

Fatty acids composition of Bacillus subtilis ONU551 lipids/T. V. Gudzenko [та ін.] // The Ukrainian Biochemical Journal, 2019. т.Т. 91,N № 6.-С.96-102
19.

Adaptive reactions of winter wheat (Triticum aestivum L.) affected by eyespot causal agent under the action of Bacillus subtilis bacterial isolates/L. M. Batsmanova [et al.] // Мікробіологічний журнал. -К., 2019. т.Том 81,N N 1.-С.49-60
20.

Epiphytic Bacteria Bacillus subtilis UzNU-18 from Jerusalem Artichoke (Helianthus tuberosus L.) – the Active Biocontrol Agent of Phytopathogenic Microorganisms/К. Davranov [et al.] // Мікробіологічний журнал. -К., 2019. т.Том 81,N N 3.-С.27-37
 1-20    21-28 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)