Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Книги (2)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Ферментация<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Показані документи з 1 по 9
1.

Полищук Е. И. Сравнительная идентификация штаммов-возбудителей кандидозов человека с помощью тест-систем и методом ферментации-ассимиляции углеводов/Е. И. Полищук, Н. В. Колтукова // Лабораторная диагностика. -К., 1999,N № 2.-С.32-36
2.

Зависимость процедуры выделения и очистки рекомбинантного интерферона-α-2b человека от условий его накопления в клетках штамма-продуцента в ходе регулируемого культивирования/А. В. Гавриков, И. А. Рязанов, В. Е. Калужский // Биотехнология, 2006,N № 5.-С.23-31
3.

Агаджанян А. Е. Усовершенствование процесса выделения и очистки валина из ферментационного раствора/А. Е. Агаджанян, А. А. Варданян, А. С. Сагиян // Биотехнология, 2007,N № 4.-С.41-46
4.

Луканин А. В. Опытная установка микробиологического синтеза. Инженерно-технологические аспекты/А. В. Луканин // Антибиотики и химиотерапия, 2008. т.Т. 53,N № 9/10.-С.50-57
5.

Донцов А. Г. Удаление взвешенных частиц из растворов гидролитических ферментных препаратов с помощью коагуляции/А. Г. Донцов // Биотехнология, 2009,N № 3.-С.88-90
6.

Левандовський Л. В. Особливості метаболізму дріжджів при їх рециркуляції в умовах спиртової ферментації мелясного сусла/Л. В. Левандовський, M. B. Бондар // Мікробіологічний журнал. -К., 2016. т.Т. 78,N № 1.-С.44-53
7.

Bati V. V. The Microbial Diversity and its Dynamics in the Ethnic Fermented Foods of the Black Sea Region/V. V. Bati, N. V. Boyko // Мікробіологічний журнал. -К., 2016. т.Том 78,N N 5.-С.53-64
8.

Бобровська О. А. Вплив елементів технології вирощування на вміст БАР у деяких сортотипах NICOTIANA TABACUM в умовах клімату Поділля/О. А. Бобровська, С. В. Сергєєв // Вісник Вінницького нац. мед. ун-ту, 2019. т.Т. 23,N № 2.-С.199-203
9.

Ethanol production by co-cultivation of yeast and lactic acid bacteria on starch/M. O. Fomina [et al.] // Мікробіологічний журнал. -К., 2021. т.Том 83,N N 4.-С.3-14
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)