Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Книги (13)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Фрукты<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 42
Показані документи з 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-42 
1.


    Farsad, A.
    Genetic diversity of some iranian sweet cherry (prunus avium) cultivars usoing microsatellite markers and morphological traits / A. Farsad, M. Esna-Ashari // Цитология и генетика. - 2016. - Т. 50, № 1. - P12-25


MeSH-головна:
ФРУКТЫ -- FRUIT (генетика)
Кл.слова (ненормовані):
Черешня иранская
Дод.точки доступу:
Esna-Ashari, M.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

2.


    Heyman, M. B.
    Фруктові соки для немовлят, дітей та підлітків: сучасні рекомендації [Текст] / M. B. Heyman, A. Steven, S. A. Abrams // Міжнародний журнал педіатрії, акушерства та гінекології. - 2017. - Т. 11, № 2. - С. 81-87. - Бібліогр. в кінці ст.


MeSH-головна:
ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ И НАПИТКИ (ВНЕШ) -- FOOD AND BEVERAGES (NON MESH) (использование)
НАПИТКИ -- BEVERAGES (использование)
ФРУКТЫ -- FRUIT
ДЕТСКОГО ПИТАНИЯ ПРОДУКТЫ -- INFANT FOOD (использование)
МЛАДЕНЕЦ -- INFANT
ДЕТИ -- CHILD
ПОДРОСТКИ -- ADOLESCENT
Анотація: Історично так склалося, що педіатри рекомендували фруктові соки як джерело вітаміну С та додаткове джерело води для немовлят та маленьких дітей під час розширення кола споживаних продуктів, коли діти починають їсти тверду їжу з більшим навантаженням на нирки. Їх також іноді рекомендували для дітей із закрепом. Фруктовий сік рекламується як здорове й натуральне джерело вітамінів, а в деяких випадках ще й кальцію. Оскільки сік має приємний смак, діти п’ють його з радістю. Але, хоча споживання соку має певні переваги, воно також не позбавлене й негативного ефекту. Високий вміст цукру в соках збільшує кількість спожитих калорій та ризик розвитку карієсу. Крім того, відсутність білку й клітковини в соках може сприяти неправильному збільшенню ваги (занадто або чи занадто багато). Педіатри повинні знати все про сік, щоб інформувати батьків і пацієнтів щодо правильного вживання
Дод.точки доступу:
Steven, A.
Abrams, S. A.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

3.


    Андрух, В. С.
    Дещо про соки для дітей [Текст] / В. С. Андрух, В. Н. Андрух // Дитячий лікар. - 2017. - N 4. - С. 11-14. - Бібліогр.: в кінці ст.


MeSH-головна:
ДЕТЕЙ ПИТАНИЯ ФИЗИОЛОГИЯ -- CHILD NUTRITIONAL PHYSIOLOGICAL PHENOMENA
ФРУКТЫ -- FRUIT
Анотація: Як відомо, провідним фактором, що визначає стан здоров’я людини та забезпечує нормальний ріст і розвиток, сприяє профілактиці захворювань, є раціональне харчування. Та у житті людини не існує іншого періоду, коли повноцінне харчування має настільки велике значення, як протягом перших 3 років життя. У цій фазі людського онтогенезу, що характеризується швидкими темпами росту і розвитку, адекватне потребам і збалансоване споживання харчових речовин та енергії є ключовим чинником повної реалізації генетичного потенціалу, забезпечення оптимального розумового розвитку, формування імунної компетентності і тривалого здоров’я. Відповідно, недостатнє або неякісне харчування в перші роки життя дитини може супроводжуватися значними негативними наслідками для її здоров’я, включаючи сповільнений психомоторний і розумовий розвиток, поведінкові проблеми, дефіцит соціальних навичок, розлади уваги, проблеми з навчанням тощо
Дод.точки доступу:
Андрух, В. Н.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

4.


   
    Анти-эйдж-азбука. Авокадо. Антиоксиданты [Текст] // Здоровье. - 2007. - № 4. - С. 34-35

Рубрики: Антиоксиданты

   Фрукты


Вільних прим. немає

Знайти схожі

5.


    Антонюк, М.
    Молоко, гриби і ягоди- небезпека залишається [Текст] / М. Антонюк // СЕС. Профілактична медицина. - 2008. - № 2. - С. 78-79

Рубрики: Молочные продукты

   Грибы


   Фрукты


   Окружающая среда, загрязнение


   Радиация


   Санитарно-эпидемиологическая служба


Вільних прим. немає

Знайти схожі

6.


   
    Арбуз // Здоровье. - 2012. - № 8. - С. 62

Рубрики: Фрукты

Вільних прим. немає

Знайти схожі

7.


    Бабанин, А. А.
    Внедрение эндотерапевтических программ в санаториях южного берега Крыма [Текст] / А. А. Бабанин, В. В. Ежов, В. И. Мизин // Вестник физиотерапии и курортологии : Науч.-мед. журн. - 2011. - № 4. - С. 14-20. - Библиогр.: с.19-20

Рубрики: Крым

   Курорты


   Фенолы


   Вино


   Фрукты


Дод.точки доступу:
Ежов, В. В.
Мизин, В. И.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

8.


   
    Биологически активные вещества в различных сортах винограда Дагестана [Текст] / Ш. А. Абрамов [и др.] // Вопросы питания. - 2009. - Т. 78, № 4. - С. 61-64

Рубрики: Пищевые добавки--исп

   Фрукты


Дод.точки доступу:
Абрамов, Ш. А.
Власова, О. К.
Бахмулаева, З. К.
Магадова, С. А.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

9.


    Бирюкова, Е.
    Ария заморского гостя [Текст] / Е. Бирюкова // Здоровье. - 2010. - № 2. - С. 56-59

Рубрики: Фрукты

Вільних прим. немає

Знайти схожі

10.


    Борисенко, А. А.
    Порівняльна гігієнічна оцінка поведінки системних фунгіцидів валіфеналу та тебуконазолу в об’єктах довкілля при їх застосуванні для захисту винограду [Текст] / А. А. Борисенко, Н. М. Ковальчук, С. Т. Омельчук // Довкілля та здоров’я. - 2011. - № 3. - С. 58-61

Рубрики: Почвы загрязнители

   Фрукты


   Фунгициды промышленные--вред возд


Дод.точки доступу:
Ковальчук, Н. М.
Омельчук, С. Т.

Вільних прим. немає

Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-42 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)