Головна Спрощенний режим Відео-інструкція Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Періодичні видання- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Книги (13)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: (<.>S=Фрукты<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 42
Показані документи з 1 по 20
 1-20    21-40   41-42 
1.

Фруктовый калейдоскоп // Женское здоровье, 2005,N № 1.-С.48-49
2.

Мироненко И. В. Ягодное похудение/И. В. Мироненко // Женское здоровье, 2005,N № 7.-С.86
3.

Определение флавоноидов в овощах и фруктах и принципы создания расчетной базы данных для оценки потребления флавоноидов населением/Э. А. Мартинчик [и др.] // Вопросы питания, 2006. т.Т. 75,N № 6.-С.34-37
4.

Анти-эйдж-азбука. Авокадо. Антиоксиданты // Здоровье, 2007,N № 4.-С.34-35
5.

Фрукты в питании детей раннего возраста/И. Я. Конь [и др.] // Лечащий врач. -М., 2008,N № 2.-С.64-71
6.

Антонюк М. Молоко, гриби і ягоди- небезпека залишається/М. Антонюк // СЕС. Профілактична медицина. -Київ, 2008,N № 2.-С.78-79
7.

Исследование плодов Physalis alkekengi L. как источника ксантофиллов/В. И. Дейнека, В. Н. Сорокопудов, Л. А. Дейнека // Химико-фармацевтический журнал. -М.:Фолиум, 2008. т.Т. 42,N № 2.-С.36-37
8.

Ежевика - сырье для производства продуктов профилактического назначения/Г. Г. Дубцов [и др.] // Вопросы питания, 2008. т.Т. 77,N № 3.-С.79-81
9.

Макаров В. Н. Получение низкокалорийных фруктовых компотов с применением натуральных подсластителей/В. Н. Макаров // Вопросы питания, 2009. т.Т. 78,N № 2.-С.77-79
10.

Пузак О. А. Дослідження вуглеводів листя абрикоса звичайного (Armeniaca vulgaris Lam.)/О. А. Пузак, Л. В. Упир, В. С. Кисличенко // Український журнал клінічної та лабораторної медицини, 2009,N № 2.-С.30-34
11.

Попович В. П. Амінокислотний склад лікарської рослинної сировини вишні та черешні/В. П. Попович, Л. В. Упир, В. С. Кисличенко // Український журнал клінічної та лабораторної медицини, 2009,N № 3.-С.48-49
12.

Биологически активные вещества в различных сортах винограда Дагестана/Ш. А. Абрамов [и др.] // Вопросы питания, 2009. т.Т. 78,N № 4.-С.61-64
13.

Бирюкова Е. Ария заморского гостя/Е. Бирюкова // Здоровье, 2010,N № 2.-С.56-59
14.

У меню — самі вітаміни! // Фармацевт практик, 2011,N № 7/8.-С.64-66
15.

Борисенко А. А. Порівняльна гігієнічна оцінка поведінки системних фунгіцидів валіфеналу та тебуконазолу в об’єктах довкілля при їх застосуванні для захисту винограду/А. А. Борисенко, Н. М. Ковальчук, С. Т. Омельчук // Довкілля та здоров’я, 2011,N № 3.-С.58-61
16.

Гігієнічна оцінка застосування фунгіциду Світч 62 WG, в. г. на плодових і овочевих культурах/О. П. Вавріневич [та ін.] // Довкілля та здоров’я, 2011,N № 4.-С.37-44
17.

Бабанин А. А. Внедрение эндотерапевтических программ в санаториях южного берега Крыма/А. А. Бабанин, В. В. Ежов, В. И. Мизин // Вестник физиотерапии и курортологии. -Євпаторія, 2011,N № 4.-С.14-20
18.

Ежевика // Здоровье, 2012,N № 7.-С.57
19.

Круглова А. Ю. Результаты применения концентрата полифенолов винограда в восстановительном лечении ишемической болезни сердца/А. Ю. Круглова // Вестник физиотерапии и курортологии. -Євпаторія, 2012,N № 1.-С.69-72
20.

Страничка диетолога: яблочная диета // Фармацевт практик, 2012,N № 9.-С.74
 1-20    21-40   41-42 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)